Skocz do zawartości

Seria Kingdom Hearts

Featured Replies

Opublikowano

ale FFXV przepisuja wlasnie na niego....rok temu jak pokazywali build to chodzilo na innym, a to z tegorocznego tgs na luminous

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 236
  • Wyświetleń 91,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na D23 15 lipca nowy trailer a tymczasem     Ojenusie jak to wygląda  

• No to na działeczce na grzybobraniu już się gry nie skończy, bo zakonczenie trzeba targać z neta. (pipi)ac wspolczesne granie.

• Kingdom Hearts Re:coded i Kingdom Hearts 358/2 warte uwagi? To jakieś spinoffy czy powiązane z główną serią? Mogę je dość tanio wyrwać i się zastanawiam.

Opublikowano

Wiecie co Square-Enix muszą zrobić żeby nowy KH był gwarantowanym sukcesem?

Dodać świat z Frozen. Japonia oszalała na punkcie tego filmu. W rankingu sprzedarzy BD/DVD przebiło wszystkie ich rodzime adaptacje (aktualnie ponad 2mln samych BD).

Jeśli nie świat to przynajmniej Elsa jako Summon.

Opublikowano

Hmmm... Może Elsa, jako ósma księżniczka, potrzebna do kolejnej próby otwarcia drzwi.. ^^

Opublikowano
  • Autor

Czemu nie ma po prostu tematu dla KH 3?

Goofy, a raczej jego głos uważa, że gra wyjdzie w 2015 roku.

QfT5xK6.png

SxEe4Nd.png

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

wg mnie stary majaczy, przeciez oni dopiero co zaczeli zmieniac engine na UE4 wiec wg mnie nie ma najmniejszej szansy na premiere w tym roku, tym bardziej ze nawet z reklama gry nie ruszyli, a ruszyli juz z promowaniem FFXV, ktorego tez tegoroczna premiere widze w ciemnych barwach

Opublikowano
  • Autor

Już się wyjaśniło. Starzec z wiadomych względów ma mnóstwo projektów z Goofym, więc pomyliło mu się z Re:Coded.

Opublikowano

Męczę teraz po tylu latach znowu KH2, nawet taki staruch jak ja jeszcze zipie, przelazłem na criticalu i zostało mi tylko 4 kolesi z Org 13 data do odblokowania ukrytego CGI =x

Gra taka jaką ją pamiętam, super. Skończę to zabiorę się za BBS bo te filmy już "przeszedłem" z KH1.5 i KH2.5. Samą jedynkę postanowiłem opuścić.

Edytowane przez sakiu

Opublikowano

Nigdy nie zagłębiałem się w tą serię ale myślę żeby dać jej szansę i stąd pytanie do was - z braku PS2/PS3 dostęp mam generalnie tylko do Birth by Sleep lub 3D, którą z tych dwóch byście polecili jako pierwszy kontakt?

Edytowane przez Hela

Opublikowano

BBS to prequel calej serii, wiec zacznij od niej, ale bez ogrania reszty czesci, DDD bedzie okropnie skomplikowany i nie zrozumialy dla ciebie. Ale dla gameplayu warto tak czy siak. Pomysl na emulowaniem reszty czesci na pc.

Opublikowano

Dzięki Pikol. Wszystkich gier z serii i tak bym nie ograł, bo szkoda mi czasu na siedem osobych pozycji szczerze mówiąc, chyba że BBS mnie powali na kolana.

Jeśli mi przypasuje to raczej po prostu przeczytam jakiś skrót fabularny i przerzucę się prosto na 3D a potem poczekam do 2020 na KH3. 

Opublikowano

W sumie zapomnialem, DDD ma skrot fabularny do oczytania w samej grze, wiec to chyba najlepsza alternatywa.

Opublikowano

Jak grać w remixy to wg tego jak były wydawane imo:

• Kingdom Hearts
  • Kingdom Hearts:  Chain of Memories
  • Kingdom Hearts II
  • Kingdom Hearts: 358/2 Days
  • Kingdom Hearts: Birth By Sleep

Człowiek się wtedy nie pogubi w zawiłej fabule.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A myślicie, że te remixy zostaną wydane na PS4? Bo nie wiem, czy jeszcze ogrywać te KH na PS3 czy nie lepiej na spokojnie poczekać na wersje na PS4 :sorcerer:

Opublikowano

Normalnie bym się tego nie spodziewał,ale to square więc wszystko się może zdarzyć. FFX HD wydają niedługo na ps4,więc może i kh wyplują przed premierą 3.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Link

Zaczynam się powoli martwić, czy ta część w ogóle wyjdzie na obecną generację.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Musze przyznac ze trailer z e3 mocno mnie zainteresowal ale jako ze jest to trzecia czec serii to mam pytanko - sa jakies szanse na remastery dwoch poprzednich czesci na XO/PS4? Nie chce za bardzo zaczynac gry od d*py strony, zwlaszcza ze to RPG....

Opublikowano

remastery juz byly na ps3, znajac zycie i square i tego ze ffx/x-2 ostatecznie zawital na current geny moze cos blizej premiery kh3 wydadza

Opublikowano

Możliwe, że zapowiedzą coś na D23 (jakoś niedługo to się chyba odbywa).

Opublikowano

Nawet nie wiedzialem ze to sa gry z ps2 xd

Opublikowano

nie zapomnij o birth by sleep, bez którego fabularnie ani rusz, bez spin-offów z komórek i dsa raczej przeżyjesz

raczej

Opublikowano

W ktorej czesci jest wyjasnione czemu biegamy z Kaczorem Donaldem i psem Pluto? Przyznaje ze mnie to intryguje.

Edytowane przez hav3n