Skocz do zawartości

Dexter

Sarge

Rekomendowane odpowiedzi

Gość MasterShake
Opublikowano
Ta nowa ksiazka, Dylematy Dextera jest calkiem niezla

tytuł oryg ? Bo nie wiem czy to nie dexter in the dark a to mam od dawna

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ta nowa ksiazka, Dylematy Dextera jest calkiem niezla

tytuł oryg ? Bo nie wiem czy to nie dexter in the dark a to mam od dawna

Książka "Dexter in the Dark" to książka "Dylematy Dextera".

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

"Demony Dextera" to tytuł tej samej książki co "Demony dobrego Dextera". Różnica polega na tym, że ta pierwsza została wydana na początku tego roku, po premierze serialu na antenie stacji TVN. Ja mam trzecią część właśnie z tego wydania, tj. z aktorem z serialu na okładce.

• 5 lat później...
  • 2 miesiące temu...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Opcja spoko ale scenarzyści i showrunnerzy wszyscy do wymiany. Reboot ze świeżym podejściem i konkretnym planem na rozwój głównego bohatera mógłby być fajny. Kontynuacja nie widzi mi się w ogóle.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Ale to dobre... Pierwszy odcinek to OMG. Dołóżmy do tego zakończenie i mamy GOTY.  Oby reszta pierwszego sezonu utrzymała sie w chociaż średniej tego, co mieliśmy w pierwszym odcinku. 

Edytowane przez MEVEK
Opublikowano

Świetny, "dorosły" serialik wink.gif . Czytając Wasze pozytywne opinie na jego temat, postanowiłem w końcu sam go sprawdzić i... nie zawiodłem się smile.gif . Świetny jest zwłaszcza aktor grający Dextera - trochę w nim psychola, ale z czasem coraz bardziej widać, że jednak też ma uczucia wink.gif . No i absolutnie rządzą jego "przemyślenia" - niektóre teksty zdecydowanie dają radę.