ghost. 60 Opublikowano 17 stycznia 2008 Opublikowano 17 stycznia 2008 prawdopodobnie 12 marca, tak piszą na mrtwig.net Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 17 stycznia 2008 Opublikowano 17 stycznia 2008 prawdopodobnie 12 marca, tak piszą na mrtwig.net I liczyłbym na to, ze ukaże sie normalnie - jeśli ktoś się wyłamie i oleje cały ten strajk scenarzystów, to może to być tylko ekipa SP i wcale się nie zdziwię jeśli pierwszy odcinek będzie wrzucał na amerykański związek scenarzystów. Cytuj
Konar. 15 Opublikowano 18 stycznia 2008 Opublikowano 18 stycznia 2008 CYTAT(ghost_spike @ 17 01 2008, 21:29) *prawdopodobnie 12 marca, tak piszą na mrtwig.net I liczyłbym na to, ze ukaże sie normalnie - jeśli ktoś się wyłamie i oleje cały ten strajk scenarzystów, to może to być tylko ekipa SP i wcale się nie zdziwię jeśli pierwszy odcinek będzie wrzucał na amerykański związek scenarzystów. Ja tylko chce, żeby nowy odcinek nie miał nic wspólnego z kampanią prezydencką w stanach, bo byłoby to zbyt oczywiste. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 18 stycznia 2008 Opublikowano 18 stycznia 2008 CYTAT(ghost_spike @ 17 01 2008, 21:29) *prawdopodobnie 12 marca, tak piszą na mrtwig.net I liczyłbym na to, ze ukaże sie normalnie - jeśli ktoś się wyłamie i oleje cały ten strajk scenarzystów, to może to być tylko ekipa SP i wcale się nie zdziwię jeśli pierwszy odcinek będzie wrzucał na amerykański związek scenarzystów. Ja tylko chce, żeby nowy odcinek nie miał nic wspólnego z kampanią prezydencką w stanach, bo byłoby to zbyt oczywiste. Oni się raczej nie powtarzają, a jeden odcinek o wyborach już był. Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 Przypominam, że od dzisiaj dostepny w sieci juz jest pierwszy odcinek 12-go sezonu ;] Cytuj
nWo 1 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 12'sty sezon jak to brzmi. a pierwszy ep jest bardzo slaby. Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 co w tym dziwnego, ze dwunasty, skoro taki The Simpsons leci juz od 19 lat? a odcinek - faktycznie, mocno sredni Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 Nie był jakiś wybitny, ale mimo wszystko dobry odcinek. Cartman dający Kyle'owi AIDS jest świetną kontynuacją wątku ich wzajemnej nienawiści. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 Ostro pojechali z tym nowym odcinkiem. Może trochę za ostro nawet. ;P Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 Dałem sie nabrac, widzac w jednej z pierwszych scen Barack'a i Hil-dog, jakże srogo sie myliłem ;] Mocny odcinek, moze nie jakos super wybitnie smieszny, ale zdecydowanie mocny ;d Cytuj
SzC 0 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 Ani pierwszy ani drugi odcinek dwunastego sezonu mi się nie spodobał. Po tym jak zacząłem oglądać Family Guy, poprzeczka poszło wysoko w górę. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 Ani pierwszy ani drugi odcinek dwunastego sezonu mi się nie spodobał. Po tym jak zacząłem oglądać Family Guy, poprzeczka poszło wysoko w górę. XD Odcinek mocno abstrakcyjny, ale dobry, lepszy niż pierwszy na pewno. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 Ani pierwszy ani drugi odcinek dwunastego sezonu mi się nie spodobał. Po tym jak zacząłem oglądać Family Guy, poprzeczka poszło wysoko w górę. wyjdź pierwszy odcinek słaby raczej , jedynie tekst "aids...it`s so retro" bawi ale mam smaka na następne.końcówka jedenstego sezonu była b.doba , imaginationland i guitar hero wybitnie poprawiają humor;] Cytuj
SzC 0 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 XD wyjdz Rozwińcie myśl, jeśli łaska? Cytuj
White 23 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 Britney's New Look- O KUR.WAAAAAAAA :D:D:D:D:D. Super odcinek, dziesięć razy lepszy od poprzedniego, umarłem ze śmiechu przy tekście "We've blurred parts of the photo so that it doesn't offend" oraz reakcjach Cartmana i policjanta na samobójstwo Britney . A ta muzyka rodem z Omena i śpiewający fotoreporterzy :D:D. Genialne, po prostu. Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 21 marca 2008 Opublikowano 21 marca 2008 Lezalem z brechtu Ale jaki szczytny cel mieli Cytuj
Konar. 15 Opublikowano 21 marca 2008 Opublikowano 21 marca 2008 (edytowane) Lezalem z brechtu smile.gif Ale jaki szczytny cel mieli tongue.gif Ja tak samo, szczególnie wtedy jak pokazali w tv Hannah Montanę, i wszyscy zaczeli śpiewac, łacznie ze Stanem i Kyle'em xD M&T wciaż zmuszają mnie do płaczu, nawet po 11 sezonach Edytowane 21 marca 2008 przez Konar$ky Cytuj
White 23 Opublikowano 21 marca 2008 Opublikowano 21 marca 2008 Troche to głupie, ale dopiero niedawno dowiedziałem się że pod Stana, Kyle'a, Cartmana i Kenny'ego głosy podkładają Parker i Stone. Przez 11 sezonów myślałem że to cztery niezależne voice talenty, a P. i S. zajmują się jedynie wymyślaniem pomysłów na nowe odcinki . Rispekt. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 21 marca 2008 Opublikowano 21 marca 2008 (edytowane) Troche to głupie, ale dopiero niedawno dowiedziałem się że pod Stana, Kyle'a, Cartmana i Kenny'ego głosy podkładają Parker i Stone. Przez 11 sezonów myślałem że to cztery niezależne voice talenty, a P. i S. zajmują się jedynie wymyślaniem pomysłów na nowe odcinki . Rispekt. Oni we dwóch podkładają głosy pod większość postaci: Matt Stone: * Kyle and his father, Gerald * Kenny and his father, Stuart * Jimbo Kern * Jesus * Butters * Saddam Hussein * Big Gay Al * Pip * Terrance * Tweek * Jimmy's father (Richard Vulmer) * Priest Maxi * Mr. Adler the shop teacher * Various others Trey Parker: * Stan , his father, Randy Marsh and his grandfather, Marvin Marsh * Eric Cartman * Clyde Donovan * Craig and his parents * Kevin * Herbert/Janet Garrison * Stephen Stotch * Mr. Hankey * God * Santa Claus * Mr. Mackey * Officer Barbrady * Ms. Choksondik * Timmy * Jimmy Vulmer * Tuong Lu Kim * Dougie * Phillip * Satan * Brian Boitano * Dog Poo * and other characters * singing vocals Do tego tylko dwie aktorki podkładające głosy pod wszystkie postaci żeńskie i Adrien Beard (Token Black), Vernon Chatman (Towelie), Jennifer Howell (Bebe Stevens), and John Hansen (Mr. Slave) Edytowane 21 marca 2008 przez Hela Cytuj
Julita 17 Opublikowano 21 marca 2008 Opublikowano 21 marca 2008 Festiwal amerykanskiej jazdy po wszystkich i wszystkim powraca, Czy mi sie wydaje czy ten odcinek powstal na bazie filmu z nicolasem cage "Wicker Man" ?? Teraz dziennikarze naprawde ostro pojechali po twórcach south park zarzucajac im zbyt wielką swobodę, ale nic dziwnego bo w tym odcinku nabijaja sie tez z dziennikarzy. Cytuj
White 23 Opublikowano 23 marca 2008 Opublikowano 23 marca 2008 Oni we dwóch podkładają głosy pod większość postaci: Matt Stone: * Kyle and his father, Gerald * Kenny and his father, Stuart * Jimbo Kern * Jesus * Butters * Saddam Hussein * Big Gay Al * Pip * Terrance * Tweek * Jimmy's father (Richard Vulmer) * Priest Maxi * Mr. Adler the shop teacher * Various others Trey Parker: * Stan , his father, Randy Marsh and his grandfather, Marvin Marsh * Eric Cartman * Clyde Donovan * Craig and his parents * Kevin * Herbert/Janet Garrison * Stephen Stotch * Mr. Hankey * God * Santa Claus * Mr. Mackey * Officer Barbrady * Ms. Choksondik * Timmy * Jimmy Vulmer * Tuong Lu Kim * Dougie * Phillip * Satan * Brian Boitano * Dog Poo * and other characters * singing vocals Nie ma to jak dubbing 40 postaci przez dwie osoby, mają niezłe struny głosowe O_O. BTW, wiecie że ten demoniczny śpiew z najnowszego odcinka ma swoje korzenie jeszcze w ósmym odcinku, który był pariodią Omena? (108- Damien) Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 23 marca 2008 Opublikowano 23 marca 2008 Myśle ,że jego korzenie sięgają nawet troche dalej mianowicie do fillmu The Omen. Tak btw.Parker i Stone chyba kochają się w tym motywie ,bo w odcinku o poszukiwaniu niani dla Cartmana też był. Cytuj
White 23 Opublikowano 24 marca 2008 Opublikowano 24 marca 2008 Myśle ,że jego korzenie sięgają nawet troche dalej mianowicie do fillmu The Omen. No co Ty? ;] W każdym razie motyw jest genialny i mam nadzieję że pojawi się jeszcze nie raz. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 24 marca 2008 Opublikowano 24 marca 2008 (edytowane) Najnowszy odcinek będzie tributem do Heavy Metal'u Edytowane 24 marca 2008 przez Hela Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi