Skocz do zawartości

Seria Kingdom Hearts

Featured Replies

Opublikowano

Przepis: Curaga + Restore Guard albo Curaga + Charge Guard, w obu przypadkach otrzymasz Break Time. Restore Guard otrzymujesz po zmiksowaniu Curaga + Guard, a Charge Guard dostaniesz na Command Board po spełnieniu odpowiedniego warunku.

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 236
  • Wyświetleń 91,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Na D23 15 lipca nowy trailer a tymczasem     Ojenusie jak to wygląda  

• No to na działeczce na grzybobraniu już się gry nie skończy, bo zakonczenie trzeba targać z neta. (pipi)ac wspolczesne granie.

• Kingdom Hearts Re:coded i Kingdom Hearts 358/2 warte uwagi? To jakieś spinoffy czy powiązane z główną serią? Mogę je dość tanio wyrwać i się zastanawiam.

Opublikowano

Mogę zagrać bo jeszcze nie grałem w to online ale mam prawie wszystko zdobyte już.

• 2 lata później...
Opublikowano

Na GT pojawił się niedawno filmik wyjaśniający chronologię i fabułę KH. Z racji tego że GT ssie pałę i co chwile włączają się reklamy, to wrzucam link na YT (jak ktoś chce na GT, to wpiszcie sobie kingdom hearts timeline wg wyszukiwarce na GT)

http://www.youtube.com/watch?v=ig0Jj2zMNuU

Jest 5 części, resztę znajdziecie na jego kanale.

Po obejrzeniu i tak dalej tego nie ogarniam XD Nomura za bardzo namieszał(co nie znaczy, że fabuła nie ma sensu, bo prawda jest taka, że z każdą kolejną częścią wszelakie dziury są łatane, ale jeszcze brakuje trochę puzzli, żeby układanka była kompletna :P ), ale miejmy nadzieje, że KH3, które wg wszystkich znaków na niebie i ziemi wyjdzie jako następne, wszystko ładnie złączy.

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

Tjaa, zapowiedź i kolejne lata czekania :confused:

SE to są najlepsi w zapowiadaniu setki gierek, gorzej z ich wypuszczaniem na rynek. Tak więc na razie bez podjarki u mnie.

Edytowane przez Paliodor

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Kingdom Hearts 2.5 HD Remix oficjalnie na PS3 w 2014. W skład kolekcji wchodzą: Kingdom Hearts II Final Mix, Kingdom Hearts: Birth by Sleep Final Mix i cutscenki z Kingdom Hearts Re:coded.

http://www.allgamesbeta.com/2013/10/kingdom-hearts-hd-25-remix-announced.html

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Wygląda fajnie i dl mnie od razu choćby nie wiem jak wyglądał to must have ale miasto w sumie na początku gameplayu nie wygląda jakoś oszałamiająco. Ba mam wrażenie że aktualna generacja pociągnęła by to bez zająknięcia.

Opublikowano

No szału graficznego nie ma, lekko by to poszło na obecnych sprzętach. Choć i tak nie ma co się napalać bo znając tempo SE to pewnie za parę lat to wyplują na rynek.

Opublikowano

grafika srafika, kogo to obchodzi?

Stary, dobry, KH, to się liczy

Opublikowano

Pierwsze KH na PS2 ograłem i było ok, ale jak zobaczyłem później, z jaką pasją SE rozmienia markę na drobne przeróżnymi interquelami i innym ustrojstwem, temat olałem. A trójka wyjdzie pewnie gdzieś w 2016 :P Przy okazji można zaobserwować, jak SE ogląda każdego yena, skoro gra wyląduje też na XOne, czyli na konsoli, której 90% przyszłych posiadaczy chyba nawet nie słyszało o KH.

Edytowane przez Kasias

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kingdom Hearts Re:coded i Kingdom Hearts 358/2 warte uwagi? To jakieś spinoffy czy powiązane z główną serią? Mogę je dość tanio wyrwać i się zastanawiam.

Opublikowano

Jedyny spin-off, który wart jest jakiejkolwiek uwagi, to BBS.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nigdy nie grałem w tą serię ale zawsze lubiłem final fantasy i postanowiłem zakupić Kingdom Hearts 1.5 hd remix. Mam nadzieję że się nie zawiodę i że gra ma faktycznie ten klimat i jest warta wysokich ocen.

• 8 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

No i wyszło na jaw, że zmienili grze silnik na... Unreal Engine 4.

Ehh.

Opublikowano

Hehe, jak tak dalej pójdzie to nowy KH wyjdzie na następnych konsolach. No i UE pięknie,będzie można zapomnieć o czymś więcej niż 30fpsów. O ile i z tym nie będzie problemówXD

Opublikowano

Chcialem zrobic maraton i przejsc obie kolekcje na ps3 i potem k3, ale chyba nie wytrzymam. 

Opublikowano
  • Autor

No ja nie znoszę Unreal Engine, ale zobaczymy. Nie pasuje mi do Kh w ogóle. Jeszcze mówią, że są problemy z nim i pracują z Epic nad rozwiązaniem. Ehh.

Opublikowano

Nie wszystko z UE musi wygladac szaro jak Gears of wars, jak udowodnil Mirror's edge, ktory kolory ma az oczo(pipi)ne ;P

Ja tam sie nie martwie,  KH zwykle nie mialo jakichs wiekszych frame dropow. Nomura sie w(pipi)il na SE za odsuniecie go od finala, to teraz robi foszki i nie bedzie uzywal ich silnikow xD Nie moge sie doczekac co Shimimura zmota.

Opublikowano

ale to ma chodzic na UE4 - w ogole wyszla juz jakas gra na konsole na nim? dziwne posuniecie, tym bardziej, ze square ma przeciez swoj autorski luminous engine, a wole przerzuc gre na silnik z outsorcingu

Opublikowano
  • Autor

ale to ma chodzic na UE4 - w ogole wyszla juz jakas gra na konsole na nim? dziwne posuniecie, tym bardziej, ze square ma przeciez swoj autorski luminous engine, a wole przerzuc gre na silnik z outsorcingu

Chyba już dawno stało się jasne, że ich nowy Luminous silnik jest kupą gów.na.