Skocz do zawartości

Skate

Diabeu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 374
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siema. Swoją przygodę ze skate. zacząłem niedawno ale już utknąłem:(. Muszę pobić 1 pro i nie wiem jak zrobić FS 5-0 to FS TAIL czy jakoś tak ;) . Mam nadzieję ,że ktoś okaże się pomocny i powie mi jak to zrobić:). Oczywiście oba tricki robimy na railu/grind.

Opublikowano

Też miałem z tym problem.. Robisz zwykłe 5-0 chyba i lądujesz pokiem na tyle deski.

Chyba tak co? bo pamięć może już nie ta.

Opublikowano

dokładniej mówiąc skaczesz na 5-0 i robisz powoli ćwierćkółka analogiem od prawej/lewej (to zależy, ale chodzi o to by w pozycji wyjściowej być twarzą do jazdy) do dołu.

Opublikowano

a najlepiej wpisz w youtube "FS 5-0 to FS TAIL" i bedzie filmik bo sam tam znalalzem jak to zrobic skaczesz na murek prawy analog tak jak na manuala. a pozniej na sile w lewo albo w prawo zalezy z ktorej strony wskoczysz :)

Opublikowano
Oj nie ciesz się, zobaczysz Pana Dyrdeka i Pana Big Blacka to Ci mina zrzędnie trochę ;)

Hehe dokladnie, troche sie nameczylem przy tym + gruba chodzaca przeszkadzajka :)

Ale wystarczy przy tym obrac jedna droge i trzymac sie jej...nie jezdzic w kolko...a i nie spieszyc sie...jadac powolutku latwo mozna to zrobic ;) powodzenia

Opublikowano
Oj nie ciesz się, zobaczysz Pana Dyrdeka i Pana Big Blacka to Ci mina zrzędnie trochę :)

Hehe dokladnie, troche sie nameczylem przy tym + gruba chodzaca przeszkadzajka :P

Ale wystarczy przy tym obrac jedna droge i trzymac sie jej...nie jezdzic w kolko...a i nie spieszyc sie...jadac powolutku latwo mozna to zrobic :D powodzenia

A ja zrobie to w każdą stronę switch czy nie. Wszystkie zadania takie powinny być w tej grze, tu wychodzi skill. Akcje typu tu pociśnij 2000 punktów mi nie leżą. Mam nadzieję, że w Skate. 2 będzie więcej takich akcji... Już to widze "flip bs tail fs flip out manual to up croox na pobliskiej rurce bądź krawężniku". Jeszcze dzisiaj napisze o moich marzeniach na forum skate, może ktoś posłucha, a wtedy grywalność career up, up, up!

Opublikowano
A ktoś mówi, że takie questy są złe? Więcej takich!!! Żeby byle lama jak Pelipe nie mogła od tak sobie przejść gry i dostać achieva :D

Dupe :P! Poradziłem sobie już z tym, teraz nie gram bo w rainbowa jade ;p, ale skoncze na pewno :)

Ty się ciesz, że do Girsów 2 dadzą najłatwiejszy poziom trudności :>.

Opublikowano (edytowane)
CO do Skate 2, zobaczcie ten filmik http://youtube.com/watch?v=uS4OaCDF7mY , większość jest już potwierdzona co będzie w grze, więc tylko czekać i trzymać kciuki za jeszcze więcej miodu!

nie dosc, ze to belkot - NIEPOTWIERDZONY, to jeszcze forma wykonania przyprawia o wymioty. ze tez malolatom sie chce takie filmy montowac.

ps. no offence. nikogo nie chcialem urazic. peace :P

Edytowane przez jiloo
Opublikowano
CO do Skate 2, zobaczcie ten filmik http://youtube.com/watch?v=uS4OaCDF7mY , większość jest już potwierdzona co będzie w grze, więc tylko czekać i trzymać kciuki za jeszcze więcej miodu!

Gdzie potwierdzona? Przez kogo? Przez użytkownika YT? Człowieku, linki do WIARYGODNYCH źródeł, bo takie "coś" to większość z nas może zrobić.

Ja np. potwierdzam: będzie 666 skaterów do wyboru i powierzchnia miasta większa od wszystkich GTA razem wziętych, a każdy mocniejszy upadek będzie powodować przerwę w grze (np. za złamanie nogi, konsola nie odpali gry przez 4 tygodnie) :twisted:

Opublikowano

Sorry, fakt że mógł sobie byle kto napisać, nie chce argumentować że koleś który zrobił filmik, miał wiadomości od jakiegoś zenka który rzekomo dostał info od pracownika EA...śmieszne i nie do uwierzenia, ale patrząc czy to bujdy czy prawda, to kto by nie chciał w nowym skate pobiegać trochę, pojeździć w odwzorowanym LA, NY, Tampie. :P Sorry jak kogoś wpieniłem mocno, pozdrawiam :)

Opublikowano

Polecam tę dużą hopę na X Games. Jak zjeżdżasz w dół dajesz skręta w prawo i 'lądujesz' przy telebimie łamiąc parę kości :D. Wystarczy odpowiednio trafić nogami w ścianę czy coś, a sukces gwarantowany.