massmedia 0 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Aż tak mnie naszło przed premierą skate 2 http://pl.youtube.com/watch?v=_OU7HF3QJUM Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Hooki jest lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 (edytowane) :* btw. też może co skręce, tylko z samego dema bo gry już nie mam.. no i skręciłem.. tylko tjub coś szaleje.. Edytowane 11 Listopada 2008 przez hooki Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 daaawno nie grałem a i demo nie oferuje wiele. po walce z jutjubem udało się wrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 http://skate.share.ea.com/profiles/62908/posts/1345895.aspx Ocenicie mi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ChOomik Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 W sumie gra jest dosyć prosta, o ile samemu się obcyka jak robi się manuale i inward heelflipy, 360 flipy i hardflipy łącząc je ze sobą. Grę za pierwszym razem ukończyłem w 30 godzin ;p sporo czasu zeszło mi na ćwiczeniu tricków i na zwiedzaniu miasta. Oczywiście załapałem się na glitcha i wpadło mi "tylko" 40 GS, hehe. Jednak nie ma róży bez kolców i nie odblokowało mi jakimś cudem acziwa za pokonanie wszystkich prosów. Próbowałem przejść Skate poraz drugi i odblokować to osiągnięcie ale przy zadaniu z Rob Dyrdekiem straciłem do tej gry nerwy, bo wiedziałem jak się robi 360 flip i FS crooked, jednak jakimś cudem gdy łączyłem oba tricki razem zawsze wychodził mi nose silide i jakiś inny grind. Lipa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Też grałem drugi raz w skate. bo za pierwszym nie zaliczyło mi kilku osiągnięć, ale przy zadaniu o którym wspominasz nie mal rozwaliłem pada. Za pierszym razem się udało a teraz za nic nie mogę tego wykonać. Mogli byście ocenić moje zdjęcie ? http://skate.share.ea.com/profiles/65115/p...#commentmessage Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 W sumie gra jest dosyć prosta, o ile samemu się obcyka jak robi się manuale i inward heelflipy, 360 flipy i hardflipy łącząc je ze sobą. Grę za pierwszym razem ukończyłem w 30 godzin ;p sporo czasu zeszło mi na ćwiczeniu tricków i na zwiedzaniu miasta. Oczywiście załapałem się na glitcha i wpadło mi "tylko" 40 GS, hehe. Jednak nie ma róży bez kolców i nie odblokowało mi jakimś cudem acziwa za pokonanie wszystkich prosów. Próbowałem przejść Skate poraz drugi i odblokować to osiągnięcie ale przy zadaniu z Rob Dyrdekiem straciłem do tej gry nerwy, bo wiedziałem jak się robi 360 flip i FS crooked, jednak jakimś cudem gdy łączyłem oba tricki razem zawsze wychodził mi nose silide i jakiś inny grind. Lipa Prawdopodobnie ze złej nogi wyskakiwałeś. Mnie to zajęło jakieś 2h, aczkolwiek Rick Ross umilał mi czas, aż tu w końcu siadło, mało tego, zrobiłem to 360 flip FS croocked wyskakując z ławki NAD czarnuchem, a myślałem, że się wywale :E Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ChOomik Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 za pierwszym przejściem gry zrobiłem to w dziesięć minut Z dobrej nogi wyskakiwałem, byłem pewny że nie jechałem na switchu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 (edytowane) No ale 360 flip to z tego co pamiętam analog na godzine, 4,6 i cięcie na 2? Mnie flip ciągle wychodził, jak się nauczyłem ciąć, bez tego wychodził shuvit. Aczkolwiek fakt, te grindy to przesrana sprawa - powinni to jakimś przyciskiem wspomóc, bo czasami wbić odpowiedni grind to ... bez komentarza. Edytowane 31 Grudnia 2008 przez Fisiu Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 To się realizm nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ChOomik Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 jednak trochę przebarwiony skoro robię to jak należy i potrafię skoro nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 robię to jak należy i potrafię skoro nie wychodzi To teraz się zastanów ile razy twoje słowa powtarzają prawdziwi skejterzy Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolly PL 10 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Mozna prosic o oceny: http://skate.share.ea.com/profiles/65983/posts/1442850.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 http://www.xbox360achievements.org/forum/s...ead.php?t=39136 każdy tutaj wrzuce swoje linki do filmikow i macie moze pojecie, czemu jak ja tam wchodze i chce poszukac swoj footage, to mi wyskakuje jakis blad, że: Pętla przekierowań... ; / uzywam mozilli, sprawdzalem tez na ie i operze, to samo. Zalezy mi na tym, bo to ostatni achievment (beznadziejny) do calaka i glupio tak zaprzesatc na 990GS ; p Mam nadzieje ze ktos mi pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Siwy_ Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 mam problem z jednym zadaniem - musze zrobic przed domem jednego skatera grinda FS 5-0 i z tego przejsc do nastepnego grinda FS (nie pamietam nazwy). chodzi o to ze nie wiem jak dokladnie zrobic FS 5-0, nie ma tego w liscie trickow. podejrzewam ze to zwykly grind (bez uzycia drugiego analoga), tylko ze trzeba odpowiednio naskoczyc - mam racje ? btw. duzo jeszcze zostalo mi do konca gry ? to jedyne zadanie jakie mam chwilowo zaznaczone na mapie (czerwona ikonka prosa) Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Musisz skoczyć przodem do murka. Tzn, jeśli jeździsz na regular, wskocz na murek od prawej strony. Przejsc do tailslide jest proste, poprostu skręć analogiem w odpowiednią stronę podczas wykonywania 5-0. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 (edytowane) Dodam że 5-0 wykonuje się ollie na murek i przechylasz gałke do siebie ( w sensie w dół) Edytowane 1 Marca 2009 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Siwy_ Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 (edytowane) jak wykonac powerslide'a ? Edytowane 2 Marca 2009 przez Siwy_ Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Musisz byc w miare rozpedzony..i jak dobrze pamietam wychylasz galke od sterowania postacia w dolny ukos(lewy/prawy..sprawdz sam ) Cytuj Odnośnik do komentarza
rad 0 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Wnioskujac po poprzednim poscie przeszedles juz sporo gry, a jeszcze nie wyczailes jak zrobic powerslidea? Jadac troche szybciej niz wolno po prostu wychyl analoga do dolu. Tak samo jak manual tylko w tym przypadku wychyl go szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Może po prostu nie zauważył że robił powerslide Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Siwy_ Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 czemu niektore tricki (graby) mam zablokowane ? nie moge przez to zaliczyc dwoch achievementow Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 nie mozesz miec zablokowanych zadnych trickow. Moze po prostu zle robisz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Siwy_ Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 cos mi sie pochrzanilo, achiev za triki zaliczony, jeszcze tylko milestones i poprawcie mnie jesli sie myle - bez dysku nie mozna zaliczyc calaka, nie ? bo gdy chce wrzucic jakies zdjecie lub filmik to wyskakuje komunikat ze potrzebny do tego jest dysk twardy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi