Vitacius 0 Opublikowano 7 marca 2008 Opublikowano 7 marca 2008 Temat mam nadzieję wciąż aktywny, więc się wypowiem. Gierke kupiłem niedawno, przeszedlem grę na normal, co nieco w multi nabiłem i... Gra mnie zirytowała głupimi bugami i dziwnymi algorytmami SI jak w sytuacji gdy celujesz ze snajperki ok. 0,3 km a facet nie dość że od razu wie gdzie jestesmy, to strzela lepiej (nawet z jakiejs assault, huh) od nas. Wkurzające. Pytanie: jakieś porady na przechodzenie na hardzie? Taktyka? Cokolwiek? Z góry dzieki Cytuj
bountyhunter 78 Opublikowano 8 marca 2008 Opublikowano 8 marca 2008 jasne, wpisz kod na niesmiertelnosc i jedziesz. achievy sie nie zablokuja albo mecz sie dalej z ta glupia strzelanka od ubisoftu ( imo ubi nie potrafi zrobic dobrej strzelanki ) Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 To aczivy za przechodzenie na hard daja odrazu normal? Bo widzialem aczivy jakie zrobil, mial jakies 5-6misji na hard zaliczone ale za Normal juz nie . Cytuj
bountyhunter 78 Opublikowano 19 lipca 2008 Opublikowano 19 lipca 2008 nie daja, wlasnie musisz dwa razy przejsc gre ale spox, jesli wpiszesz kod to bedzie latwo [ mniej funu = wiecej gs ] Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 19 lipca 2008 Opublikowano 19 lipca 2008 szkoda ze nie zrobili 4 poziomow trudnosci . Gralem na COOP, wpadl mi za 1 mapke, potem dalem 2 ale z respanwami, ukonczylem i nic nie wpadlo Cytuj
Mango0700 1 Opublikowano 22 listopada 2009 Opublikowano 22 listopada 2009 Troche odkopie temat , ale mam pytanie: Czy jak przejdę grę na hardzie to odblokują sie achy za normal? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 No zazwyczaj tak bywa w grach, jest tylko kilka wyjątków od tego, więc na 99% tak. Cytuj
bountyhunter 78 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 Niestety ta gra jest wyjątkiem i trza ją iść dwa razy Ale luzik, kod na nieśmiertelnośc nie blokuje osiągnięć, więc jest łatwo i przyjemnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi