Skocz do zawartości

South Park nowe odcinki

Featured Replies

• Odpowiedzi 694
  • Wyświetleń 103 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

bardzo solidny sezon, naliczyłem jeden średni odcinek do tej pory ("shitty part of Town"). wprowadzona w zeszłym roku implementacja wątków ciągnących się przez cały sezon nadała świeżości temu serialowi.

Opublikowano

Odcinek dobry, szkoda tylko, że mało obeznany w kulturze i wydarzeniach w USA nie ogarnie do końca wszystkich wątków. Ja tak mam. Przydałby się jakiś vlog gdzie ktoś opowiada z czego cisną twórcy.

Opublikowano

chodzi o to że dzieciaki poprzebierały się za wojowników nindża, a dorośli myśleli że to isis. nie ma za co.

Opublikowano

jeszcze tylko finał :(. mogliby zrobić dłuższy...

Opublikowano

jeszcze tylko finał :(. mogliby zrobić dłuższy...

Jeszcze 2 przecież, sezon 10-odcinkowy.

Opublikowano

o ku.rwa faktycznie. byłem swięcie przekonany, że to 9 ep. w takim razie szykuje się epicki dwuczęściowy finał.

Opublikowano

wlasnie obejrzalem nanjowszy ep, no kurde zaje.bisty. Bardzo udany sezon, a tu wiadomość, że tylko 10 epow ma byc :(

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Co tak cicho o South Park? Nikt nie ogląda? :) Myślałem, że twórcy nie porwą się na motywy z ISIS a jednak.

Opublikowano

Słaby finał, a szkoda, bo był potencjał. 

Opublikowano

mexican stand-off w domu staną za(pipi)i.sty. bardzo solidny sezon.

• 7 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ale bałagan w tym odcinku. Za dużo wątków, żaden nie jest wystarczająco rozbudowany.

Opublikowano

Przecież mamy ciągłą fabułę, więc większość tych wątków będzie kontynuowana w następnych odcinkach.

Opublikowano

Ja standardowo poczekam, ąz będą wszystkie odcinki i wrzucę po dwa dziennie na sen. Liczę, że skoro tak reklamują ten 20 sezon to będzie dobra beka i jakies pierd.olnięcie na sam koniec. Skoro gierka przesunięta na 2017 to przynajmniej nowe odcinki sobie na święta lookne.

Opublikowano

Przecież mamy ciągłą fabułę, więc większość tych wątków będzie kontynuowana w następnych odcinkach.

Śmieszne też będą dopiero w następnych odcinkach pewnie. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nowy ep zwiastuje powrót starego dobrego sp. Są aktualne wydarzenia jest intryga i dobra beka. Czekam na więcej Isis bo o żartach z Mahometa można zapomnieć.