Skocz do zawartości

South Park nowe odcinki

Grabek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nowy odcinek - Dead Celebrities - mało śmieszny. Michael Jackson był zabawny w swoim poprzednim epizodzie, ale tutaj już po prostu się powtarzają. IMO zbyt kombinują z tematyką nowych odcinków - brakuje tego humoru i kontrowersji charakterystycznych dla pierwszych sezonów.

Edytowane przez Suavek
  • Odpowiedzi 693
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Hehe, Matt i Trey jak zawsze bez litości. Odcinek wygrywa David Carradine. Cieszę się równiez, ze zaliczyłem małe cameo w scenie szpitalnej ;).

Edytowane przez Walter_Cronkite
Opublikowano

Ale wieje kicha ten nowy ep. Nie pamiętam kiedy ostatnio miałem ochotę wyłączyć sp zanim obejrzałem do końca ...

Najgorsze jest to, że naprawdę czekałem na nowe odcinki.

Opublikowano

Poprzedni odcinek mi się nie podobał może dlatego, że za bardzo nie wiedziałem do czego się odwołuje (nie oglądam programów typu Pogromcy Duchów itp.), najnowszy (tj. dzisiejszy) to natomiast coś fantastycznego, dawno się tak nie uśmiałem.

Opublikowano

Kolejny fajny odcinek. ;)

"- You said: 'Stan, me and Kenny don't give two shits about stupid ass whales'

- We were talking about Wales the countryy." ;>

No i Cartman śpiewający pokerface mnie zmasakrował. ;)

Opublikowano (edytowane)

Do tego ten punkt kulminacyjny z

krową i kurczakiem

:)))

No i That's The Way It Is :)

Jeden z najlepszych odcików w ogóle

Edytowane przez gekon
Opublikowano (edytowane)

Tez tak uwazam. Najlepszy do tej pory był o wrestlingu, ale "fakiju wejr" siedzi mu na ogonie.

Edytowane przez Walter_Cronkite
Opublikowano

Odcinek o harleyach ma bardziej wzbudzać dyskusję o celowości używania pewnego sformułowania niż wywoływać uśmiech na twarzy. Patrząc na dyskusje na pewnym dość znanym z używania tego zwrotu forum dyskusyjnym to się udało.

Opublikowano (edytowane)

Świetny odcinek, tylko trochę mało uniwersalny. Żeby go w pełni docenić przydałoby się wiedzieć kto to jest np. Glenn Beck i być w miarę na bieżąco z amerykańska polityką i z "Tańczącym z wilkami".

Edytowane przez Hela