Skocz do zawartości

Seria Kingdom Hearts

Featured Replies

• Odpowiedzi 236
  • Wyświetleń 91,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Na D23 15 lipca nowy trailer a tymczasem     Ojenusie jak to wygląda  

• No to na działeczce na grzybobraniu już się gry nie skończy, bo zakonczenie trzeba targać z neta. (pipi)ac wspolczesne granie.

• Kingdom Hearts Re:coded i Kingdom Hearts 358/2 warte uwagi? To jakieś spinoffy czy powiązane z główną serią? Mogę je dość tanio wyrwać i się zastanawiam.

Opublikowano

No to miłego grania po japońsku xD

Opublikowano

już się w serii pogubiłem: przeszedłem 1,2 i tą na gba (zapomniałem tytułu), o ile jestem do tyłu??

Edytowane przez xzdunx

Opublikowano

Do tyłu jesteś o DeeSowe "358/2 Days" i PeeSpekowe"Birth by Sleep". Czyli w sumie trochę jesteś.

Opublikowano

Pewnie przez to że nigdy tą konsolą się nie interesowałem :P stąd nie kumam :) a czy w którejś wersji jest grywalna moja ulubiona postać czyli Axel :thumbsup: ??Coś mi się kojarzy że w którejś z nich się roxasem gra stąd jestem ciekaw...

Edytowane przez xzdunx

Opublikowano

Tak, w Daysach, ale niestety nie w głównym trybie fabularnym (ten jest zarezerwowany wyłącznie dla Roxasa).

Edytowane przez Renton

Opublikowano

e nie zagrasz sobie nim grając w tryb fabularny, dopiero jak przejdziesz gre, będziesz mogł sobie grac w misje wszystkimi członkami organizacji.

Opublikowano

To znaczy, że Axelem (jak i zresztą każdym innym członkiem Organizacji) zagrać można jedynie w osobnym trybie mini-misji (swoisty dodatek przedłużający żywotność).

E: Pikolczu mnie uprzedził.

Edytowane przez Renton

Opublikowano

teraz rozumiem czyli tam nie ma drużyny w stylu kh1,2....

Opublikowano

W głównym wątku sterujesz tylko Roxasem, często mając do pomocy któregoś bolka z Organizacji.

Opublikowano

Jest Riku, Namine i Podmine, Sora jest w stanie w jakim skończył w Chains of memories, wszyscy są, tylko że nimi nie grasz. Gra skupia sie na Roxasie.

Opublikowano

Btw, skoro już jesteśmy przy fabule, to rozwalił mnie motyw z migawką

Ventusa

pod koniec.

Opublikowano

Z czym ? to co widział Xigbar ?

Ogólnie grając w BBS można sie domyśleć czemu Roxas zemdlał wchodząc do Castle oblivion ; )

Opublikowano

Nom.

Inna sprawa, która mnie zaciekawiła (zmieniając temat na BBS), to podobieństwo

Vanitasa do Sory

. Biorąc pod uwagę, że ci goście zwyczajnie nie mogli mieć ze sobą nic wspólnego, zalatuje mi tu jakimś błędem w fabule.

Opublikowano

GÓWNO CHUJ I GÓWNO

Edytowane przez Mitabrin

Opublikowano

Tak, rzeczywiście była taka scena na samym początku gry, która pokazywała powstanie więzi między sercami

Ventusa i Sory

. Jakoś musiało mi to umknąć, dzięki za wyjaśnienie.

Z innej beki:

http://www.youtube.com/watch?v=X1rmfe7uOGA&translated=1

Europa, jak mniemam, obejdzie się smakiem.

Opublikowano

z innej beczki ciekawe kiedy wrzucą do serii postacie z ff12 i 13 :P (a może już dodali po 2 a ja nic o tym nie wiem :P )

Opublikowano

nie bo w BbS występuje z Finalowych postaci tylko Zack, choć nie wiem jak z tymi częściami na Dsa.

Opublikowano

W 358/2 Days jest pod tym względem trochę lipa, bo z racji tego, że fabuła skupia się głównie na Organizacji XIII, to zarówno postaci Finalowych, jak i tych z Disney'a jest jak na lekarstwo (no dobra, tych pierwszych w zasadzie nie ma wcale).

Opublikowano

GÓWNO GÓWNO GÓWNO

Edytowane przez Mitabrin

Opublikowano

Grafa mnie rozwala, jest przynajmniej o klasę lepsza niż w Daysach (prawie niewidoczna pikseloza). Niesamowite, że potrafią jeszcze tyle wyciągnąć z leciwego DS'a.

Opublikowano

CHUJ CHUJ CHUJ CHUJ

Edytowane przez Mitabrin