Opublikowano 26 listopada 201014 l ogólnie sezon bardzo słaby, ale ostatni odcinek świetny ogólnie lepiej niż w 13 sez.
Opublikowano 28 listopada 201014 l Co za ep haha, idealny na zwieńczenie bardzo dobrego, udanego sezonu. "Masz tu drobne na taxówkę" hahaha. Ale jak sobie pomyślę, że znowu trzeba czekać prawie pół roku na kolejne sezon to wymiękam ;/. Fuck!
Opublikowano 28 listopada 201014 l Zazdroszczę jak cholera. Choć muszę przyznać, że w przerwie pomiędzy sezonami prawie zawsze lecę od początku sezonami. Pierwsze sezony WYMIATAJĄ.
Opublikowano 29 listopada 201014 l Generalnie połówka sezonu całkiem za(pipi)ista, nie było ani jednego bardzo słabego odcinka(jak Crippled Summer na wiosnę), za to Jersey i Creme Fraiche roz.(pipi)ały system. Kto ma inne zdanie, ten fan LOST-a.
Opublikowano 1 grudnia 201014 l Wpis jak ch.uj. Świąteczne odcinki miały zawsze spoko klimacik, chętnie bym obejrzał przed Wigilią specjalny epizod. No ale nie, zamiast tego lepiej WKUR.WIAĆ fanów najgłośniejszą na świecie reklamą musicalu na Broadway.
Opublikowano 1 grudnia 201014 l Ja tam żadnej reklamy nie widziałem, a kolejny musical Treya i Matta z wielką przyjemnością bym obejrzał. Chociaż nie powiem, wolałbym żeby skupili się na SP niż na Broadwayu. Edytowane 1 grudnia 201014 l przez Hela
Opublikowano 1 grudnia 201014 l No przecież każdy odcinek zaczyna się od tak głośnego napier.dalania, że oci.pieć idzie.
Opublikowano 3 grudnia 201014 l Ostatni odcinek jak najbardziej na plus(po trzech bardzo słabych Coonach). Edytowane 3 grudnia 201014 l przez Gość
Opublikowano 13 marca 201114 l Premierowy odcinek nowego sezonu 27 kwietnia, na razie nie ma jeszcze streszczenia. Btw nie chcę nic pisać ale tematów to chyba nie będzie brakować w nowym sezonie. Węszę co najmniej 2 pewniaki ;p Afryka i Japonia Edytowane 13 marca 201114 l przez SłupekPL
Opublikowano 13 marca 201114 l Nie sądzę, żeby cokolwiek o Japonii było. Swoją drogą, to chętnie bym obejrzał ten ich musical o mormonach, mam nadzieję, że wyjdzie na dvd.
Opublikowano 13 marca 201114 l Myślisz, że nie uderzą w te drzwi - Japonia? To będzie znaczyć, że SP się kończy ;p
Opublikowano 13 kwietnia 201113 l http://www.filmweb.pl/news/Koniec+%22Miasteczka+South+Park%22+jest+bliski-72459
Opublikowano 13 kwietnia 201113 l Jaaaaasne. Jakoś nie chce mi się wierzyć w te bzdury. Zwłaszcza po ostatnim, świetnym sezonie.
Opublikowano 26 kwietnia 201113 l Jest już streszczenie nowego odcinka: http://en.wikipedia.org/wiki/HUMANCENTiPAD Cartman w natarciu hah.
Opublikowano 28 kwietnia 201113 l Dobry początek sezonu. Odcinek taki... prawdziwy. Nie mam nic do Apple, ale podobało mi się ukazanie mentalności jego miłośników/zwolenników, skłonnych ślepo kupić wszystko co ma logo jabłuszka. Końcówka także odpowiednia, z komentarzem na temat pośpiechu w rozwoju technologii. Coś w tym jest. Poza kilkoma niesmacznymi momentami (parodia Human Centipede) odcinek mi się podobał.
Opublikowano 1 maja 201113 l Gadki Cartmana ponad przeciętne. Sam odcinek jakoś tak mi szybko przeleciał... śmieję się z Apple to tak jakbym sam się z siebie śmiał. Wiadomo coś już o następnym odcinku?
Opublikowano 2 maja 201113 l nieźle wykorzystany motyw Apple, ale nie na tyle, żebym leżał i kwiczał, średni odcinek.