ghost. 60 Opublikowano 10 kwietnia 2008 Opublikowano 10 kwietnia 2008 a mi ten odcinek średnio sie podobał niezły, ale IMO nic wybitnego - musze jeszcze obadać ten film, do którego spoof był z tym nauczycielem-meksykańcem (to nie byli Młodzi Gniewni, na Wiki podany jest dokładny tytuł, jakis taki nieznany) Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 11 kwietnia 2008 Opublikowano 11 kwietnia 2008 Po 5ciokrotnym obejrzeniu odcinka z kanadyjczykami moge smialo powiedziec, ze jest to jeden z najlepszych odcinkow south park dla mnie Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 11 kwietnia 2008 Opublikowano 11 kwietnia 2008 akcja z penisem zarzadzila... no i HOW DO I REEEACH THESE KIDS! Cytuj
White 23 Opublikowano 11 kwietnia 2008 Opublikowano 11 kwietnia 2008 (edytowane) Super odcinek. Jak to było? "Women, always afraid of penises... Honey, it's probably more scared of you than you are of it" Zanosi się na najlepszy sezon South Parku, coś mi się wydaje. Edytowane 11 kwietnia 2008 przez White Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Opublikowano 12 kwietnia 2008 akcja z penisem zarzadzila... no i HOW DO I REEEACH THESE KIDS! Dobre to było, tylko po kiego powtarzać tą kwestię 10 raz w ciągu odcinka? Traci sens i psuje trochę ogół jak dla mnie, tanie takie to jest. Cytuj
Specu 148 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Opublikowano 12 kwietnia 2008 akcja z penisem zarzadzila... no i HOW DO I REEEACH THESE KIDS! Dobre to było, tylko po kiego powtarzać tą kwestię 10 raz w ciągu odcinka? Traci sens i psuje trochę ogół jak dla mnie, tanie takie to jest. pewnie gdybyś widział film z którego zlewają to byś inaczej do tego podszedł... Cytuj
Konar. 15 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Opublikowano 12 kwietnia 2008 CYTAT(Hela @ 12 04 2008, 02:13) *CYTAT(Zeratul @ 11 04 2008, 18:38) * akcja z penisem zarzadzila... no i HOW DO I REEEACH THESE KIDS! Dobre to było, tylko po kiego powtarzać tą kwestię 10 raz w ciągu odcinka? Traci sens i psuje trochę ogół jak dla mnie, tanie takie to jest. pewnie gdybyś widział film z którego zlewają to byś inaczej do tego podszedł... Dokładnie.......sam go widziałem, od razu mi się skojarzył sweterek i HOW DO I REEEACH THESE KIIIDS?!!! Ale i tak dla mnie ostatnia kwestia Garrisona wymiotła: -"....my wife can't have babies and she's a woman." -"Well then have a AIDS test Thompson, cause your wife is a dude, faggot!" Zanosi się na najlepszy sezon South Parku, coś mi się wydaje. Ja już tak przeczuwałem od ostatniego odcinka 11-stego sezonu, to był przedsmak Cytuj
White 23 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Nowy odcinek zapowiada się bardzo smakowicie . Epizod z Randym nie może być słaby, a i temat chwytliwy: Over Logging- One day the citizens of South Park wake up and find the internet is gone. When Randy hears there may still be some internet out in California, he packs up his family and heads west. Cytuj
Konar. 15 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Nowy odcinek zapowiada się bardzo smakowicie biggrin.gif. Epizod z Randym nie może być słaby, a i temat chwytliwy: Over Logging- One day the citizens of South Park wake up and find the internet is gone. When Randy hears there may still be some internet out in California, he packs up his family and heads west. Kurde, aż człowiek się zastanawia co zaczęli jarać w trakcie ostatniej przerwy, że tak świetne pomysły mają. Czuje że Randy będzie się zachowywał jakoś na wzór tego epa o Wal-Marcie. Albo mogą z tego zrobić jakąś pielgrzymkę i dać parę nawiązań do żydów. Jedno jest pewne, ten odcinek nie może się nie udac Cytuj
nWo 1 Opublikowano 17 kwietnia 2008 Opublikowano 17 kwietnia 2008 nie ogladalem jeszcze southparku bez cartmana taki odcinek powinien w teorii sie nie udac, jednak widac ze po epie -no internet- tworcy zamkneli geby wszystkim niedowiarkom Cytuj
Gość Siwy_ Opublikowano 17 kwietnia 2008 Opublikowano 17 kwietnia 2008 "tu byl...tu byl duch, a to ektoplazma" mocny odcinek Cytuj
White 23 Opublikowano 17 kwietnia 2008 Opublikowano 17 kwietnia 2008 No, mocny, nawet bardzo. A jednak czuję trochę niedosyt. Cytuj
Konar. 15 Opublikowano 17 kwietnia 2008 Opublikowano 17 kwietnia 2008 No, mocny, nawet bardzo. A jednak czuję trochę niedosyt. Nom, ja tak samo. Faktycznie było grubo, pomysł śiwetny i tak dalej, ale jakoś mnie nie śmieszył ;/ Cytuj
nWo 1 Opublikowano 17 kwietnia 2008 Opublikowano 17 kwietnia 2008 czy ten odcinek ma odniesienie do jakiegos wydarzenia jak to ma czesto miejsce w sp ? Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 17 kwietnia 2008 Opublikowano 17 kwietnia 2008 czy ten odcinek ma odniesienie do jakiegos wydarzenia jak to ma czesto miejsce w sp ? Nie, ale ma do jakiejś tam książki i "Bliskich spotkań trzeciego stopnia". Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 17 kwietnia 2008 Opublikowano 17 kwietnia 2008 Jest odniesienie do tzw. "kalifornijskiej gorączki złota". ;P I to dość oczywiste. Bardzo fajny odcinek. Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 17 kwietnia 2008 Opublikowano 17 kwietnia 2008 no i koncepcja internetu, ukrytego gdzies w podziemiach Area 51, ochranianego niewidzialną barierą chroniąca przed strzałami ze snajperki - jak dla mnie to Independance Day jak w pysk szczelił ;] Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 17 kwietnia 2008 Opublikowano 17 kwietnia 2008 jako caloksztalt super, ale brakowalo scenek... Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 18 kwietnia 2008 Opublikowano 18 kwietnia 2008 To po co tu wchodzisz? ku.rwa, wujek, nie wiem czy zauważyłeś, ale w przeciwienstwie do tematu "nowe filmy" czy "ostatnio ogladałem" w kazdym subforum serialowym rzeczą normalną jest, ze po emisji odcinka pojawiaja sie na jego temat nieoznakowane spoilery, wiec mozesz sobie jeszcze wiekszymi literkami krzyczeć jak coś, ale chyba jest to logiczne zupełnie. Niech ktoś doda podpis do tego tematu, że po nowym odcinku pojawiaja sie nieoznakowane spoilery, tak jak jest to w kazdym temacie serialowym, bo przyjdzie ktos jeszcze nieobeznany i zacznie bunt wznosić Cytuj
White 23 Opublikowano 18 kwietnia 2008 Opublikowano 18 kwietnia 2008 czy ten odcinek ma odniesienie do jakiegos wydarzenia jak to ma czesto miejsce w sp ? http://en.wikipedia.org/wiki/Over_Logging Zawsze niemal równo z transmisją nowego odcinka powstaje na Wikipedii taki wpis, więc można się dowiedzieć co też było inspiracją/ z czego zbijali się tym razem twórcy ;]. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 18 kwietnia 2008 Opublikowano 18 kwietnia 2008 over logging świetnym odcinkiem jest.Cały sezon mimo słabego poczatku rozkrecił sie na dobre.Co to za teoria ,ze odcinek bez cartmana nie moze sie udac?Randy to nie oficjalny numer dwa więc wiadomo ,ze bedzie zabawnie;] Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 18 kwietnia 2008 Opublikowano 18 kwietnia 2008 swietny odcinek, w końcu odpoczynek od Cartmana Cytuj
Gość maciek88 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 jacie, polubiłem te bajkę ;] oczywiscie Simpsony to wciaz numer jeden, mimo to SP jest cholernie miłą alternatywą. niektore odcinki co prawda nędzne do bólu, ale sporo zdarza się wprost wyj.ebczych. inteligentna kreskówka! wszystkie epy na bardzo elegancko chodzącej stronce: http://allsp.com/ jak było już gdzieś 100 razy to sorka. Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Teraz juz mozna ogladać South Park na ich stronie domowej: http://www.southparkstudios.com/ , bardzo dobra jakość, wersja nieocenzurowana, 2 przerwy na pojedynczą, 30-sekundowa reklame. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Najlepszy był komentarz Cartmana co do innych kreskówek w odcinku o Kanadzie;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi