spider242526 0 Opublikowano 25 stycznia 2008 Opublikowano 25 stycznia 2008 Najciekawszy finał to moim zdaniem mecz pomiędzy Milanem i Liverpoolem. Niesamowity zwrot wydarzeń w drugiej połowie, genialna końcówka regulaminowego czasu no i karne, a potem już tylko Dudek dance . Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 Bez wątpienia był to finał Milan vs. Liverpool w 2005 roku . Ale niczego sobie był też finał Real vs. Bayer, mój pierwszy jaki oglądałem. Cytuj
Tytek 0 Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 A wiecie skąd można ściągnąc skróty finałow ligi mistrzów? Cytuj
Maxxx 0 Opublikowano 15 marca 2008 Opublikowano 15 marca 2008 Każdy finał Ligi Mistrzów to ciekawe widowisko, ale ja najlespiej wspominam rok 99 Bayer VS United i nie tylko dlatego że jestem fanem diabłów :P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi