Opublikowano 8 października 201014 l Łapy w górę ci, którzy w pewnym momencie byli przekonani o nieuchronności śmierci Kenny'ego
Opublikowano 8 października 201014 l Łapy w górę ci, którzy w pewnym momencie byli przekonani o nieuchronności śmierci Kenny'ego Aż dziwne, że oparli się tej pokusie. Odcinek nie był jakiś wybitny, ale południowy akcent Cartmana mnie rozwalił. "I'm gonna drive, and I'm gonna go really fast, and I'm gonna turn to the left sometimes!"
Opublikowano 9 października 201014 l Mysle ze kolejny z ekipa z new jersey bedzie przekozacki :smile:
Opublikowano 17 października 201014 l Ostatni odcinek był rewelacyjny i 6 razy lepszy od poprzedniego. Kilka naprawdę świetnych scen i dialogów.
Opublikowano 17 października 201014 l Popieram. Jeden z lepszych w oggóle. Cała ta akcja z Al-kaidą niezle pojechana
Opublikowano 17 października 201014 l Hahaha co za ep hahaha brechtałem jak głupi. Ostro pojechany, był Randy, były wrzuty na Kyla, była dramaturgia, był patos, była przemowa, bł mocny finał - ep idealny szczególnie biorąc pod uwagę jak średni był poprzedni. A na bonus Snooki haha: Edytowane 17 października 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 20 października 201014 l Tytuł dzisiejszego odcinka to, uwaga "Insheeption" ohoo może być grubo. A tu opis: http://en.wikipedia.org/wiki/Insheeption Edytowane 20 października 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 21 października 201014 l Hm ja bym radził odpuścić. Tutaj incepcja jest mocno parodiowana i żeby to skumać trzeba ją obejrzeć. A odcinek świetny randy motyl mistrz
Opublikowano 22 października 201014 l Za(pipi)isty odcinek, chyba najlepszy w tym sezonie. Koncowka maskryczna
Opublikowano 22 października 201014 l Każdy odcinek jest uznawany przez kogoś za zaje.bisty i najlepszy w sezonie, to dobrze świadczy o najnowszej serii. Zgadzam się, świetny odcinek, ale dla mnie Jersey było najlepsze.
Opublikowano 25 października 201014 l Co za ep haha, najlepszy z sezonu przebił nawet "Medicinal Fried Chicken". Randy motyl!!! Kapitalna parodia. Edytowane 25 października 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 26 października 201014 l Kto wie, parodie filmów o superbohaterach mają spory potencjał.