Opublikowano 23 października 201014 l Przepis: Curaga + Restore Guard albo Curaga + Charge Guard, w obu przypadkach otrzymasz Break Time. Restore Guard otrzymujesz po zmiksowaniu Curaga + Guard, a Charge Guard dostaniesz na Command Board po spełnieniu odpowiedniego warunku.
Opublikowano 4 stycznia 201114 l Mogę zagrać bo jeszcze nie grałem w to online ale mam prawie wszystko zdobyte już.
Opublikowano 9 stycznia 201114 l Po sieci juz lataja romy re: coded w ingliszu. wow nawet premiery nie bylo xD
Opublikowano 9 czerwca 201311 l Na GT pojawił się niedawno filmik wyjaśniający chronologię i fabułę KH. Z racji tego że GT ssie pałę i co chwile włączają się reklamy, to wrzucam link na YT (jak ktoś chce na GT, to wpiszcie sobie kingdom hearts timeline wg wyszukiwarce na GT)http://www.youtube.com/watch?v=ig0Jj2zMNuUJest 5 części, resztę znajdziecie na jego kanale.Po obejrzeniu i tak dalej tego nie ogarniam XD Nomura za bardzo namieszał(co nie znaczy, że fabuła nie ma sensu, bo prawda jest taka, że z każdą kolejną częścią wszelakie dziury są łatane, ale jeszcze brakuje trochę puzzli, żeby układanka była kompletna ), ale miejmy nadzieje, że KH3, które wg wszystkich znaków na niebie i ziemi wyjdzie jako następne, wszystko ładnie złączy. Edytowane 9 czerwca 201311 l przez Dahaka
Opublikowano 11 czerwca 201311 l W końcu kuwa!! Po tylu latach jest przynajmniej oficjalna zapowiedź Kingdom Hearts 3 na ps4. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=npjBHFb0fZM Edytowane 11 czerwca 201311 l przez Jakim
Opublikowano 11 czerwca 201311 l Tjaa, zapowiedź i kolejne lata czekania :confused: SE to są najlepsi w zapowiadaniu setki gierek, gorzej z ich wypuszczaniem na rynek. Tak więc na razie bez podjarki u mnie. Edytowane 11 czerwca 201311 l przez Paliodor
Opublikowano 14 października 201311 l Kingdom Hearts 2.5 HD Remix oficjalnie na PS3 w 2014. W skład kolekcji wchodzą: Kingdom Hearts II Final Mix, Kingdom Hearts: Birth by Sleep Final Mix i cutscenki z Kingdom Hearts Re:coded. http://www.allgamesbeta.com/2013/10/kingdom-hearts-hd-25-remix-announced.html Edytowane 14 października 201311 l przez Kasias
Opublikowano 15 października 201311 l Wygląda fajnie i dl mnie od razu choćby nie wiem jak wyglądał to must have ale miasto w sumie na początku gameplayu nie wygląda jakoś oszałamiająco. Ba mam wrażenie że aktualna generacja pociągnęła by to bez zająknięcia.
Opublikowano 15 października 201311 l No szału graficznego nie ma, lekko by to poszło na obecnych sprzętach. Choć i tak nie ma co się napalać bo znając tempo SE to pewnie za parę lat to wyplują na rynek.
Opublikowano 15 października 201311 l grafika srafika, kogo to obchodzi?Stary, dobry, KH, to się liczy
Opublikowano 15 października 201311 l Pierwsze KH na PS2 ograłem i było ok, ale jak zobaczyłem później, z jaką pasją SE rozmienia markę na drobne przeróżnymi interquelami i innym ustrojstwem, temat olałem. A trójka wyjdzie pewnie gdzieś w 2016 Przy okazji można zaobserwować, jak SE ogląda każdego yena, skoro gra wyląduje też na XOne, czyli na konsoli, której 90% przyszłych posiadaczy chyba nawet nie słyszało o KH. Edytowane 15 października 201311 l przez Kasias
Opublikowano 15 października 201311 l Mnie za to grafika bardzo się podoba.Szukałem powodu do zakupu PS4 i pewnie wezmę konsolę jak wyjdzie KH3.Uwielbiam tę serię i chętnie ogram dwa remixy przed premierą 3 części.
Opublikowano 6 grudnia 201311 l Kingdom Hearts Re:coded i Kingdom Hearts 358/2 warte uwagi? To jakieś spinoffy czy powiązane z główną serią? Mogę je dość tanio wyrwać i się zastanawiam.
Opublikowano 14 stycznia 201411 l Nigdy nie grałem w tą serię ale zawsze lubiłem final fantasy i postanowiłem zakupić Kingdom Hearts 1.5 hd remix. Mam nadzieję że się nie zawiodę i że gra ma faktycznie ten klimat i jest warta wysokich ocen.
Opublikowano 7 października 201410 l Autor No i wyszło na jaw, że zmienili grze silnik na... Unreal Engine 4. Ehh.
Opublikowano 7 października 201410 l Hehe, jak tak dalej pójdzie to nowy KH wyjdzie na następnych konsolach. No i UE pięknie,będzie można zapomnieć o czymś więcej niż 30fpsów. O ile i z tym nie będzie problemówXD
Opublikowano 7 października 201410 l Chcialem zrobic maraton i przejsc obie kolekcje na ps3 i potem k3, ale chyba nie wytrzymam.
Opublikowano 7 października 201410 l Autor No ja nie znoszę Unreal Engine, ale zobaczymy. Nie pasuje mi do Kh w ogóle. Jeszcze mówią, że są problemy z nim i pracują z Epic nad rozwiązaniem. Ehh.
Opublikowano 7 października 201410 l Nie wszystko z UE musi wygladac szaro jak Gears of wars, jak udowodnil Mirror's edge, ktory kolory ma az oczo(pipi)ne ;P Ja tam sie nie martwie, KH zwykle nie mialo jakichs wiekszych frame dropow. Nomura sie w(pipi)il na SE za odsuniecie go od finala, to teraz robi foszki i nie bedzie uzywal ich silnikow xD Nie moge sie doczekac co Shimimura zmota.
Opublikowano 8 października 201410 l ale to ma chodzic na UE4 - w ogole wyszla juz jakas gra na konsole na nim? dziwne posuniecie, tym bardziej, ze square ma przeciez swoj autorski luminous engine, a wole przerzuc gre na silnik z outsorcingu
Opublikowano 8 października 201410 l Autor ale to ma chodzic na UE4 - w ogole wyszla juz jakas gra na konsole na nim? dziwne posuniecie, tym bardziej, ze square ma przeciez swoj autorski luminous engine, a wole przerzuc gre na silnik z outsorcingu Chyba już dawno stało się jasne, że ich nowy Luminous silnik jest kupą gów.na.