Opublikowano 12 marca 200817 l wlasnie nabylem droga kupna starego X'a wkurzalo mnie, ze 360 nie emuluje kilku gier w ktore bym chcial zagrac. mam kabel component, ale w menu nie mam do wyboru opcji HD. podobno zalatwia to jakis update, ale nie wiem jak i gdzie ten update znalezc. pomozcie.
Opublikowano 15 marca 200817 l Update? Nie bylo zadnego. Podlaczasz Xa componentem, wchodzisz w dashboardzie do ustawien i Xbox sam po wykryciu kabla pokaze Ci opcje HDTV. Musi!
Opublikowano 15 marca 200817 l wlasnie nabylem droga kupna starego X'awkurzalo mnie, ze 360 nie emuluje kilku gier w ktore bym chcial zagrac. mam kabel component, ale w menu nie mam do wyboru opcji HD. podobno zalatwia to jakis update, ale nie wiem jak i gdzie ten update znalezc. pomozcie. Zobacz, czy na kablu jakiegoś przełącznika nie ma. Musi być opcja ustawień rozdziałki w menu konsoli bez żadnych update'ów.
Opublikowano 20 marca 200817 l Autor to mam chyba jakis lewy kabel ale ma wszystkie 5 zyl. a w opcjach w video tylko wybor standard/wide i 50/60 Hz taki kabelek bedzie ok? http://allegro.pl/item332922409_kabel_comp...zne_2_tech.html Edytowane 20 marca 200817 l przez jiloo