Yano 3 697 Opublikowano 16 stycznia 2008 Opublikowano 16 stycznia 2008 tylko japonskie. i majatek zaplacisz chcac to do Polski sciagnac paczki z japonii wcale nie muszą byc jakies przerazliwie drogie, moja koleznka wiele rzeczy z japoni kupowala i cena za przesyłke nie jest wcale jakas porąbana jedyny problem jest taki ze zwykla paczka dlugo idzie i moze sie zgubic, a ubezpieczona jest juz droższa, ale nawet ubezpieczona nie jest jakos bardzo droga (chyba ze ktos uwaza ze kilkanascie złoty to drogo) Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 19 stycznia 2008 Opublikowano 19 stycznia 2008 Wszystko zależy od sprzedającego. Za 2 digipacki jeden zażyczył sobie 12$ natomiast drugi za książkę już 19$. Dobrze, ze chcoiaż ubezpieczenie się nie zmienia i do 80$ kosztuje tylko 4$ Cytuj
django 549 Opublikowano 19 stycznia 2008 Opublikowano 19 stycznia 2008 dziwne, jak kupowalem CD to za przesylke zaplacilem 4$... Z japonii ofkors ( http://www.inoxia-rec.com/ ). Przesylka doszla w 4 dni oO Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 19 stycznia 2008 Opublikowano 19 stycznia 2008 Możliwe, że koszty przesyłki miałeś już wliczone w koszt płyty a 4$ to było tylko obowiązkowe ubezpieczenie. Zamawiałem już z całej Azji ale nigdy SAL nie przyszedł do mnie po 4 dniach. Kiedyś nawet EMS przyszeł po 10 taki to mamy magiczny kraj - paczka z Tokio do Warszawy w 23h od złozenia zamówienia a z Warszawy do Sosnowca w 9dni Ale tak jak wspomniałem - wszystko zależne od sprzedawcy, tego czy ma karnet i gdzie będzie nadawał Cytuj
_mike 318 Opublikowano 23 czerwca 2008 Opublikowano 23 czerwca 2008 Nie wiecie czy gdzieś w Polszy można kopić taki zegarek: http://www.cafepress.com/japanzone.19491135 Szukałem, szukałem i znaleźć nie mogę Cytuj
Kathleen 5 Opublikowano 4 grudnia 2008 Opublikowano 4 grudnia 2008 No, a ja szukam sklepu z fajnymi ubrankami dla dzieci z motywam m&a albo z gier i cholerka chyba już cały internet przegrzebałam i lipa... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi