Skocz do zawartości

South Park nowe odcinki

Grabek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 693
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dzizas Chrajst ten przedostatni odcinek SP (I Should Have Never Gone Ziplining) przed przerwą to najbardziej gówniany odcinek w historii.

WTF końcówka z

jakimiś debilami, "normalnymi ludźmi" :o Co to (pipi)a było...

Southparkliveaction%2Cpng.png

Chyba pierwszy raz (hehe) głupio mi było oglądając Soutch Park...

Opublikowano (edytowane)

Poziomu jak np. Jewpacabra, Butterballs czy Reverse Cowgirl z obecnego sezonu.

Ogólnie sezon jest ok, tylko ten jeden pieprzony niewypał to totalne nieporozumienie.

Edytowane przez SłupekPL
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

wg. mnie solidny powrót. jeden żart powtarzalny do bólu i ohydny wątek z połykaniem ejakulatu (nie polecam do śniadania) - chyba więcej już od sp nie możemy wymagać. odcinki randy i butterso-centryczne zawsze są co najmniej solidne i tak też było w tym przypadku.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Co sądzicie o ostatnich odcinkach? Ten o wypożyczalni video ogólnie średni, ale fajne odniesienia do "Lśnienia". O ostatnim sam nie wiem co myśleć, kilka momentów dobrych, fajny morał, ale ze śmiechu nie umarłem.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Do jakiego filmu/filmów niby pili z Freemanem tłumaczącym/wyjąsniającym wszystko w ostatnim odcinku?

Swoją drogą scena(y) sezonu to bez dwóch zdań

Nie ma dnia żebym sobie tego nie zarzucił xD Chociaż, chociaż tekst ojca Buttersa w Going Native o

o ch,uju skierowanym w stronę Jezusa również niszczy xD

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

South Park cutting back to a single run of 10 episodes in the Fall

“Why did we do seven and seven to begin with?” Mr. Stone said. “We just sort of made that up. And we are switching to 10 for the same reason. It just sounded like a good number, and we won’t break up the year so we can more easily do other stuff.”

http://www.nytimes.com/2013/01/28/business/media/south-park-creators-fortify-their-content-empire.html?_r=3&

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Cisza w temacie a jutro nowy sezon rusza!

"Cartman manages to infiltrate the National Security Agency. However, after he discovers his personal file, he does not like what he finds and decides to tell everyone the truth. Meanwhile, Butters locates someone who will listen to his prayers."

http://en.wikipedia.org/wiki/Let_Go,_Let_Gov

Opublikowano

Ruszył. Nowy odcinek jest - można było się spodziewać tematu który podejmie. W końcu ostatnio TA sprawa jest dosyć mocno nagłośniona. Czołówka w 3D kompletnie nie pasuje do wizerunku serii. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

wg. mnie drugi najlepszy ze wszystkich ale mogę być nieobiektywny bo wszystko z randym dla mnie bomba. ku.rwa jak ten typ (chyba ojciec buttersa) wyje.bał z zamkiem z klocków na dachu xD.

Edytowane przez tk___tk
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Skąd wiesz, że podzielili na dwa odcinki?

Myślałem, że to zakończenie nawiązuje do narzekań Buttersa, że w GoT ciągle się czeka na "good stuff", wydało mi się to całkiem błyskotliwe.

To w ogóle był moim zdaniem najlepszy odcinek od dawna. "Let this Sony fucks wallow in their limited voice control functionality" ;D

Opublikowano

Świetny odcinek. Raczej będzie Part 2, chociażby ze względu na wątek Randy'ego, który nie był jakiś szczególny.

A twist stawiam będzie taki, że ktoś (Kenny?) kupi WiiU. :D