Skocz do zawartości

Sporty walki

Featured Replies

• Odpowiedzi 339
  • Wyświetleń 70,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pobili  PRzegrał walkę, a jak przegrasz to odpadasz. Złożyło się na to kilka rzeczy, pierwsze połączyli grupy i był w kategorii do 80kg a miał być do 75%, specjalnie jeszcze wage zbijał, dostał gościa

• zdrowywariat
    zdrowywariat

Wygrałem swoje pierwsze (małe lokalne) zawody, w kategorii do żółtych pasów, który posiadam. Niestety kolejne przegrałem w finale, bo były mieszane, więc przyszło mi się mierzyć z cięższymi i bardziej

• nieobchodzimnieto
    nieobchodzimnieto

Żaden problem. Wyzywasz oponentowi matkę albo dupeczce dajesz plaszczaka i się bronisz

Opublikowano

To ile tych 90% w koncu jest?

Wychodzi ze koło 270%. To skomplikowana sprawa. Nie na nasze umysły. Zapytaj oggozo

Opublikowano

Chyba poszedł po tymianek poza tym w te rejony intrrnetu nie zachodzi

Opublikowano

To on ma jeet kune do? Myślałem, że to po latach przekształciło się właśnie w mieszane sztuki walki. Bruce był tego prekursorem chyba bo nawet w legendarnym Wejściu Smoka miał takie jakby rękawice mma.

był prekursorem, to znaczy wpadł na genialny pomysł nie ograniczania sie do konkretnego stylu, tylko wyciąganie elementów z innych styli (nawet tańca) i dużo więcej, ale to nie była jakaś powrzechna filozofia w MMA. dopiero silva pokazał co to jest JKD na ringu zawodowym. wszystko widać w jego walkach, całą tą koncentracje i śledzenie nawet najdrobniejszego ruchu przeciwnika, wyprzedzanie, niekonwencjonalne zagrania, ciągłe zmienianie postawy, non stop w ruchu. ten słynny front kick to była esencja JKD - szukanie najprostrzej drogi do celu

Genki Sudo > Anderson jesli chodzi o "pajacowanie" w ringu.

A jesli chodzi o frontkicka to w koncu sam "wielki mistrz" Seagal go nauczyl xD

Opublikowano

nie o to chodzi, anderson pajacował bijąc sie z najlepszymi.......bijąc wszystkich

Edytowane przez Kazub

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie musisz od razu wora kupowac ja mam np cos takiego pilka.jpg

Opublikowano

Worek jest najfajniejszy dla mnie bo i pokopac idzie. Wytrzymalosciowke mozna zrobic, ogolnie kupa zabawy.

Opublikowano

jakbym miał teraz gdzie zawiesić to tylko długi worek do kickboxingu z mocowaniem góra dół

Opublikowano

też tak myslałem dopóki nie spróbowałem kick

• 2 lata później...
Opublikowano

Pytanie do ludzi z Wrocławia albo znających Wrocław- jakiś klub ze sportami walki polecacie? Najlepiej okolice centrum. Preferuję muay-thai/kick boxing, jak nie to boks lub mma.

Opublikowano

Zacznę bić bogatych, będę bohaterem jakiego to miasto potrzebuję, ale na którego nie zasługuje.

Puncher Wrocław ktokolwiek?

Opublikowano
12 godzin temu, Blaise napisał:

Zacznę bić bogatych, będę bohaterem jakiego to miasto potrzebuję, ale na którego nie zasługuje.

Puncher Wrocław ktokolwiek?

Tak Puncher będzie ok.

• 11 miesięcy temu...