kubajw2 0 Opublikowano 13 marca 2009 Opublikowano 13 marca 2009 Ja mam jeszcze jedno pytanie co do grabów. Przeszedłem już wszystkie misje fabularne, ale nie wiem jak robi się te advanced! Tam jest narysowany kierunek gałki+trigger+kirunek gałki. Te triki nie chcą wyjść! Pomocy!!! Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 13 marca 2009 Opublikowano 13 marca 2009 jak dobrze pameitam to musialem zrobic wlasnie w tej kolejnosci i chyba tez z lewa gałka, ale nie wiem czu dobrze pamietam. Ja po prostu wjechalem na fajnego half-pipe'a i probowalem az do skutku.. Cytuj
rad 0 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Jako ze gra po kilku miesiacach ponownie wyladowala w czytniku mojej konsoli, pozwolilem sobie na odkurzenie tematu. Do wycalakowania (oprocz debilnego acziwa za 20 glosow) pozostalo mi tylko zrobienie 2 filmow, z ktorymi mam nie lada problem. Konkretnie chodzi o Elbow Jam: 4250 points, 15m grind, manual->flip->grind oraz Keep Rollin': total 12s air, total 5m grind, flip->grab->grind. Moze zna ktos jakies dobre spoty, gdzie byloby latwiej nakrecic owe filmy? Brakuje mi takze jeden milestone - Escape from 50 chases (Houdini), gdzie zrobilem juz na pewno ze dwa razy tyle, mimo to nadal nie zalicza (milestone za 25 ucieczek zaliczony). Moze cos kryje sie za tajemniczym dla mnie slowem 'houdini'? Cytuj
Gość Siwy_ Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 pierwszy filmik: polecam jakiekolwiek miejsce w ktorym droga jest stroma i mozna sie dobrze rozpedzic, wtedy odpalasz manuala przy krawezniku, trzeskasz w powietrzu flipa i tym samym wskakujesz na kraweznik i suniesz jak najdalej robiac caly czas flipy zeby nabic odpowiednia ilosc punktow co do ucieczek: z tego co wiem to nie, u mnie to byl ostatni milestone do zaliczenia i acziw wpadl bez problemu a zrobilem go w miejscu w ktorym blisko siebie jest dwoch ochroniarzy (prz jednym spocie, niestety nie pamietam nazwy), jezdzilem sobie od jednego do drugiego i poszlo bardzo szybko Cytuj
rad 0 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 (edytowane) zaliczone, na X-Games to bylo proste. Do tego jeszcze jedno pytanie - acziw Keep Playin (Beat all challenges) dostajemy dopiero po zrobieniu wszystkich Milestonow? Bo tylko to mi zostalo, filmy i wszystkie zadania mam zrobione, ale Keep Playin nie wpadlo. edyta: luknalem w Milestony i jeden polega na ukonczeniu wszystkich zadan i ktory mi sie nie odblokowal. Jednym slowem moge grac wszystko od nowa nie majac nawet gwarancji, ze tym razem wszystko bedzie ok. Edytowane 25 kwietnia 2009 przez rad Cytuj
diesvindu 0 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Panowie chciałbym się zapytać jak oceniacie grę Skate? Miałem styczność tylko z serią "Deskorolką Tomasza Jastrzębia" dotychczas. (grałem namiętnie tylko w drugą część, bo każda kolejna była IMHO słaba). Z tego co się orientowałem to Skate jest dużo trudniejsze w porównaniu do Tony Hawk'a. Dużo trzeba się 'uczyć' grać w Skate ? Czy warto jeszcze inwestować w Skate1 czy może od razu zacząć od Skate2 ? Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 (edytowane) Wszyscy pisza o 1dynce, wiec i ja sie przylaczam do pytania. Czy Skate 1 jest lepszy od sequelu, ze tylko w tym temacie sie ludzie wypowiadaja ? Nie gralem ani w 1,ani w 2ke, ale na dniach zamierzam sobie sprawic jakas deche. Edytowane 25 kwietnia 2009 przez easye Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 zaliczone, na X-Games to bylo proste. Do tego jeszcze jedno pytanie - acziw Keep Playin (Beat all challenges) dostajemy dopiero po zrobieniu wszystkich Milestonow? Bo tylko to mi zostalo, filmy i wszystkie zadania mam zrobione, ale Keep Playin nie wpadlo. edyta: luknalem w Milestony i jeden polega na ukonczeniu wszystkich zadan i ktory mi sie nie odblokowal. Jednym slowem moge grac wszystko od nowa nie majac nawet gwarancji, ze tym razem wszystko bedzie ok. a zrobiles wszystkie potyczki w S.K.A.T.E? bo tego jest bardzo duzo i trzeba wszystkie zrobic, i milestones nie maja niczego wspolnego z Keep Playing ; ) wiec popatrz dobrze. @diesvindu dla mnie skate1 to jedna z najlpeszych gier na xboxa360 ; p a 2 stawiam troszke za niąl ale nie duzo. Bierz w ciemno na pewno sie nie zawiedziesz. A co do poziomu trudnosci, to jak bedziesz gral kariere, to z czasem nauczysz sie robic wszystkiego. Radze najpierw pograc w "jedynke", a potem pewnie i tak bedziesz chcial wiecej wiec kupisz juz "dwójke". Cytuj
Dark Star 1 Opublikowano 26 kwietnia 2009 Opublikowano 26 kwietnia 2009 Warto najpierw skonczyc jedynke dopiero potem 2. Osobiscie skonczylem jedynke 3 razy i naprawde warto bo 2 raz zaliczylemi w sumie to zabawa tylko puzniej na Xbox Live Cytuj
rad 0 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Opublikowano 27 kwietnia 2009 a zrobiles wszystkie potyczki w S.K.A.T.E? bo tego jest bardzo duzo i trzeba wszystkie zrobic, i milestones nie maja niczego wspolnego z Keep Playing ; ) wiec popatrz dobrze. Dzieki stary, juz chcialem wieszac psy na Black Box a faktycznie trzeba bylo rozwalic w s.k.a.t.e. wszystkich prosow. Teraz czas na dwojke Cytuj
Gruuby 0 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 Poproszę o oceny: http://skate.share.ea.com/profiles/78291/posts/1571530.aspx Z góry dzięki. Cytuj
Dark Star 1 Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 jak potrzebujesz do archiva oceny to za akceptuj friend request to ci ocenie Cytuj
azurekcja 0 Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 Ja też bym potrzebował ocen: http://skate.share.ea.com/profiles/77859/posts/1574843.aspx Posrany acziw Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 azurekcja, radze ci lepiej tutaj pisz http://www.xbox360achievements.org/forum/s...36&page=128, i pisz raz dziennie to raczej szybko acziw wejdzie. btw, u mnie wchodzil jakis miesiac : p Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Opublikowano 7 sierpnia 2009 no i na mnie też padło - brakuje mi achievementa za oceny: http://skate.share.ea.com/profiles/80609/posts/1629081.aspx tyle odsłon a 0 ocen... :< Cytuj
diesvindu 0 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Może mi ktoś wytłumaczyć jak mam zrobić manuala ? (jestem na początku gry Skate1) Cytuj
bartiz 1 617 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Opublikowano 8 sierpnia 2009 wychylasz lekko prawego analoga do tylu Cytuj
diesvindu 0 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Źle się wyraziłem. Chodzi mi o zadanie, które muszę wykonać z manualem. Jakiś 'psychol' mi to zleca. Muszę wykonać skok, zrobić chyba trick + spaść od razu robiąc manual o_O Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Opublikowano 8 sierpnia 2009 no to delikatnie gałkę musisz wychylić przy upadaniu. Poćwiczysz trochę i samo wskoczy Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 (edytowane) Mam dylemat odnośnie zakupu i nie wiem która wersja byłaby najlepszym wyjściem.Kreci mnie Skate cholernie zapoznając sie tylko z wersją demo i powiem tak, sequele nie przemawiają do mnie, nie trawie tego samego, najczęściej kontynuacje opierają się tylko na w lepszej oprawie, kosmetycznych poprawkach i takie tam ale w tym przypadku korzyść przemawia na dwójke może startując od tej wersji bedzie lepiej ? Zauważam bardziej rozbudowane pod wzgledem tricków, animacji itp. Czy coś jeszcze pominąłem ???Czy lepiej warto sprawdzić obydwie ?Obawiam sie że po pierwszym kontakcie z częścią pierwszą straci przy tym wiele dwójka. Czy się mylę ? I czy przez to startując od dwójki nie będę miał większych problemów z opanowaniem w niej skilla ? Z góry dzieki za pomoc Edytowane 21 sierpnia 2009 przez Bushisan Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 polecam najpierw zakupic "jedynke". Czemu? "Dwojeczka" ma 60fps, a jedynka 30, troche ciezko ci bedzie sie do tego przyzwyczaic jakbys gral ciagle na 60 klatkach. Obie czesci sa genialne, ba wg mnie to najlepsze gry na X360 i osobiscie jedynke stawiam wyzej niż dwojeczke. Jak juz osiagniesz wszystko w Skate, to na 100% bedziesz chcial wiecej i wtedy sobie zakup Skate 2 pozdro Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Też miałem taki dylemat i wybrałem jedynke. I nie żałuje ^_^ Gra trudna i strasznie denerwująca przy dziesięciokrotnym powtarzaniu triku czy wyzwania. Ale wykonanie fajnego triku czy zadania sprawia frajde. i też polecam kupić na początku jedynke a jak się spodoba to też drugą część Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Nieprawda, bo po obeznaniu z trikami (co zajmuje ze 2h) gra jest w sumie banalna. Chyba tylko przy zadaniu Dyrdeka siedziałem dość długo, ale reszta była prosta. Co nie zmienia faktu, że miód leje się hektolitrami. Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Opublikowano 22 sierpnia 2009 zgadzam sie, gra do trudnych nie nalezy. Chociaz, to jest troche jak z guitar hero, komus moze wychodzic od razu, a innym tylko po dlugim treningu. Ja sie moge pochwalic calakiem w skacie1 i 980gs w "dwojce" : p Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi