ShtaS 174 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 Najnowszy odcinek fantastyczny "LeBron James Technique" :D:D Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 Coś przegapiłem? 2 ostatnie odcinki to te wyjątkowo zabawne z Cthulhu? Cytuj
Figaro 8 214 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 (edytowane) Ostatnie dwa odcinki to straszna padaka. Trzeba mieć wiele samozaparcia, żeby się śmiać. Jedynie motyw z Kennym i kilka tekstów Cartmana dają radę. Nudy, a najgorsze jest to, że kolejny odcinek też taki będzie. no w końcu jakiś głos rozsądku ale nawiązanie do mechanicznej pomarańczy fajne. Edytowane 11 listopada 2010 przez Figaro Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 No bez jaj, przecież najnowszy odcinek to miszcz. MINTBERRY CRUUUNCH! Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 Wyjaśnienie zagadki nieśmiertelności Kennego - miszcz. Cytuj
Gość Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 Coś przegapiłem? 2 ostatnie odcinki to te wyjątkowo zabawne z Cthulhu? Nie, pomyliłeś je z tymi dwoma wyjątkowo nie zabawnymi z Cthulhu. Każdemu może się zdażyć Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 E tam, Cartman dał radę jak zawsze plus wątek Misteriona i nieśmiertelności. Dobre były. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 trzy ostatnie odcinki znacznie zaniżyły znakomity poziom drugiej połówki sezonu Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 11 listopada 2010 Autor Opublikowano 11 listopada 2010 trzy ostatnie odcinki znacznie zaniżyły znakomity poziom drugiej połówki sezonu +1 przebłyski były (LeBron technique, cthulu song czy nawiązanie do mech. pomarańczy), ale ogólnie to w porównaniu do poprzednich to średniaki. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 Coś przegapiłem? 2 ostatnie odcinki to te wyjątkowo zabawne z Cthulhu? Nie, pomyliłeś je z tymi dwoma wyjątkowo nie zabawnymi z Cthulhu. Każdemu może się zdażyć ale ty walisz konia przy suralistycznych filmach, więc na pewno mamy odmienne poczucie humoru Cytuj
Gość Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 (edytowane) Surrealistyczne były przedostatnie dwa odcinki SP, a konia nawet przy nich nie dotknąłem. Edytowane 12 listopada 2010 przez Gość Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 Mogę się zgodzić, że 2 przedostatnie odcinki nie były wybitne, ale ostatni już tak. Cytuj
Soban 4 053 Opublikowano 16 listopada 2010 Opublikowano 16 listopada 2010 z tych odcinków o superbohaterach to tylko gag z buttersem trzymającym wiadro kupy w klatce mnie rozwalił B"I've got no food" C"You've got poo" po Jersey sezon się trochę popsuł w moim odczuciu.Niech kończą już Coon&friedns i niech dadzą coś nowego. Kyle to człowiek latawiec? Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 16 listopada 2010 Opublikowano 16 listopada 2010 (edytowane) Tak to latawiec. Ja też właśnie obejrzałem 3 Coon-y mocno przeciętne wręcz słabe odcinki. Oczywiście Cartman ratował sytuację aha i trafiłem, że będzie odcinek o wycieku ropy ;p. Btw jak pierwszy raz puścili Coon-a chyba w poprzednim sezonie to kurevsko zastanawiało mnie kim jest Mysterion. Heh no nie wpadłbym na to, że Kenny do tego ta cała "sprawa" z nieśmiertelnością bleee. Jutrzejszy odcinek dotyczy Randiego, w końcu. PS. Piosenka Cartmana wymiata. Edytowane 16 listopada 2010 przez SłupekPL 1 Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 16 listopada 2010 Opublikowano 16 listopada 2010 Coon slaby, ale nie moge przestac sluchac piosenki o Cthulhu, masakra Cytuj
_nes 0 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 odcinek z randym roz(pipi)ał system Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 (edytowane) To się nazywa zakończyć sezon w starym dobrym stylu. You glaze it? So fucking hot... Edytowane 18 listopada 2010 przez ksztyrix Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 Nowy odcinek wy(pipi)any w kosmos, oszczany byłem jak przy medical fried chicken, ale kto mi powie co z odcinkami, z clipów, które zapowiadali już w wakacje? Narobili chęci, żeby dać dopiero w kwietniu, ale za to dali 3 odcinki nieśmiesznego Coona. http://www.youtube.com/watch?v=yaO8HYhzuws http://www.youtube.com/watch?v=w3HUQV0fk6I&feature=related Cytuj
Texz 670 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 Panowie... to co się stało z Bieberem w Coonie zasługuje na uznanie. Cytuj
Gość Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 Panowie... to co się stało z Bieberem w Coonie zasługuje na uznanie. Uznaliśmy, że Bieber nie uratował Coona. Ostatniego odcinka nie oglądałem, ale mogę spokojnie uznać, że będzię dobry... w porównaniu do Coona. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 Oglądnąlem w końcu ostatni odcinek serii i powiem szczerze, że trylogia Coon 2 bardziej mi się podobała. Ale to są gusta i guściki. Może mam z(pipi)any gust - ci którym się ten Coon 2 nie podobał mają jednak przykład, że po prostu do nich te odcinki nie trafiły i tyle. IMO SP znowu przeżywa renesans. Obecny sezon jest jednym z najlepszych. Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 Nowy odcinek wy(pipi)any w kosmos, oszczany byłem jak przy medical fried chicken, ale kto mi powie co z odcinkami, z clipów, które zapowiadali już w wakacje? Narobili chęci, żeby dać dopiero w kwietniu, ale za to dali 3 odcinki nieśmiesznego Coona. http://www.youtube.com/watch?v=yaO8HYhzuws http://www.youtube.com/watch?v=w3HUQV0fk6I&feature=related Wiem, ze ten filmik z rudym to jest parodia zrobiona z wlasnie takiego rudego co sie wyzalal i SP skrecili sobie z niego beke. To miala byc tylko reklama, a nie odcinek. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 26 listopada 2010 Opublikowano 26 listopada 2010 Dziwię się, że nikt nie zwrócił uwagi na głębokie przesłanie ostatniego odcinka. Wszystkie kobiety powinny się z nim obowiązkowo zapoznać. Cytuj
teddy 6 882 Opublikowano 26 listopada 2010 Opublikowano 26 listopada 2010 Dziwię się, że nikt nie zwrócił uwagi na głębokie przesłanie ostatniego odcinka. Wszystkie kobiety powinny się z nim obowiązkowo zapoznać. Z tym przesłaniem to tak nie do końca, bo przecież każdy wie, że BJ>HJ Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 26 listopada 2010 Opublikowano 26 listopada 2010 Z tym przesłaniem to tak nie do końca, bo przecież każdy wie, że BJ>HJ wtf do you know o_O Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi