Skocz do zawartości

South Park nowe odcinki

Grabek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 693
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Co za ep haha, idealny na zwieńczenie bardzo dobrego, udanego sezonu.

"Masz tu drobne na taxówkę" hahaha.

Ale jak sobie pomyślę, że znowu trzeba czekać prawie pół roku na kolejne sezon to wymiękam ;/.

Fuck!

Opublikowano (edytowane)

Ja tam żadnej reklamy nie widziałem, a kolejny musical Treya i Matta z wielką przyjemnością bym obejrzał.

Chociaż nie powiem, wolałbym żeby skupili się na SP niż na Broadwayu.

Edytowane przez Hela
Opublikowano (edytowane)

Ostatni odcinek jak najbardziej na plus(po trzech bardzo słabych Coonach).

Edytowane przez Gość
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Premierowy odcinek nowego sezonu 27 kwietnia, na razie nie ma jeszcze streszczenia.

Btw nie chcę nic pisać ale tematów to chyba nie będzie brakować w nowym sezonie. Węszę co najmniej 2 pewniaki ;p

Afryka i Japonia

:ninja:

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano

Nie sądzę, żeby cokolwiek o Japonii było.

Swoją drogą, to chętnie bym obejrzał ten ich musical o mormonach, mam nadzieję, że wyjdzie na dvd.

• 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jakby to kogoś interesowało pojawiły się już w sieci linki s15e01 :D

• Plusik 1
Opublikowano

Dobry początek sezonu. Odcinek taki... prawdziwy. Nie mam nic do Apple, ale podobało mi się ukazanie mentalności jego miłośników/zwolenników, skłonnych ślepo kupić wszystko co ma logo jabłuszka. Końcówka także odpowiednia, z komentarzem na temat pośpiechu w rozwoju technologii. Coś w tym jest. Poza kilkoma niesmacznymi momentami (parodia Human Centipede) odcinek mi się podobał.

Opublikowano

Gadki Cartmana ponad przeciętne. Sam odcinek jakoś tak mi szybko przeleciał... śmieję się z Apple to tak jakbym sam się z siebie śmiał. Wiadomo coś już o następnym odcinku?

Opublikowano

nieźle wykorzystany motyw Apple, ale nie na tyle, żebym leżał i kwiczał, średni odcinek.