Skocz do zawartości

South Park nowe odcinki

Grabek

Rekomendowane odpowiedzi

• 10 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 693
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Zapowiedzieli odcinek z pandemią, który notabene będzie trwał z godzinę XD

30 września wjedzie na pełnej qwie.

Edytowane przez Faka
  • 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Słaby odcinek, może kilka razy wypuściłem mocniej powietrze nosem a tak to trochę żarty na siłę. Na plus, że wrócił Garrison.

Poprzedni odcinek, czyli Pandemic Special, o niebo lepszy, jednak Randy i jego zioło jako oś fabuły sprawdza się bardzo dobrze.

• 6 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jeśli "Post Covid" to faktycznie pełnometrażowy to podzielili go na dwie części bo pierwsza kończy się po 59 minutach, dlatego czekam na release drugiego epizodu. Nie będę jak zwierzę czekać tygodnia żeby obejrzeć w częściach. :sir: 

Opublikowano

Wiki mówi "pełnometrażowy", ale on po prostu trwa godzinę. Obejrzałem i nie zagłębiając się w spoilery, jest tak jak dotychczas. To równie dobrze mógł być jeden długi odcinek, który pozostawia otwartą furtkę na ciąg dalszy. W końcu twórcy już dawno skończyli z samodzielnymi historyjkami. I ogólnie filmów ma być ponoć więcej do 2027r.

I jak na SP przystało, satyra na temat współczesnej sytuacji i potencjalnej wizji przyszłości są zarówno trafne, jak i przerażające.

Opublikowano
On 11/28/2021 at 9:57 AM, Suavek said:

Wiki mówi "pełnometrażowy", ale on po prostu trwa godzinę. Obejrzałem i nie zagłębiając się w spoilery, jest tak jak dotychczas. To równie dobrze mógł być jeden długi odcinek, który pozostawia otwartą furtkę na ciąg dalszy. W końcu twórcy już dawno skończyli z samodzielnymi historyjkami. I ogólnie filmów ma być ponoć więcej do 2027r.

I jak na SP przystało, satyra na temat współczesnej sytuacji i potencjalnej wizji przyszłości są zarówno trafne, jak i przerażające.

OK. w takim razie dziś obejrzę. Ale i tak nadal czekam na kolejny sezon, chyba 25 o ile dobrze liczę. 

Opublikowano

@sprite

Spoiler

tak, wychodzi na to, że Leopold został psychopatą i pełnoprawnym profesorem chaosem xd

Swoją drogą mam też kminę czy Cartman żyd to nie jest jakiś giga prank na Kyle'u budowany latami. Analizy w necie jednak sugerują, że Cartman rzeczywiście stał się family manem i będzie bronił by przyszłość zostałą taka jaka jest, bo jest tam szczęśliwy :/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No właśnie obejrzałem drugą część, i jak pierwsza była naprawdę świetnie zrobiona, tak druga to już trochę męczenie buły. Było rzecz jasna kilka fajnych momentów, szczególnie beka z NFT, jednak jako całość ten odcinek bardzo średnio wypada, a zakończenie było tak zwyczajne, że aż mi tu coś nie pasowało, szczególnie to co zrobili z Cartmanem...

Chciałabym, żeby w końcu wrócili do klasycznej formuły. Jest tyle materiału do robienia beki, że odcinków wystarczy na co najmniej parę sezonów.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...