Opublikowano 2 kwietnia 200916 l Az tak tragicznie nie bylo, ale zle bylo. Szkoda bo poprzedni ep mocny był.
Opublikowano 3 kwietnia 200916 l nie zebym mial sie czym chwalic ale to byl ep. april fools. spodziewalem sie dokladnie tego samego co bylo kiedys. pamietalem ep z cartmanem i jak szukal ojca. podzilili go na dwie czesci a w srodek wsadzili ep z kanadyjczykami. zawsze jak widza robią w jajo to wykorzystuja ten motyw. wazne zeby sie nie dac nabrac. mi osobiscie nie podobaja sie terens i filip. jedynie kinówka z nimi była mocna.
Opublikowano 9 kwietnia 200915 l Do you guys like fishsticks? Do you like to put fishsticks in your mouth?
Opublikowano 9 kwietnia 200915 l Ee świetny odcinek. Momenty gdy Cartman przypomina sobie "jak było naprawdę" rozwalają. Na razie sezon idzie schematem na zmiane: bardzo kiepski odcinek - bardzo dobry odcinek.
Opublikowano 9 kwietnia 200915 l Autor kur.wa, gayfish rozgniótł mię dzisiaj;] nie wiem co jest grane, ale nie mogę obejrzeć poprzedniego epa :<
Opublikowano 9 kwietnia 200915 l Na southparkstudios mają jakąś umowę że mogą udostępnić poprzednie odcinki do streamowania dopiero miesiąc po ich premierze. Czyli za miesiąc będziesz mógł obejrzeć.
Opublikowano 23 kwietnia 200915 l Myślałem, że przerwa a tu 7 ep ;o Nawet fajny, ale tematyka taka se.
Opublikowano 23 kwietnia 200915 l odnosi sie do najnowszych wydarzen z US mega zabawne, warto bylo czekac. na początku nie zajarzyłem oco Cartmanowi chodzilo ale jak tylko wypowiedział magiczne Pokaż ukrytą zawartość SOMALIA parsknołem śmiechem
Opublikowano 24 kwietnia 200915 l W gruncie rzeczy to 13 sezon jest chyba aktualnie najbiedniejszy. 7 ep jest taki sam jak poprzednie 7. Uśmiechnąłem się delikatnie ze dwa razy. Dalej liczę na jakiegoś kopa "w nowym stylu" tak jak swojego czasu Imaginationland.
Opublikowano 10 maja 200915 l Niech lepiej będzie mniej odcinków, ale porządnych, niż cała masa nijakich. Dobrze że jest ta przerwa.
Opublikowano 29 czerwca 200915 l Mam mieszane odczucia co pierwszej siódemki aczkolwiek przymykam na to oko, bo odcinki numer dwa i trzy całkowicie rekompensują resztę. No, (pipi) co sie tam dzieje. Prawdziwy festiwal beki.
Opublikowano 30 czerwca 200915 l Jeszcze dobry motyw z Kanye był, no ale hicior tego sezonu to bezdyskusyjnie: http://www.youtube.com/watch?v=K7c3JHsJIsU...feature=related + "bailout", ale nie ma tego na tjubie już.
Opublikowano 30 czerwca 200915 l Taaa motyw z bankiem dawał radę na maksa "it's gone, all gone..." hehe. Jednak dla mnie odcinek tego sezonu to jak na razie "Fishsticks" z Kanya West. Gay fish http://www.youtube.com/watch?v=AAxailJPU5Q . Ogólnie 2 miechy bez SP i już (pipi)ic. bierze, do października.
Opublikowano 8 września 200915 l Tylko czekam aż zrobią coś związanego ze Świńską grypą xD pewnie zrobią coś komicznego, ale o jakimś mądrzejszym przesłaniu.