Opublikowano 11 listopada 200816 l Aż tak mnie naszło przed premierą skate 2 http://pl.youtube.com/watch?v=_OU7HF3QJUM
Opublikowano 11 listopada 200816 l :* btw. też może co skręce, tylko z samego dema bo gry już nie mam.. no i skręciłem.. tylko tjub coś szaleje.. Edytowane 11 listopada 200816 l przez hooki
Opublikowano 11 listopada 200816 l daaawno nie grałem a i demo nie oferuje wiele. po walce z jutjubem udało się wrzucić.
Opublikowano 16 listopada 200816 l http://skate.share.ea.com/profiles/62908/posts/1345895.aspx Ocenicie mi?
Opublikowano 30 grudnia 200816 l W sumie gra jest dosyć prosta, o ile samemu się obcyka jak robi się manuale i inward heelflipy, 360 flipy i hardflipy łącząc je ze sobą. Grę za pierwszym razem ukończyłem w 30 godzin ;p sporo czasu zeszło mi na ćwiczeniu tricków i na zwiedzaniu miasta. Oczywiście załapałem się na glitcha i wpadło mi "tylko" 40 GS, hehe. Jednak nie ma róży bez kolców i nie odblokowało mi jakimś cudem acziwa za pokonanie wszystkich prosów. Próbowałem przejść Skate poraz drugi i odblokować to osiągnięcie ale przy zadaniu z Rob Dyrdekiem straciłem do tej gry nerwy, bo wiedziałem jak się robi 360 flip i FS crooked, jednak jakimś cudem gdy łączyłem oba tricki razem zawsze wychodził mi nose silide i jakiś inny grind. Lipa
Opublikowano 30 grudnia 200816 l Też grałem drugi raz w skate. bo za pierwszym nie zaliczyło mi kilku osiągnięć, ale przy zadaniu o którym wspominasz nie mal rozwaliłem pada. Za pierszym razem się udało a teraz za nic nie mogę tego wykonać. Mogli byście ocenić moje zdjęcie ? http://skate.share.ea.com/profiles/65115/p...#commentmessage
Opublikowano 30 grudnia 200816 l W sumie gra jest dosyć prosta, o ile samemu się obcyka jak robi się manuale i inward heelflipy, 360 flipy i hardflipy łącząc je ze sobą. Grę za pierwszym razem ukończyłem w 30 godzin ;p sporo czasu zeszło mi na ćwiczeniu tricków i na zwiedzaniu miasta. Oczywiście załapałem się na glitcha i wpadło mi "tylko" 40 GS, hehe. Jednak nie ma róży bez kolców i nie odblokowało mi jakimś cudem acziwa za pokonanie wszystkich prosów. Próbowałem przejść Skate poraz drugi i odblokować to osiągnięcie ale przy zadaniu z Rob Dyrdekiem straciłem do tej gry nerwy, bo wiedziałem jak się robi 360 flip i FS crooked, jednak jakimś cudem gdy łączyłem oba tricki razem zawsze wychodził mi nose silide i jakiś inny grind. Lipa Prawdopodobnie ze złej nogi wyskakiwałeś. Mnie to zajęło jakieś 2h, aczkolwiek Rick Ross umilał mi czas, aż tu w końcu siadło, mało tego, zrobiłem to 360 flip FS croocked wyskakując z ławki NAD czarnuchem, a myślałem, że się wywale :E
Opublikowano 31 grudnia 200816 l za pierwszym przejściem gry zrobiłem to w dziesięć minut Z dobrej nogi wyskakiwałem, byłem pewny że nie jechałem na switchu.
Opublikowano 31 grudnia 200816 l No ale 360 flip to z tego co pamiętam analog na godzine, 4,6 i cięcie na 2? Mnie flip ciągle wychodził, jak się nauczyłem ciąć, bez tego wychodził shuvit. Aczkolwiek fakt, te grindy to przesrana sprawa - powinni to jakimś przyciskiem wspomóc, bo czasami wbić odpowiedni grind to ... bez komentarza. Edytowane 31 grudnia 200816 l przez Fisiu
Opublikowano 31 grudnia 200816 l jednak trochę przebarwiony skoro robię to jak należy i potrafię skoro nie wychodzi
Opublikowano 31 grudnia 200816 l robię to jak należy i potrafię skoro nie wychodzi To teraz się zastanów ile razy twoje słowa powtarzają prawdziwi skejterzy
Opublikowano 10 stycznia 200916 l Mozna prosic o oceny: http://skate.share.ea.com/profiles/65983/posts/1442850.aspx
Opublikowano 8 lutego 200916 l http://www.xbox360achievements.org/forum/s...ead.php?t=39136 każdy tutaj wrzuce swoje linki do filmikow i macie moze pojecie, czemu jak ja tam wchodze i chce poszukac swoj footage, to mi wyskakuje jakis blad, że: Pętla przekierowań... ; / uzywam mozilli, sprawdzalem tez na ie i operze, to samo. Zalezy mi na tym, bo to ostatni achievment (beznadziejny) do calaka i glupio tak zaprzesatc na 990GS ; p Mam nadzieje ze ktos mi pomoze
Opublikowano 1 marca 200916 l mam problem z jednym zadaniem - musze zrobic przed domem jednego skatera grinda FS 5-0 i z tego przejsc do nastepnego grinda FS (nie pamietam nazwy). chodzi o to ze nie wiem jak dokladnie zrobic FS 5-0, nie ma tego w liscie trickow. podejrzewam ze to zwykly grind (bez uzycia drugiego analoga), tylko ze trzeba odpowiednio naskoczyc - mam racje ? btw. duzo jeszcze zostalo mi do konca gry ? to jedyne zadanie jakie mam chwilowo zaznaczone na mapie (czerwona ikonka prosa)
Opublikowano 1 marca 200916 l Musisz skoczyć przodem do murka. Tzn, jeśli jeździsz na regular, wskocz na murek od prawej strony. Przejsc do tailslide jest proste, poprostu skręć analogiem w odpowiednią stronę podczas wykonywania 5-0.
Opublikowano 1 marca 200916 l Dodam że 5-0 wykonuje się ollie na murek i przechylasz gałke do siebie ( w sensie w dół) Edytowane 1 marca 200916 l przez _Be_
Opublikowano 2 marca 200916 l Musisz byc w miare rozpedzony..i jak dobrze pamietam wychylasz galke od sterowania postacia w dolny ukos(lewy/prawy..sprawdz sam )
Opublikowano 4 marca 200916 l Wnioskujac po poprzednim poscie przeszedles juz sporo gry, a jeszcze nie wyczailes jak zrobic powerslidea? Jadac troche szybciej niz wolno po prostu wychyl analoga do dolu. Tak samo jak manual tylko w tym przypadku wychyl go szybko.
Opublikowano 7 marca 200916 l czemu niektore tricki (graby) mam zablokowane ? nie moge przez to zaliczyc dwoch achievementow
Opublikowano 8 marca 200916 l nie mozesz miec zablokowanych zadnych trickow. Moze po prostu zle robisz
Opublikowano 8 marca 200916 l cos mi sie pochrzanilo, achiev za triki zaliczony, jeszcze tylko milestones i poprawcie mnie jesli sie myle - bez dysku nie mozna zaliczyc calaka, nie ? bo gdy chce wrzucic jakies zdjecie lub filmik to wyskakuje komunikat ze potrzebny do tego jest dysk twardy.