Skocz do zawartości

South Park nowe odcinki

Grabek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 693
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
prawdopodobnie 12 marca, tak piszą na mrtwig.net

I liczyłbym na to, ze ukaże sie normalnie - jeśli ktoś się wyłamie i oleje cały ten strajk scenarzystów, to może to być tylko ekipa SP i wcale się nie zdziwię jeśli pierwszy odcinek będzie wrzucał na amerykański związek scenarzystów.

Opublikowano
CYTAT(ghost_spike @ 17 01 2008, 21:29) *

I liczyłbym na to, ze ukaże sie normalnie - jeśli ktoś się wyłamie i oleje cały ten strajk scenarzystów, to może to być tylko ekipa SP i wcale się nie zdziwię jeśli pierwszy odcinek będzie wrzucał na amerykański związek scenarzystów.

Ja tylko chce, żeby nowy odcinek nie miał nic wspólnego z kampanią prezydencką w stanach, bo byłoby to zbyt oczywiste.

Opublikowano
CYTAT(ghost_spike @ 17 01 2008, 21:29) *

Ja tylko chce, żeby nowy odcinek nie miał nic wspólnego z kampanią prezydencką w stanach, bo byłoby to zbyt oczywiste.

Oni się raczej nie powtarzają, a jeden odcinek o wyborach już był.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie był jakiś wybitny, ale mimo wszystko dobry odcinek.

Cartman dający Kyle'owi AIDS jest świetną kontynuacją wątku ich wzajemnej nienawiści.

Opublikowano

Dałem sie nabrac, widzac w jednej z pierwszych scen Barack'a i Hil-dog, jakże srogo sie myliłem ;] Mocny odcinek, moze nie jakos super wybitnie smieszny, ale zdecydowanie mocny ;d

Opublikowano

Ani pierwszy ani drugi odcinek dwunastego sezonu mi się nie spodobał. Po tym jak zacząłem oglądać Family Guy, poprzeczka poszło wysoko w górę. :(

Opublikowano
Ani pierwszy ani drugi odcinek dwunastego sezonu mi się nie spodobał. Po tym jak zacząłem oglądać Family Guy, poprzeczka poszło wysoko w górę. :(

XD

Odcinek mocno abstrakcyjny, ale dobry, lepszy niż pierwszy na pewno.

Gość lukasz
Opublikowano

wyjdź

pierwszy odcinek słaby raczej , jedynie tekst "aids...it`s so retro" bawi ale mam smaka na następne.końcówka jedenstego sezonu była b.doba , imaginationland i guitar hero wybitnie poprawiają humor;]

Opublikowano

Britney's New Look- O KUR.WAAAAAAAA :P:D:D:D:D:D:D. Super odcinek, dziesięć razy lepszy od poprzedniego, umarłem ze śmiechu przy tekście "We've blurred parts of the photo so that it doesn't offend" oraz reakcjach Cartmana i policjanta na

samobójstwo Britney

. A ta muzyka rodem z Omena i śpiewający fotoreporterzy :):D:D:D. Genialne, po prostu.

Opublikowano (edytowane)
Lezalem z brechtu smile.gif Ale jaki szczytny cel mieli tongue.gif

Ja tak samo, szczególnie wtedy jak

pokazali w tv Hannah Montanę, i wszyscy zaczeli śpiewac, łacznie ze Stanem i Kyle'em xD

M&T wciaż zmuszają mnie do płaczu, nawet po 11 sezonach :P

Edytowane przez Konar$ky
Opublikowano

Troche to głupie, ale dopiero niedawno dowiedziałem się że pod Stana, Kyle'a, Cartmana i Kenny'ego głosy podkładają Parker i Stone. Przez 11 sezonów myślałem że to cztery niezależne voice talenty, a P. i S. zajmują się jedynie wymyślaniem pomysłów na nowe odcinki :P. Rispekt.

Opublikowano (edytowane)
Troche to głupie, ale dopiero niedawno dowiedziałem się że pod Stana, Kyle'a, Cartmana i Kenny'ego głosy podkładają Parker i Stone. Przez 11 sezonów myślałem że to cztery niezależne voice talenty, a P. i S. zajmują się jedynie wymyślaniem pomysłów na nowe odcinki :P. Rispekt.

Oni we dwóch podkładają głosy pod większość postaci:

Matt Stone:

* Kyle and his father, Gerald

* Kenny and his father, Stuart

* Jimbo Kern

* Jesus

* Butters

* Saddam Hussein

* Big Gay Al

* Pip

* Terrance

* Tweek

* Jimmy's father (Richard Vulmer)

* Priest Maxi

* Mr. Adler the shop teacher

* Various others

Trey Parker:

* Stan , his father, Randy Marsh and his grandfather, Marvin Marsh

* Eric Cartman

* Clyde Donovan

* Craig and his parents

* Kevin

* Herbert/Janet Garrison

* Stephen Stotch

* Mr. Hankey

* God

* Santa Claus

* Mr. Mackey

* Officer Barbrady

* Ms. Choksondik

* Timmy

* Jimmy Vulmer

* Tuong Lu Kim

* Dougie

* Phillip

* Satan

* Brian Boitano

* Dog Poo

* and other characters

* singing vocals

Do tego tylko dwie aktorki podkładające głosy pod wszystkie postaci żeńskie i Adrien Beard (Token Black), Vernon Chatman (Towelie), Jennifer Howell (Bebe Stevens), and John Hansen (Mr. Slave)

Edytowane przez Hela
Opublikowano

Festiwal amerykanskiej jazdy po wszystkich i wszystkim powraca, :P Czy mi sie wydaje czy ten odcinek powstal na bazie filmu z nicolasem cage "Wicker Man" ?? Teraz dziennikarze naprawde ostro pojechali po twórcach south park zarzucajac im zbyt wielką swobodę, ale nic dziwnego bo w tym odcinku nabijaja sie tez z dziennikarzy.

Opublikowano
Oni we dwóch podkładają głosy pod większość postaci:

Matt Stone:

* Kyle and his father, Gerald

* Kenny and his father, Stuart

* Jimbo Kern

* Jesus

* Butters

* Saddam Hussein

* Big Gay Al

* Pip

* Terrance

* Tweek

* Jimmy's father (Richard Vulmer)

* Priest Maxi

* Mr. Adler the shop teacher

* Various others

Trey Parker:

* Stan , his father, Randy Marsh and his grandfather, Marvin Marsh

* Eric Cartman

* Clyde Donovan

* Craig and his parents

* Kevin

* Herbert/Janet Garrison

* Stephen Stotch

* Mr. Hankey

* God

* Santa Claus

* Mr. Mackey

* Officer Barbrady

* Ms. Choksondik

* Timmy

* Jimmy Vulmer

* Tuong Lu Kim

* Dougie

* Phillip

* Satan

* Brian Boitano

* Dog Poo

* and other characters

* singing vocals

Nie ma to jak dubbing 40 postaci przez dwie osoby, mają niezłe struny głosowe O_O.

BTW, wiecie że ten demoniczny śpiew z najnowszego odcinka ma swoje korzenie jeszcze w ósmym odcinku, który był pariodią Omena? (108- Damien)

Gość lukasz
Opublikowano

Myśle ,że jego korzenie sięgają nawet troche dalej mianowicie do fillmu The Omen.

Tak btw.Parker i Stone chyba kochają się w tym motywie ,bo w odcinku o poszukiwaniu niani dla Cartmana też był.

Opublikowano
Myśle ,że jego korzenie sięgają nawet troche dalej mianowicie do fillmu The Omen.

No co Ty? ;]

W każdym razie motyw jest genialny i mam nadzieję że pojawi się jeszcze nie raz.