Opublikowano 15 października 201014 l już się w serii pogubiłem: przeszedłem 1,2 i tą na gba (zapomniałem tytułu), o ile jestem do tyłu?? Edytowane 15 października 201014 l przez xzdunx
Opublikowano 15 października 201014 l Do tyłu jesteś o DeeSowe "358/2 Days" i PeeSpekowe"Birth by Sleep". Czyli w sumie trochę jesteś.
Opublikowano 15 października 201014 l Pewnie przez to że nigdy tą konsolą się nie interesowałem stąd nie kumam a czy w którejś wersji jest grywalna moja ulubiona postać czyli Axel ??Coś mi się kojarzy że w którejś z nich się roxasem gra stąd jestem ciekaw... Edytowane 15 października 201014 l przez xzdunx
Opublikowano 15 października 201014 l Tak, w Daysach, ale niestety nie w głównym trybie fabularnym (ten jest zarezerwowany wyłącznie dla Roxasa). Edytowane 15 października 201014 l przez Renton
Opublikowano 15 października 201014 l e nie zagrasz sobie nim grając w tryb fabularny, dopiero jak przejdziesz gre, będziesz mogł sobie grac w misje wszystkimi członkami organizacji.
Opublikowano 15 października 201014 l To znaczy, że Axelem (jak i zresztą każdym innym członkiem Organizacji) zagrać można jedynie w osobnym trybie mini-misji (swoisty dodatek przedłużający żywotność). E: Pikolczu mnie uprzedził. Edytowane 15 października 201014 l przez Renton
Opublikowano 15 października 201014 l W głównym wątku sterujesz tylko Roxasem, często mając do pomocy któregoś bolka z Organizacji.
Opublikowano 15 października 201014 l Jest Riku, Namine i Podmine, Sora jest w stanie w jakim skończył w Chains of memories, wszyscy są, tylko że nimi nie grasz. Gra skupia sie na Roxasie.
Opublikowano 15 października 201014 l Btw, skoro już jesteśmy przy fabule, to rozwalił mnie motyw z migawką Ventusa pod koniec.
Opublikowano 15 października 201014 l Z czym ? to co widział Xigbar ? Ogólnie grając w BBS można sie domyśleć czemu Roxas zemdlał wchodząc do Castle oblivion ; )
Opublikowano 15 października 201014 l Nom. Inna sprawa, która mnie zaciekawiła (zmieniając temat na BBS), to podobieństwo Vanitasa do Sory . Biorąc pod uwagę, że ci goście zwyczajnie nie mogli mieć ze sobą nic wspólnego, zalatuje mi tu jakimś błędem w fabule.
Opublikowano 22 października 201014 l Tak, rzeczywiście była taka scena na samym początku gry, która pokazywała powstanie więzi między sercami Ventusa i Sory . Jakoś musiało mi to umknąć, dzięki za wyjaśnienie. Z innej beki: http://www.youtube.com/watch?v=X1rmfe7uOGA&translated=1 Europa, jak mniemam, obejdzie się smakiem.
Opublikowano 22 października 201014 l z innej beczki ciekawe kiedy wrzucą do serii postacie z ff12 i 13 (a może już dodali po 2 a ja nic o tym nie wiem )
Opublikowano 22 października 201014 l nie bo w BbS występuje z Finalowych postaci tylko Zack, choć nie wiem jak z tymi częściami na Dsa.
Opublikowano 22 października 201014 l W 358/2 Days jest pod tym względem trochę lipa, bo z racji tego, że fabuła skupia się głównie na Organizacji XIII, to zarówno postaci Finalowych, jak i tych z Disney'a jest jak na lekarstwo (no dobra, tych pierwszych w zasadzie nie ma wcale).
Opublikowano 23 października 201014 l Grafa mnie rozwala, jest przynajmniej o klasę lepsza niż w Daysach (prawie niewidoczna pikseloza). Niesamowite, że potrafią jeszcze tyle wyciągnąć z leciwego DS'a.
Opublikowano 23 października 201014 l CHUJ CHUJ CHUJ CHUJ Edytowane 30 czerwca 20213 l przez Mitabrin