hooki 194 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 dodatkowo "christ air" zrobić, ot tak dla pewności połamanie głównie nóg. Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 A najlepiej to odrazu jak jestes na samej gorze, prawie odrazu skrecic w prawo i sie laduje na ziemi obok. Cytuj Odnośnik do komentarza
jiloo 4 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 oj jakie to wszystko banalne. duza rampa na X-games albo wielkie skoki w mega compound. ja ktoregos wieczora znalazlem ladna ulice z ladnhym nachyleniem jezdni. rozpedzalem sie i zdezalem z samochodami nadjezdzajacymi z naprzeciwka nie wyobrazanie sobie jakie to pasjonujace zajecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 ja tam się wbijam w auta na czołowe, walić finezję i kombinacje z hopkami Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Potrzebuję pomocy z eventem Gallant Step Up. Czy tu wystarczy przejechać pod tą doczepą i wskoczyć na wyższy poziom ? Cytuj Odnośnik do komentarza
jiloo 4 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Potrzebuję pomocy z eventem Gallant Step Up. Czy tu wystarczy przejechać pod tą doczepą i wskoczyć na wyższy poziom ? tylko dodatkowo musisz chyba zrobic powyzej 300k punktow. dobry rozbieg, jak pod przyczepa jedziesz to prawa gale w dol, przy podescie wysokie wybicie z jakims 360 kickflipem + obrot i wpadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tosh 1 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Ocenicie mi materialik? Chcę mieć calaka w tej grze http://skate.share.ea.com/profiles/52225/posts/1056777.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza
McDriv3r 0 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Mozna glosowac na filmiku z poziomu gry wiec prosze ocenic moje dziela.Oddam sie tym samym ;] GT McDriv3r Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtusior 1 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 http://skate.share.ea.com/profiles/52921/posts/1042785.aspx Oceńcie, plz. Cytuj Odnośnik do komentarza
miki77 16 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 (edytowane) Mam pewien "problem". Mianowicie dziś udało mi się skończyć tryb kariery i nagle wyskoczyła mi informacja, że zdobyłem bodajże 10 achievementów. Nie było może by w tym nic nadzwyczajnego, gdyby nie to, że odblokowałem również trzy osiągnięcia online (którego jeszcze nigdy nie włączałem)! WTF? PS. Patcha pobrałem dopiero po skończeniu gry. Edytowane 21 Lipca 2008 przez miki77 Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 (edytowane) Glitch za ktory niejedni duzo by dali, a innych wku.wia. Niektorzy go maja vide ty i paru innych ,a inni nie - ja i wiecej innych Niby pomocny ,ale potem sie nie zdziw, jak Ci jakis inny przez to nie wejdzie. Edytowane 21 Lipca 2008 przez Owiec Cytuj Odnośnik do komentarza
miki77 16 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 No i właśnie mnie ten glitch wku****. Cóż, mówi się trudno. W każdym razie dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ruther 158 Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 http://skate.share.ea.com/profiles/39955/posts/757235.aspx prosze prosze zaglosujcie na to footy. brakuje mi 8 ocen do calaka. odwdziecze sie tym samym, tylko prosze wyslac link na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza
BartX 9 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 jak się w tej grze robi double kickflipa? :> Nie no, serio pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Tak samo jak kickflipa tyle, że musisz troszkę przytrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza
alien666 1 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 ktos bedzie chetny na szarpanie online w środku tygodnia? dzisiaj zamówiłem konsole i kupuje skate (grałem rok temu na ps - całkiem nieźle:P) piszcie gamertagi jak ktos chętny... I mały szczegół - będe grał z łapą w gipsie więc spkojnie Cytuj Odnośnik do komentarza
januszxp 1 Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 (edytowane) Delete. Edytowane 27 Grudnia 2013 przez januszxp Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 jeśli chodzi o brak zdolności manualnych to ciężko cokolwiek pomóc.. jak wiesz jak to wykonać tak czysto teoretycznie, a nie wyrabiasz z machaniem gałką to niestety - trening trening trening. bo ollie czy tam filpa z manuala robi się tak jak nie z manuala.. gałka w dół/góre i potem skos/ćwierćkółka do kikfilpa/szuvita czy tam inny wygibas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Moze za dlugo na manualu trzymasz galke na dol zeby sie wybic? Musisz to zrobic natychmiastowo gora-dol, inaczej manuala zwalisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Problem mam z dwoma zadaniami. Pierwsze to best trick z Matrixem w nazwie, ciezkie (pipi), na 3 miejscowce ownują mnie totalnie, nie mam pojecia jak wykrecic tam dobre combo. Drugie to zadanie w Plan B warehouse, trzeba najechac na (pipi) wysoką rampe, zrobic grind i zeskoczyc flipem, skate ma strasznie (pipi)owy system rozpedzania sie w rampach i od zlego lądowania totalnie tracimy predkosc, nie wiem jak tam wjechac. A gierka super, myslałem ze troche trudniejsza będzie, chwila praktyki i kazde zadanie siada, jak na razie trudnosc to własnie te 2 zadania wyzej no i filmy, niektóre sie wydają hardkorowe (4.5k punktów, wtf) Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 jeśli chodzi o best tricki to jest taka kwestia że czasem trzeba szukać jakiegoś łącznika między flipami (slide, grind, manual) i skleić klika razem. a w kwestii plan b i tej rampy to pamiętam że sam tam z pół godzinki posiedziałem, trzeba wybadać kąt najazdu i speed a potem to tylko próbować.. hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
okoolarnik 20 Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Możesz tez probować dostać sie na sam szczyt rampy, wtedy postawic tam sobie marker i grindowac ją stamtąd po czym zeskakiwać z flipem, ale ciężko wtedy wyciągnąć zadaną liczbę punktów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Dobra, zrobiłem, jestem juz chyba w koncówce gry, zostały mi 2 ostatnie okładki w obu magazynach. Ni (pipi) nie daje rady z tymi filmami, jak mam niby wyciagnac 4.5k punktów w 30 sek? Przerasta mnie to. No i to zadanie, 360 flip na crooked, masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 4,5 tys. jak masz combo x3 wchodzi szybko w odpowiednim miejscu.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Można prosić o pomoc tutaj? Chodzi o achievements na przeglądanie zdjęć. Potrzeba jeszcze z 15 przeglądów. Można na Was liczyć? Mój gamertag Fist4chPL Z góry dzięki i jeżeli trzeba, odwdzięcze się tym samym! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi