Amer 1 376 Opublikowano 21 marca 2008 Opublikowano 21 marca 2008 aktualnie odświeżam Darknessów stąd pytanko: gdzie dorwe tzw Jungle Outfit? Szukałem tego cholerstwa wszędzie i... nic Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 21 marca 2008 Opublikowano 21 marca 2008 Ok jako że w The Darkness mam calaka pozwolę sobie odpowiedzieć: Jungle Outfit: While escaping the first helicopter encounter, you are required to go through a pool hall. Once you exit the pool hall there is a bum, to the left is a door with a vent above it. Use your Creeping Dark to go vent and into the room where you will find the Jungle Outfit and a collectible. Miałem jeszcze inny poradnik ze screenami ale nie mogę znalezc, ale mysle, ze po tym opisie sobie poradzisz Cytuj
Amer 1 376 Opublikowano 21 marca 2008 Autor Opublikowano 21 marca 2008 no własnie d*pa jestem juz po wykoszeniu wszystkich oprychów na łodzi (niebawem koniec gry) kręce się po okolicy, ale tego luftu wentylacyjnego po prostu nie moge namierzyć. Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 kojarzysz menela co sprzedaje ci hasło do dziupli dilerów? jak do dziupli idziesz w prawo to drzwi masz po lewej - tak w połowie ściany tyle że teraz to już chyba nie masz jak tam wrócić, tam się przez klub bilardowy wchodziło Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 12 lipca 2008 Opublikowano 12 lipca 2008 Gierka jest jednym z lepszych fpsow jakie gralem. Klimat, gadki Jackiego, egzekucje, moce sa na wysokim poziomie. 9-/10 dla tej gry ze wzg na dropy ktore sie pojawiaja. Gierka od tworcow Riddicka i to calkiem niezla. Cytuj
Sebastian PL 1 Opublikowano 13 lipca 2008 Opublikowano 13 lipca 2008 no na mnie tez zrobila wrazenie i to nie male mialem do niej dystans ale teraz wiem,ze jest dobra pozycja;) Cytuj
cureman 1 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 SZukam opisu przejscia tej gry,przekopalem google i nic wszedzie platne przez sms.Macie gdzies linka na darmowy opis ??? Cytuj
czejenix 6 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 http://www.gamefaqs.com/console/xbox360/game/927014.html masz kilka do wyboru:) Cytuj
cureman 1 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Fajnie tylko chodzi mi o opis PL! Cytuj
Mani 686 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 (edytowane) http://odsiebie.com/pokaz/1671327---4358.html Pobierz plik -> Download this file. jednk poradnik jest nie kompletny bo brakuje w nim wszystkich listów w czasach 1szej wojny. Także bedziesz musiał sobie to uzupełnić. Edytowane 26 lutego 2009 przez Mani Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 jestem gdzies na poczatku etapu wojennego - wbijam do bunkrow - pacyfikuje wszystko co sie rusza - pozniej przechodze robalem przez diure nad drzwiami - szybkie odblokowanie drzwi, kolejna pacyfikacja i...Dead End - walesam sie bez celu i za bardzo nie wiem gdzie pojsc. Sa tam dwa dlugie korytarze na koncu ktorych sa przeciwnicy i tyle...wydaje mi sie, ze trzeba robalem wyjsc za bunkier - probowalem, ale tez nie przynosi do rezultatow zaciac sie w fps'ie;] coz bywa;] btw - na hardzie ta gra daje mocno popalic;] Cytuj
Mani 686 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 Bodajże lewym korytarzem wychodzisz na zewnątrz. Cytuj
cureman 1 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 Przy jednej scianie stoi skrzynia ,wolasz pomagiera kamikadze i wysadza ci sciane na koncu korytarza. Cytuj
diesvindu 0 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 Panowie, ile mniej więcej trwa ukończenie The Darkness? Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 http://www.xbox360achievements.org/game/the-darkness/guide/ 30-40h na scalakowanie. Cytuj
miki77 16 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 Z calakiem będzie trudno, bo nikt już nie gra w to po sieci. Sam fabuła to trochę ponad 10h. Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 Mimo wszystko, wg mnie warto się skusić choćby dla samego singla. W sumie ta gra jest nastawiona właśnie na tryb dla jednego gracza ;-) Cytuj
diesvindu 0 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Gra ukończona. Achievementy mnie strasznie wkurzyły. Do wykonania sporej części zabrakło mi bardzo niewiele, ale mówi się trudno. Drugi raz nie będę wracał do tej gry. Gra to solidna pozycja. Najbardziej wkurzały mnie motywy podczas tej wojny ode mnie: lekko naciągane 7/10 za całość. Cytuj
Nowy Jork 1 Opublikowano 2 lutego 2013 Opublikowano 2 lutego 2013 Sam już nie wiem czy powinienem więcej pisać. Jakiś czas temu przypomniałem sobie pierwszączęść. Była to moja jedna z pierwszych nextgenowych gier, która wtedy porażała mnie mechanikom i grafikom. Teraz po kilku latach gra nie robi już takiego wrażenia ale dobrze się grało. Pod pewnymi względami nawet lepsza od drugiej części. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi