Skocz do zawartości

South Park nowe odcinki

Grabek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 693
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie zebym mial sie czym chwalic ale to byl ep. april fools. spodziewalem sie dokladnie tego samego co bylo kiedys. pamietalem ep z cartmanem i jak szukal ojca. podzilili go na dwie czesci a w srodek wsadzili ep z kanadyjczykami. zawsze jak widza robią w jajo to wykorzystuja ten motyw. wazne zeby sie nie dac nabrac.

mi osobiscie nie podobaja sie terens i filip. jedynie kinówka z nimi była mocna.

Opublikowano

Ee świetny odcinek. Momenty gdy Cartman przypomina sobie "jak było naprawdę" rozwalają.

Na razie sezon idzie schematem na zmiane: bardzo kiepski odcinek - bardzo dobry odcinek.

Opublikowano

Na southparkstudios mają jakąś umowę że mogą udostępnić poprzednie odcinki do streamowania dopiero miesiąc po ich premierze. Czyli za miesiąc będziesz mógł obejrzeć.

Opublikowano

odnosi sie do najnowszych wydarzen z US :) mega zabawne, warto bylo czekac. na początku nie zajarzyłem oco Cartmanowi chodzilo ale jak tylko wypowiedział magiczne

SOMALIA

parsknołem śmiechem :lol:

Opublikowano

W gruncie rzeczy to 13 sezon jest chyba aktualnie najbiedniejszy.

7 ep jest taki sam jak poprzednie 7. Uśmiechnąłem się delikatnie ze dwa razy. Dalej liczę na jakiegoś kopa "w nowym stylu" tak jak swojego czasu Imaginationland.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Gość lukasz
Opublikowano

Mam mieszane odczucia co pierwszej siódemki aczkolwiek przymykam na to oko, bo odcinki numer dwa i trzy całkowicie rekompensują resztę. No, (pipi) co sie tam dzieje. Prawdziwy festiwal beki.

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...