jiloo 4 Opublikowano 12 marca 2008 Opublikowano 12 marca 2008 wlasnie nabylem droga kupna starego X'a wkurzalo mnie, ze 360 nie emuluje kilku gier w ktore bym chcial zagrac. mam kabel component, ale w menu nie mam do wyboru opcji HD. podobno zalatwia to jakis update, ale nie wiem jak i gdzie ten update znalezc. pomozcie. Cytuj
kold 8 Opublikowano 15 marca 2008 Opublikowano 15 marca 2008 Update? Nie bylo zadnego. Podlaczasz Xa componentem, wchodzisz w dashboardzie do ustawien i Xbox sam po wykryciu kabla pokaze Ci opcje HDTV. Musi! Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 15 marca 2008 Opublikowano 15 marca 2008 wlasnie nabylem droga kupna starego X'awkurzalo mnie, ze 360 nie emuluje kilku gier w ktore bym chcial zagrac. mam kabel component, ale w menu nie mam do wyboru opcji HD. podobno zalatwia to jakis update, ale nie wiem jak i gdzie ten update znalezc. pomozcie. Zobacz, czy na kablu jakiegoś przełącznika nie ma. Musi być opcja ustawień rozdziałki w menu konsoli bez żadnych update'ów. Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 20 marca 2008 Autor Opublikowano 20 marca 2008 (edytowane) to mam chyba jakis lewy kabel ale ma wszystkie 5 zyl. a w opcjach w video tylko wybor standard/wide i 50/60 Hz taki kabelek bedzie ok? http://allegro.pl/item332922409_kabel_comp...zne_2_tech.html Edytowane 20 marca 2008 przez jiloo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi