szczudel 146 Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Grając w remaster KH DDD dochodzę do wniosku, że KH BbS obrało własciwy kierunek dla serii jesli chodzi o ewolucje gameplayu. Mam tu na myśli system z przypisywaniem samodzielnie Commands, który wyeliminował MP. Walka nabiera sensu i zaczyna wykraczać poza naparzanie kwadratu i uniki. Boli co prawda brak sensownego skrótu na Curagę (tak jak w KH1 gdzie wduszenie L1+X było natychmiastowe) i irytuje, że pomimo Leaf Bracer musze jak małpa skakać i przerzucać listę ruchów aby znaleźć czar leczący zanim mnie trafią, jednak sumarycznie walka stała się niesamowicie widowiskowa. BbS cierpiało niestety z powodu za silnych Czarów. Flare, Glacier czy inne, co prawda zajmowały 2 sloty, ale jak już je odblokowaliśmy to z jakiekolwiej potyczki z szeregowymi przeciwnikami robił się spam tych potęznych czarów. Ciekawe czy w KH:DDD też tak jest? Na razie, a jestem po pierwszej trójce swiatów, na szczeście nie ma tego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
xbor 54 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Za kilka tygodni chciałbym spróbować zagrać coś z serii, wcześniej nie miałem z nią styczności. Zakładając że mam do dyspozycji ps4, psp, 3ds. W którą część zagrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Na PS4 najlepiej kolekcje 1.5 + 2.5 HD w Boskich 60 klatkach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 2 godziny temu, Dr.Czekolada napisał: Na PS4 najlepiej kolekcje 1.5 + 2.5 HD w Boskich 60 klatkach. To jest to: http://www.ultima.pl/ct/playstation-4/gry/role-playing-rpg/kingdom-hearts-hd-1-5-and-2-5-remix czy to http://www.ultima.pl/ct/playstation-4/gry/role-playing-rpg/kingdom-hearts-hd-2-8-final-chapter-prologue-edycja-limitowana Jest tego tyle, że człowiek kręćka może dostać Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Pierwszy link 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Cytat Jest tego tyle, że człowiek kręćka może dostać Spoko przy graniu też będziesz mieć. Na PS4 są tylko te dwie kompilacje które zapodałeś zaczynasz od tej pierwszej, potem lecisz z drugą i czekasz na KH3. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 10 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Chciałem sobie sprawić kolekcje wszystkich gier w jednym pudełku, ale wydali to tylko w stanach, co to za pomysł? Do stycznia i tak już się chyba nie wyrobie, trzeba bedzie sobie fabułe na youtube odswiezyc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 (pipi)a, gra wyciekła. Jakis koleś sprzedaje ją w USA https://streamable.com/wx2pk Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 (edytowane) Właściwe zakończenie gry będzie do pobrania po premierze. Beka ze squarenix, że gierka im wyciekła miesiąc przed premierą. Kolejny trend na rok 2019: - zakończenia gier w DLC żeby uniknąć spoilerów. Trochę mi szkoda współczesnych graczy... Edytowane 16 Grudnia 2018 przez devilbot Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 hmmm z tym filmikiem i epilogiem to chyba szykowali sie na taki obrotu sprawy. Miałem nadzieje ze premiere przesuną na jakis bliższy termin. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 No to na działeczce na grzybobraniu już się gry nie skończy, bo zakonczenie trzeba targać z neta. (pipi)ac wspolczesne granie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi