Nitrom 38 Opublikowano 30 września 2008 Opublikowano 30 września 2008 tak oglądam ten temat i tylko czekałem aż ktoś napisze o 'GETAWAY' tym starym hehe, mam ps2 od niedawna, ostatnio mialem okazję grać w geta.. to mogla byc swietna gra gdyby nie tragiczna kamera, ktora nie da sie sterowac analogiem... Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 BLACK na HARDZIE. Nerwica gwarantowana. Przechodzisz misje prawie godzine a tu dwa strzaly i lezysz,do widzenia. Przypomne tylko,ze misje sa tu bardzo dlugie,a checkpointy rzadko. Ale ta ostatnia zapamietam chyba do konca zycia, Ile razy podchodzilem-nie zlicze. Az w koncu przeszedlem. Hardcore pelna geba. Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 A jaka gra na hardzie nie jest trudna? Piszcie o grach na normalu. Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 Najtrudniejsza gra: Alien Trilogy na hard. Cytuj
Spuczan 74 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 (edytowane) To powinna być raczej ankieta bo same posty nie dadzą żadnych wniosków. Dla mnie też DMC3 jest najtrudniejszą grą w jaką grałem. Edytowane 8 czerwca 2010 przez Spuczan Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 9 czerwca 2010 Opublikowano 9 czerwca 2010 Viewtiful Joe wciąga DMC:3 noskiem. Cytuj
Altair_PL 1 Opublikowano 10 czerwca 2010 Opublikowano 10 czerwca 2010 Może nie tyle "najtrudniejsza gra" co "najtrudniejszy moment": Burnout 3: Takedown, 4-minutowy wyścig z czasem (trzeba było zmieścić się w ok 4 minutach aby zaliczyć go na złoto) pod koniec gry. Ze względu na niewielki telewizor musiałem non stop jechać pod prąd (aby widzieć samochody jadące z naprzeciwka). Męczyłęm się cały dzień, nie mogłem sobie tego wyścigu darować. W końcu nauczyłem się go niemal na pamięći po ok 100 próbach (kilka razy docierałem do mety z kilkoma dziesątymi sekundy spóźnienia) udało mi się go zaliczyć. PS: Żeby nie było, dopiero niedawno sprzedałem PC (kurzył się tylko) i kupiłem PS2, nadrabiam konsolowe zaległości Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 16 czerwca 2010 Opublikowano 16 czerwca 2010 Może nie najtrudniejsza gra, ale na pewno najtrudniejszy moment. Oznaczenie Grand Blockhead'a w Okami. Wydaje mi się, że bez nagrania tej sekwencji, nie da rady tego wykonać. Bo trzeba wszystkie punkty oznaczyć po kolei, a w razie pomyłki, losuje nowe w innych miejscach niż poprzednio. Dodatkowo pojawią się na krótko i jeszcze szybciej znikają. :] Hardkor i tyle. 1 1 Cytuj
LOKI7777 17 Opublikowano 17 czerwca 2010 Opublikowano 17 czerwca 2010 To ja dopisze God Hand, gra na poziomie easy to juz czasami kosmos, a co dopiero na hard. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 17 czerwca 2010 Opublikowano 17 czerwca 2010 Też to nagrywałem, nie było opcji żeby ostatniego Blockera pokonać bez takiego cheata. ;] Była, przykładałem kartkę do ekranu i rysowałem punkty Szkoda mi było ekranu... Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 17 czerwca 2010 Opublikowano 17 czerwca 2010 Jak zdążyłeś te punkty tak szybko odrysować? Zaznaczysz jeden to za moment pojawi się kilka następnych. I tak jak pisałem, najgorsze w razie pomyłki jest to, że wylosuje nowe punkty w innych miejscach niż poprzednio. 1 Cytuj
delamatuszexxx 0 Opublikowano 23 grudnia 2011 Opublikowano 23 grudnia 2011 Niektórzy twierdzą że Viewtiful Joe (1 i 2) jest trudne.ja to przeszłem bez problemów HeHe. :ph34r: Cytuj
ogicool 43 Opublikowano 8 maja 2012 Opublikowano 8 maja 2012 Dla mnie jak na razie Shadow of the Collosus jest trudna, ale nie katuję jej codziennie, żeby nie było. Cytuj
Plugawy 3 684 Opublikowano 30 maja 2012 Opublikowano 30 maja 2012 God of war 2 na najwyzszym poziomie trudnosci 1 Cytuj
jakubde85 14 Opublikowano 17 września 2015 Opublikowano 17 września 2015 Armored Core: Last Raven, wszystkie walki z bosami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi