Opublikowano 16 kwietnia 200816 l dodatkowo "christ air" zrobić, ot tak dla pewności połamanie głównie nóg.
Opublikowano 16 kwietnia 200816 l A najlepiej to odrazu jak jestes na samej gorze, prawie odrazu skrecic w prawo i sie laduje na ziemi obok.
Opublikowano 16 kwietnia 200816 l oj jakie to wszystko banalne. duza rampa na X-games albo wielkie skoki w mega compound. ja ktoregos wieczora znalazlem ladna ulice z ladnhym nachyleniem jezdni. rozpedzalem sie i zdezalem z samochodami nadjezdzajacymi z naprzeciwka nie wyobrazanie sobie jakie to pasjonujace zajecie.
Opublikowano 17 kwietnia 200816 l Autor ja tam się wbijam w auta na czołowe, walić finezję i kombinacje z hopkami
Opublikowano 21 kwietnia 200816 l Potrzebuję pomocy z eventem Gallant Step Up. Czy tu wystarczy przejechać pod tą doczepą i wskoczyć na wyższy poziom ?
Opublikowano 21 kwietnia 200816 l Potrzebuję pomocy z eventem Gallant Step Up. Czy tu wystarczy przejechać pod tą doczepą i wskoczyć na wyższy poziom ? tylko dodatkowo musisz chyba zrobic powyzej 300k punktow. dobry rozbieg, jak pod przyczepa jedziesz to prawa gale w dol, przy podescie wysokie wybicie z jakims 360 kickflipem + obrot i wpadnie.
Opublikowano 23 kwietnia 200816 l Ocenicie mi materialik? Chcę mieć calaka w tej grze http://skate.share.ea.com/profiles/52225/posts/1056777.aspx
Opublikowano 27 kwietnia 200816 l Mozna glosowac na filmiku z poziomu gry wiec prosze ocenic moje dziela.Oddam sie tym samym ;] GT McDriv3r
Opublikowano 27 kwietnia 200816 l http://skate.share.ea.com/profiles/52921/posts/1042785.aspx Oceńcie, plz.
Opublikowano 21 lipca 200816 l Mam pewien "problem". Mianowicie dziś udało mi się skończyć tryb kariery i nagle wyskoczyła mi informacja, że zdobyłem bodajże 10 achievementów. Nie było może by w tym nic nadzwyczajnego, gdyby nie to, że odblokowałem również trzy osiągnięcia online (którego jeszcze nigdy nie włączałem)! WTF? PS. Patcha pobrałem dopiero po skończeniu gry. Edytowane 21 lipca 200816 l przez miki77
Opublikowano 21 lipca 200816 l Glitch za ktory niejedni duzo by dali, a innych wku.wia. Niektorzy go maja vide ty i paru innych ,a inni nie - ja i wiecej innych Niby pomocny ,ale potem sie nie zdziw, jak Ci jakis inny przez to nie wejdzie. Edytowane 21 lipca 200816 l przez Owiec
Opublikowano 21 lipca 200816 l No i właśnie mnie ten glitch wku****. Cóż, mówi się trudno. W każdym razie dzięki za info.
Opublikowano 24 lipca 200816 l http://skate.share.ea.com/profiles/39955/posts/757235.aspx prosze prosze zaglosujcie na to footy. brakuje mi 8 ocen do calaka. odwdziecze sie tym samym, tylko prosze wyslac link na pw.
Opublikowano 17 sierpnia 200816 l ktos bedzie chetny na szarpanie online w środku tygodnia? dzisiaj zamówiłem konsole i kupuje skate (grałem rok temu na ps - całkiem nieźle:P) piszcie gamertagi jak ktos chętny... I mały szczegół - będe grał z łapą w gipsie więc spkojnie
Opublikowano 8 września 200816 l jeśli chodzi o brak zdolności manualnych to ciężko cokolwiek pomóc.. jak wiesz jak to wykonać tak czysto teoretycznie, a nie wyrabiasz z machaniem gałką to niestety - trening trening trening. bo ollie czy tam filpa z manuala robi się tak jak nie z manuala.. gałka w dół/góre i potem skos/ćwierćkółka do kikfilpa/szuvita czy tam inny wygibas.
Opublikowano 9 września 200816 l Moze za dlugo na manualu trzymasz galke na dol zeby sie wybic? Musisz to zrobic natychmiastowo gora-dol, inaczej manuala zwalisz.
Opublikowano 10 października 200816 l Problem mam z dwoma zadaniami. Pierwsze to best trick z Matrixem w nazwie, ciezkie (pipi), na 3 miejscowce ownują mnie totalnie, nie mam pojecia jak wykrecic tam dobre combo. Drugie to zadanie w Plan B warehouse, trzeba najechac na (pipi) wysoką rampe, zrobic grind i zeskoczyc flipem, skate ma strasznie (pipi)owy system rozpedzania sie w rampach i od zlego lądowania totalnie tracimy predkosc, nie wiem jak tam wjechac. A gierka super, myslałem ze troche trudniejsza będzie, chwila praktyki i kazde zadanie siada, jak na razie trudnosc to własnie te 2 zadania wyzej no i filmy, niektóre sie wydają hardkorowe (4.5k punktów, wtf)
Opublikowano 10 października 200816 l jeśli chodzi o best tricki to jest taka kwestia że czasem trzeba szukać jakiegoś łącznika między flipami (slide, grind, manual) i skleić klika razem. a w kwestii plan b i tej rampy to pamiętam że sam tam z pół godzinki posiedziałem, trzeba wybadać kąt najazdu i speed a potem to tylko próbować.. hehe
Opublikowano 10 października 200816 l Możesz tez probować dostać sie na sam szczyt rampy, wtedy postawic tam sobie marker i grindowac ją stamtąd po czym zeskakiwać z flipem, ale ciężko wtedy wyciągnąć zadaną liczbę punktów.
Opublikowano 12 października 200816 l Dobra, zrobiłem, jestem juz chyba w koncówce gry, zostały mi 2 ostatnie okładki w obu magazynach. Ni (pipi) nie daje rady z tymi filmami, jak mam niby wyciagnac 4.5k punktów w 30 sek? Przerasta mnie to. No i to zadanie, 360 flip na crooked, masakra.
Opublikowano 12 października 200816 l 4,5 tys. jak masz combo x3 wchodzi szybko w odpowiednim miejscu..
Opublikowano 19 października 200816 l Można prosić o pomoc tutaj? Chodzi o achievements na przeglądanie zdjęć. Potrzeba jeszcze z 15 przeglądów. Można na Was liczyć? Mój gamertag Fist4chPL Z góry dzięki i jeżeli trzeba, odwdzięcze się tym samym!