Gość Opublikowano 25 stycznia 2008 Opublikowano 25 stycznia 2008 (edytowane) Postanowiłem dziś pograć w necie i zdobyć kilka osiągnięc. Pozostało mi to: Icon Racer Reach Icon status for online race events Zrobiłem 270 EXP i nie dostałem 100 G. Wiecie może co jest nie tak ? Edytowane 25 stycznia 2008 przez jasiopatryk Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 25 stycznia 2008 Opublikowano 25 stycznia 2008 A jak wybierasz race to masz obok ikonke Icon? Cytuj
Gość Opublikowano 26 stycznia 2008 Opublikowano 26 stycznia 2008 Już sobie poradziłem, ale dzięki za chęci. Wystarczyło zagrać inny typ race. Czy jest możliwość zagrania np. z kumplem razem w skate prze XBL abym mógł zdobyć 6 wygranych pod rząd ? Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 26 stycznia 2008 Opublikowano 26 stycznia 2008 Zadnych, chyba ze trafisz na jakis brak pradu na calym swiecie oprocz polski, to was polaczy bez nikogo innego. Cytuj
Gość Opublikowano 26 stycznia 2008 Opublikowano 26 stycznia 2008 Jakimś cudem udało mi sie to zdobyć. Wrociłem do kariery i nareszcie nauczyłem sie manuala. Wykonałem zadanie i pokazało mi się na mapce migający pkt. pojechałem tam i zobaczyłem napis: You need to pick a sponsor! Check out the Sponsorship Browse in the Lounge to choose between the available sponsor. O co dokładnie chodzi ? Mało znam angielski i tylko rozumiem, że gdzieś musze znaleźć sponsora... Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 26 stycznia 2008 Opublikowano 26 stycznia 2008 Udaj sie do skateshopu, wejdz tam do zakladki Lounge i wybierz sponsora. Cytuj
Czoperrr 5 131 Opublikowano 27 stycznia 2008 Opublikowano 27 stycznia 2008 Ale ta gra jest zabugowana. Właśnie zrobiłem ostatnie zdjęcie dla thrashera i bonusowo dostałem parę osiągnięć: Master Flicker, Fanboy, Urban Legend i Afternoon Freeskater Cytuj
Gość Opublikowano 27 stycznia 2008 Opublikowano 27 stycznia 2008 Gratulacje. Ja właśnie męcze się nad ostatnim zdjęciem do mag-a. Jak grałem ostatnio w sieci to widziałem, że gracze bardzo szybko zdobywają x3. Jak najłatwiej go zdobyć ? Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 27 stycznia 2008 Opublikowano 27 stycznia 2008 grindujesz po np dlugim krawezniku i w trakcie grinda robisz rozne flipy...4 dobre flipy i masz x3 Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 27 stycznia 2008 Opublikowano 27 stycznia 2008 Gratulacje. Ja właśnie męcze się nad ostatnim zdjęciem do mag-a. Jak grałem ostatnio w sieci to widziałem, że gracze bardzo szybko zdobywają x3. Jak najłatwiej go zdobyć ? Tym, gdzie musisz skoczyc na zewnetrzna krawedz mostu? Jesli tak, to jak wyskoczy Ci achievement po zaliczeniu zadania to nacisnij Xbox Guide to moze natrafisz na buga, ktory zaliczy ci inne osiagniecia. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 27 stycznia 2008 Opublikowano 27 stycznia 2008 @bień - zwlaszcza jak grasz w spot battle i na nabicie punktow masz 15sekund, to szukasz dlugiego kraweznika... nollie 360 hardflip 360 - nollie manual - nollie 360 invard heelfpip 360 i masz x3. Latwo powiedziec trudniej zrobic, ale nawet jak sie nie bedziesz krecic to robisz na luzie x2 (jesli to umiesz) @w07t3k - ja naciskalem przy kazdym achi i nic mi nie dodalo gratis, a kumplowi nawet bez nabilo Cytuj
Gość Opublikowano 27 stycznia 2008 Opublikowano 27 stycznia 2008 Jutro popróbuje z x3. w07t3k > to zadanie jest z dwiema skrzyniami gdzie musze zrobić manuala na nich. Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 27 stycznia 2008 Opublikowano 27 stycznia 2008 @w07t3k - ja naciskalem przy kazdym achi i nic mi nie dodalo gratis, a kumplowi nawet bez nabilo A mi wlasnie odblokowaly sie achievy jak nacisnalem. Moj dziwny nawyk wreszcie sie na cos przydal. Cytuj
Czoperrr 5 131 Opublikowano 27 stycznia 2008 Opublikowano 27 stycznia 2008 Ja nic nie naciskałem a parę mi się odblokowało Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 27 stycznia 2008 Opublikowano 27 stycznia 2008 Parę, a mi ponad 20. Zaczynalem majac 270GS ze skate'a, a wylaczajac mialem 960. W sumie wolalbym sam zdobyc te osiagniecia, ale przynajmniej pozniej spelnilem wymagania tych achievementow, no, poza tymi onlineowymi, ale to juz inna bajka. Cytuj
massmedia 0 Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 Przez chwilę miałem jescze dostęp do konsoli i wyszło mi taki oto krótkie coś. Miałem tak mało nagrań, że nie było za specjalnie opcji jak ich wpasować w kawałek (Pearl Jam Jeremy z albumu Ten) http://pl.youtube.com/watch?v=5g-PmIClPNo P.S. Jak konsola wróci z Czech to dam przejazd na cały kawałek. Cytuj
hooki 194 Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 całkiem całkiem. ale jak wróci do ciebie iks to zmajstruj coś więcej, ja bede też myslał ale mi się na studiach zaczyna pod górkę robić więc dopiero za jakiś czas.. Cytuj
Gość Opublikowano 30 stycznia 2008 Opublikowano 30 stycznia 2008 Jestem na okładce Mag-a. Nareszcie mi się udało. A ten trick na osiągnięcia u mnie nie działa, ale to chyba dobrze. Niewiem o co chodzi w 3 osiągnieciach mogli byście mi pomóc ? King of the Highway: Beat all Races Tricked Out: Performed all Tricks in the Trick Book in Career Mode I jeszcze niewiem jak zahostować gre. Cytuj
superment 6 Opublikowano 30 stycznia 2008 Opublikowano 30 stycznia 2008 1. musisz wygrac wszystkie zadania wyscigowe ( thrasher ), czyli deathrace, spot race 2. musisz zrobic wszystkie triki, trickbooka masz dostepnego w menu po nacisnieciu select. masz tam wykreslone triki ktore juz zrobiles 3. wchodzisz na xbox live, wybierasz unranked game i tam masz opcje host/join wybierasz host Cytuj
Gość Opublikowano 31 stycznia 2008 Opublikowano 31 stycznia 2008 (edytowane) Dziś zrobiłem zdjecie dla thrashera. Magiczny przycisk nadal nie działał. Szkoda, że gra taka krótka, ale pozostaje mi zdobyć jeszcze 8 osiągnięć. Mógłbym prosić o waszą pomoc ? 1. Fashionista: Buy 50 Items 2. Fanboy: Beat all the Pros 3. Keep Playing: Beat all Challenges 4. Keys to the City: Unlock all locations - jak odblokwać to miasto ? 5. Uninsurable: Complete all Medical Milestones - ile musze mieć Milestones ? Edytowane 31 stycznia 2008 przez jasiopatryk Cytuj
peter.a 0 Opublikowano 31 stycznia 2008 Opublikowano 31 stycznia 2008 1. Musisz kupić 50 przedmiotów w sklepie. (oj słabo z Twoim angielskim ) 2. Musisz zrobić wszystkie zadania od pro skaterów. (niebieski ikonki na mapce) 3. Tu dokładnie nie wiem o co chodzi. 4. O ile się nie mylę to po zaliczeniu okładki do trashera powinna odblokować się nowa impreza w stylu x-games. Wtedy mi to osiągnięcie zaliczyło. 5. Tu też nie wiem o co chodzi. PzDr Cytuj
Gość Opublikowano 31 stycznia 2008 Opublikowano 31 stycznia 2008 (edytowane) Odblokowała się ta impreza, wygrałem ją i moge na niej jeździć, więc dlaczego mi sie nie odblokowało osiągnięcie ? Czappi > a jak z tym osiągnięciem u Ciebie ? Bo widze, że odblokowałeś okładke thrashera pewnie także brałes udział w zawodach i też nie masz tego osiągnięcia. Edytowane 31 stycznia 2008 przez jasiopatryk Cytuj
hooki 194 Opublikowano 31 stycznia 2008 Opublikowano 31 stycznia 2008 1. Fashionista: Buy 50 Items2. Fanboy: Beat all the Pros 3. Keep Playing: Beat all Challenges 4. Keys to the City: Unlock all locations - jak odblokwać to miasto ? 5. Uninsurable: Complete all Medical Milestones - ile musze mieć Milestones ? 1. 50 itemów ze sklepu 2. pokonaj prosów wszystkich + to na schodach co są pod rząd wszyscy 3. zalicz wszystkie czelendże (wyścigi, s.k.a.t.e itp) 4. odblokuj wszystkie miejscówki (typu x-games, plan-b skatepark) 5. wszystkie medyczne milestony (te z tej książki w menusach) czyli np. złam każdą kość x razy Cytuj
peter.a 0 Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 Odblokowała się ta impreza, wygrałem ją i moge na niej jeździć, więc dlaczego mi sie nie odblokowało osiągnięcie ? Czappi > a jak z tym osiągnięciem u Ciebie ? Bo widze, że odblokowałeś okładke thrashera pewnie także brałes udział w zawodach i też nie masz tego osiągnięcia. Zaliczyłeś Plan B? Cytuj
Gość Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 Tak. Mam łącznie 3 miejscówki odblokowane. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi