qb3k 946 Opublikowano 29 marca 2008 Opublikowano 29 marca 2008 To graj na Jamach <_<. W trybie z trickami tylko to mi daje jakąś frajdę, bo reszta to jak mówisz- kombosy po xxx pkt. Dla mnie najlepszym trybem on-line jest spot race (ten co trzeba w wyznaczonych miejscach zrobić odpowiedni trick lub nabić xxx pkt), bardzo przyjemnie mi się w to gra, a i zabawa jest naprawdę przednia. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 29 marca 2008 Opublikowano 29 marca 2008 Jak by ktoś nie mógł się uprać z Pro Skate Challenges, to prosta metoda - Ollie i inne tricki 540 <_< - jak? Po prostu, wykonujemy trick i jak już go wykonamy i jak kręcimy spina to dajemy prawą gałkę w tym kierunku w którym kręcimy i dostajemy "boosta" no i mamy 540. Dowiedziałem się tego z IGN . Ktoś wie co trzeba zrobić aby dostać Achievementa za ukończenie wszystkich Challenges bo ja zrobiłem wszystkie (filmy, contest, skate, pro challenges, pro skate, photo, okładki do magazynów) i nic nie mam teraz na mapie do roboty oprócz spotów (to też challenge?), no i sklepów, stacji metra i wejśc do skateparków. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 29 marca 2008 Opublikowano 29 marca 2008 Spoty zrobiłem chyba najszybciej ze wszystkiego. Wydaje mi się, że one też do challenge'ów się zaliczają. A ta sztuczka z 540 to jest basic . Jakby ktoś przeszedł grę nie używając tego glitcha to jestem gotów powiesić sobie jego podobiznę nad konsolą (a to naprawdę święte miejsce). Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 29 marca 2008 Opublikowano 29 marca 2008 Wiesz ja dobiero się zorientowałem teraz, dziś a przeszedłem już prawie całą grę (milestones i spoty zostaly i kilka innych pierdółek ) Cytuj
Zephi 0 Opublikowano 29 marca 2008 Opublikowano 29 marca 2008 Nie da sie przejsc s.k.a.t.e z prosami bez 540 Kilku na poczatku jeszcze jako tako, ale potem mozna cisnac niemozliwe triki a i tak je powtarzaja z perfekcyjnym landem itp. Ja sam na to wpadlem, najpierw ollie 540, potem nollie 540, potem showit 540 i tak wszystkich prosow pocisnalem marcin0903, spoty musisz wszystkie zownowac, sprawdz czy masz milestone "Own all spots" zaliczone. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 29 marca 2008 Opublikowano 29 marca 2008 Robię to wg. Extremowego poradnika - spoty . Co do tych tricków to przy jakoś 9 skatcie było już ciężko (dopiero jakoś przy 10 zacząłem to używać) powtarzał dosłownie wszystko, grrr... 360 Flip 360, 360 Inward Hell, 360 Inward 360 helflip, poźniej odmiany Hardflipa i nic... a tu nagle gość przy 40 tricku się wywalił na Ollie - zwykłym Ollie. Cytuj
hooki 194 Opublikowano 29 marca 2008 Opublikowano 29 marca 2008 ja nie robiłem prosów na 540. 2/3 zaliczałem, dalsze zadania robiłem i znów 2/3 i dalej filmy/zdjęcia/itp. i lekko zeszło. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 30 marca 2008 Opublikowano 30 marca 2008 Mam takie pytanie co do Spotów, ma ktoś jakąś dokładną mapkę? No i czy wszystkie są odrazu dostępny czy dopiero po odblokowaniu pewnej ilości spotów? Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 30 marca 2008 Opublikowano 30 marca 2008 Akurat o te mapki mi najmniej chodziło bo tą miałem, ale myślałem, że może jest taka jak było z Assasin's Creed - interaktywna - klika się na kropkę od flagi i wyskakuje zdjęcie gdzie ona jest . Już ze spotami się uporałem. Prosiłbym bardzo by ktoś ocenił moje zdjęcie na skate. reel: http://skate.share.ea.com/profiles/52408/posts/1009279.aspx Cytuj
HudyPL 0 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Czy żeby odblokować achievementa Master Filcker trzeba zrobić wszystkie foty, filmy itd.?? Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Mam problem z wejściem do skate. reel, chodzi o to, że jak próbuję wejść w tą opcje w grze to mi wyskakuje: An Xbox Live membership limitation prevents you from accesing this feature. No i nie wiem co zrobić, golda mam 12 miesięcznego (NIE TRIALE!). Ktoś ma jakąś radę? PS. Hudy, z tego co się orientuje musisz zrobić wszystkie milestonesy które sprawdzasz czy masz zrobione w Trick Booku . Cytuj
HudyPL 0 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Tak ale widziałem u ludzi w profilach że mieli zrobione Master Flicker a np. Tricked Out (wszystkie triki) dopiero po kilku dniach... Teraz nie wiem czy się opłaca zaczynać od nowa bo przypadkowo użyłem glitcha i zrobilem milestonesy wszystkie i nie ma achiva... Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Może zrób wszystkie tricki od nowa? Wg. trickbooku i samemu odznaczaj sobie który musisz wykonać . Ktoś może pomóc mi z tym skate. reel? Cytuj
Gość Opublikowano 3 kwietnia 2008 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Najlepiej poproś osoby z którym grałeś w skate o ocene fotki bądz filmu. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Jest do tego jakaś formułka czy coś gotowa czy samemu musze skomponować wiadomość ? Tak konkretnie chodziło mi o ten problem ze skate. reel: Mam problem z wejściem do skate. reel, chodzi o to, że jak próbuję wejść w tą opcje w grze to mi wyskakuje: An Xbox Live membership limitation prevents you from accesing this feature. No i nie wiem co zrobić, golda mam 12 miesięcznego (NIE TRIALE!). Ktoś ma jakąś radę? Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Ostatnio chyba są jakieś modernizacje na LIVE'ie także mogą być problemy taka ma opinia. Cytuj
elsaint360 1 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Jestem już na poziomie PRO. Problem tkwi w tym,że nie wychodzą mi nawet kickflipy? Czy to normalne? Jak chcem nad czymś przeskoczyć, czy cokolwiek to zawsze robię shuvity. Czy to normalne? A po2: zraziłem się na multi, bo kolesie po dwóch trickach mają 900PTS, a ja mam tyle po 15-u ;) Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Nienormalne - staraj sie galka machac bardziej kolo srodka ,za bardzo po zewnetrznej jedziesz. Multi - nic sie samo nie robi, cwicz. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Na multi to polecam robić Hardflipy, Inwardy, Nollie Inwardy i Nollie Hardflipy, jak w miare szybko te combo połączysz to masz mnożnik x3 i za każdego Inwarda ze spinem masz 1000pkt. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Ja kickflipy czy heelflipy robię gałką po przekątnej w dół i odbijam w drugą stronę. Zawsze działa. Cytuj
scalibur 1 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Hejka, ja mam takie cos że mi nie zaliczyło achiva za wysłanie pierwszej fotki na skate.real, i wysyłałem dalej i zaliczyło za wysłanie 6. A za tą pierwszą fote, nie zaliczyło:( Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Opublikowano 4 kwietnia 2008 A my co mamy zrobić? Specjalnie dla Ciebie uruchomić nasze nadzwyczajne koneksje w EA? Daj spokój, to jest zarezerwowane tylko dla naprawdę ważnych wypadków... Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Opublikowano 8 kwietnia 2008 nie no kopne w dupę tego Skate'a. Mam teraz sesję do Trashera, nie pamiętam która, ale to jest ta po Hall of Meat. No i nie mogę znaleść tego, ta strzałka mnie nakierowuje, ale zawsze trafiam na jakąś ścianę... Pomóżcie. Cytuj
hooki 194 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Opublikowano 8 kwietnia 2008 włącz mape i kliknij w to. spyta czy cię tam przenieść automatycznie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi