Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 25 października 2014 Opublikowano 25 października 2014 Nowy sezon całkiem ok. Randy rozwala na łopatki, dla mnie najmocniejsze motywy są właśnie z nim. Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 25 października 2014 Opublikowano 25 października 2014 zaje.bista była ta scena jak randy pokazywał stanowi jak komponuje piosenki lorde xD.Póki co scena sezonu Fajny był też ten motyw z trzema łazienkami i pytaniem, "kim ty jesteś?". W ost odcinku na plus sam wyścig, "i used to..." i tesla. Jest nieźłe Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 Dam utaj, kilkanaście ciekawośtek o SP #1. W każdym odcinku występuje gdzieś ukryty kosmita. #2. Kiedy wyemitowano odcinek, w którym mieszkańcy South Parku wyśmiewają się z bohaterów innego serialu, "Family Guya", twórcy otrzymali kwiaty od... załogi "Simpsonów". #3. W sezonie piątym twórcy "South Parku" mieli zamiar zabić Kyle'a. #4. Mieli wrażenie, że jego postać była zbytnio zbliżona do Stana, ponadto chcieli wprowadzić Buttersa jako jednego z głównych bohaterów. #5. Ponad 100 tysięcy kopii gry "Tiger Woods PGA Tour 99" zostało wycofanych ze sklepów w 1998 roku. Okazało się, że na płytach znajduje się plik z krótkometrażowym filmikiem autorstwa Stone'a i Parkera "Spirit of Christmas", do którego firma EA nie miała praw autorskich. #6. Film długometrażowy: "South Park: Bigger, Longer & Uncut" pierwotnie był zaklasyfikowany jako dozwolony od lat 17. #7. Trey i Matt twierdzą, że za każdym razem, jak poprawiali scenariusz i wysyłali go do MPAA (Motion Picture Association of America), był on coraz bardziej wulgarny. #8. George Clooney wyraził chęć gościnnego wystąpienia w serialu. Zaoferowano mu rolę psa Stana. #9. Clooney zgodził się i podłożył swój głos pod kilka bardzo dobrych szczeknięć. Z kolei Jay Leno miauczał w serialu jako kot Erica Cartmana. #10. Po emisji odcinka, w którym bohaterowie wyśmiewali się z religii scjentologów, kościół scjentologiczny wynajął ludzi do śledzenia Matta Stone'a i Treya Parkera. Detektywom polecono, aby znaleźli coś na twórców South Parku, dzięki czemu można byłoby ich szantażować. #11. W college'u McDaniel w stanie Maryland można uczęszczać na zajęcia, podczas których rozkłada się na czynniki pierwsze poszczególne odcinki serialu, by spojrzeć na socjalne problemy rzeczywistego świata, które przedstawili Matt i Trey. #12. Piosenka Chefa "Chocolate Salty Balls" dotarła na szczyt listy przebojów w UK i w Irlandii. #13. Pierwszy odcinek South Parku powstawał przez 3,5 miesiąca i zamknął się w budżecie 300.000 dolarów. #14. Słowo "Derp" zostało wymyślone przez twórców South Parku, Matta Stone'a i Treya Parkera. #15. W piosence przewodniej, w sezonie pierwszym, Kenny śpiewa "Lubię dziewczyny z wielkimi waginami / lubię dziewczyny z wielkimi, tłustymi cyckami". Słowa te nie zostały w ogóle ocenzurowane, bo nikt przecież nie rozumiał, co mówi Kenny. #16. W każdym odcinku występuje gościnnie jakiś animowany celebryta lub jest chociażby o nim wzmianka. #17. Stone i Parker dorwali skądś scenariusz do filmu katastroficznego "The Day After Tomorrow" ("Pojutrze"), gdy ten jeszcze był w fazie pre-produkcji. #18. Planowali stworzyć film kukiełkowy, który słowo w słowo będzie naśladował wersję kinową. Ich prawnik odwiódł ich od tego zamiaru. #19. Twórcy South Parku rozpoczynają prace nad produkcją nowego odcinka zaledwie na 6 dni przed jego datą emisji w telewizji. #20. Tylko jeden raz nie udało im się dotrzymać terminu - gdy w studio zabrakło prądu. 3 Cytuj
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 Fajne, ale z tym alienem to ściema. Kosmici w każdym z odcinków pojawiali się przez kilka sezonów, ale ostatecznie już tego nie robią Cytuj
teddy 6 900 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 Dobry odcinek o tych guwnach obesranych na telefony. Cytuj
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 Obesrane guwna z telefonów rakiem branży przenośnej. Beelzaboot, no wygrali xD Ogólnie uwielbiam Kanadyjczyków w SP. Te ich głowy, akcent i nieśmiertelne "guy" lub "buddy". W jednym z odcinków rozmawiało dwóch Kanadyjczyków i wymieniając się uprzejmościami nadużywali tych zwrotów. "Rember I'm You guy, but I'm also Your buddy". Najlepsi 1 1 Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 13 listopada 2014 Opublikowano 13 listopada 2014 (edytowane) najnowszy odcinek Edytowane 13 listopada 2014 przez Dahaka 4 Cytuj
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 13 listopada 2014 Opublikowano 13 listopada 2014 spadłeś mi z nieba, oglądam Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 13 listopada 2014 Opublikowano 13 listopada 2014 Najnowszy odcinek to MESJASZ !!! Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 13 listopada 2014 Opublikowano 13 listopada 2014 Czy ja wiem, ogólnie incepcja, ale ostatnia scena mnie rozwaliła Cytuj
Timmy 1 801 Opublikowano 13 listopada 2014 Opublikowano 13 listopada 2014 Ogólnie to chyba najlepszy ep od kilku sezonów. Scena kiedy gość na helpdesku zaczyna rozmawiać z sobą samym urywa jajca xD Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 13 listopada 2014 Opublikowano 13 listopada 2014 Mam managera hindusa w robocie, tak samo napierdala po angielsku xd 2 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 (edytowane) Mam 3 nowe odcinki i dzisiaj seans. Nareszcie trochę czasu. Edyta - bardzo dobry sezon. Edytowane 17 listopada 2014 przez 2razyjot Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 (edytowane) Chyba najlepszy odcinek od lat.Cock magic Edytowane 20 listopada 2014 przez Soban Cytuj
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 21 listopada 2014 Opublikowano 21 listopada 2014 Sezon z odcinka na odcinek kosi i to nawiązane do MtG, coś genialnego. Aż chce się na nowo ułożyć deck Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 24 listopada 2014 Opublikowano 24 listopada 2014 No ostatnio twórcy w formie. Ja 17 sezon opuściłem bo już 16 mnie męczył a tu proszę. Zaskoczenie. Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 24 listopada 2014 Opublikowano 24 listopada 2014 Grounded Vindaloop jak dla mnie miał niesamowity koniec, w The Cook z kolei początek niszczył, a ostanie minuty przynudzały. Chociaż Randi i tak kosi wszystko, więc po to wszystko I ten tekst "Not impressed, huh?" no i killer "Dude, girls volleyball isn't a joke. Jokes are hard and require skills" Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 Cock magic to instant classic Z miejsca moje top 3 Randiego obok kupy i medycznej marihuany.Brakowało mi ostatnio w south parku takiego odpałowego humoru. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 Obejrzałem przypadkiem ten odcinek i magia z cockiem była świetna, ale reszta to jakieś nieśmieszne rzygi. Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 Heh, kolejny odcinek też będzie z dobrym tematem http://southpark.cc.com/clips/0a2whv/commenting-on-my-friends-commenting#source=ff4daa77-43e0-4601-8fd6-21ea1daf9c19&position=1&sort=airdate PEWDIEPIE! Cytuj
Timmy 1 801 Opublikowano 4 grudnia 2014 Opublikowano 4 grudnia 2014 Cała akcja z hologramem Jacksona Goty! Czekam na więcej. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 slaby ten nowy odcinek niestety slaby ten nowy odcinek niestety Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 Po cock magic szału nie ma,ale na pewno tematyka na plus, bo też mocno gardzę tymi lets playami i internetowymi celebrytami. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 temat sam w sobie jest ok, ale tak mocno uproscili te lec pleje i w niektorych scenach az na sile o tych lec plejach jakby widz byl głupi i trzeba by mu było ciągle przypominać cock magic był dobry bo był fajnie poskładany i wyważony Cytuj
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 Let's playe to rak branży. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi