orion50 632 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Opublikowano 22 sierpnia 2009 (edytowane) (pipi) jaka ta gra jest frustrująca. Mam zrobione wszystkie filmy dla Dannego i Dyrdeka. Mam w chooy sponsorów. Wygrałem wszystkie zawody street i vert. Zrobiłem wszystkie filmy z telefonu. Kiedy będzie ten zaruchany Trasher ? o kurde sorry miało być w topicu o skate2 Edytowane 22 sierpnia 2009 przez orion50 Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 na pewno musiales cos przeoczyc... Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Troche zmieniłem zdanie na temat gry. Nie jest już taka trudna jak na początku mi się wydawało. Gra stała się teraz nawet łatwa . Czasem trzeba powtórzyć kilka razy zadanie a najwięcej czasu to spędzam przy grze w SKATE. Tylko nie wiem po co nam, aż tyle kasy. mam prawie 80 tysięcy i nie ma na co wydawać. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Granie w SKATE- jak przyjdzie twoja kolej, rób 540stki. AI nie umie ich powtórzyć Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Opublikowano 24 sierpnia 2009 ja sie 540 robic naucyzlem dopiero w skate'cie 2 i wtedy S-K-A-T-E stalo sie banalne, a pamietam ile sie meczylem w "jedynce" : / Co do kasy to ja mialem caly sklep wykupiony kasa jest, po prostu do urozmaicenia a nie jakis glowny motyw Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 (pipi) jaka ta gra jest frustrująca. Mam zrobione wszystkie filmy dla Dannego i Dyrdeka. Mam w chooy sponsorów. Wygrałem wszystkie zawody street i vert. Zrobiłem wszystkie filmy z telefonu. Kiedy będzie ten zaruchany Trasher ? nie wiem czy dobrze pamietam, ale zadania do Trashera pojawily sie jak znajdziesz baseny dla Vampira. Cytuj
Dark Star 1 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Jillo nie one sa caly czas dostepne tylko z tego co pamietam trzeba nacisnac (Y) tam gdzie sa zadania dla Skate Mag Cytuj
Mauy 0 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Czy komuś nie wskoczył achiv za wszystkie tricki z książki? mam wszystkie odznaczone (zrobione) i nie wpadł ...Jakieś pomysły? Dwa dni katowałem i prawie cała przeszedłem(zostały mi tylko czelendże), drugi raz w tak krótkim czasie nie będzie mi się chciało Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Jillo nie one sa caly czas dostepne tylko z tego co pamietam trzeba nacisnac (Y) tam gdzie sa zadania dla Skate Mag ale kolezka pytal chyba o Skate 2. nie przenosilem do odpowiedniego watku, tylko odpisalem tutaj. Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Czy komuś nie wskoczył achiv za wszystkie tricki z książki? mam wszystkie odznaczone (zrobione) i nie wpadł ...Jakieś pomysły? Dwa dni katowałem i prawie cała przeszedłem(zostały mi tylko czelendże), drugi raz w tak krótkim czasie nie będzie mi się chciało napewno zrobiłeś wszystkie tricki ? jat też tak myślałem ale okazało się, że można jeszcze przewinąć strone w dół. np. Advenced Grabs - były chyba jeszcze 4 ^_^ Cytuj
Mauy 0 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Tak wszystko było... zrobiłem nowego skatera i chyba znalazłem zaje&^ny błąd! Jak próbowałem wysłać zdjęcie na serwer to nie mogło się połączyć dawałem anuluj i potem....gra zawieszała! Po tym coś się z(pipi)a&o (jak za pierwszym razem) Tym razem tricki zrobiłem przed próbą wrzucenia zdjęcia na serw i mi zaliczyło ale nie zaliczyło mi pierwszego kamienia milowego (a wszystko zrobione!). Pozostaje mi zrobienie trzeciego skatera, ale to za tydzień bo musi mi przejść wkur&^nie na tą grę.. Cytuj
Czoperrr 5 238 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Skate ma strasznie zaglitchowane achievementy. Jedni zrobią wszystkie i nie dostaną za to odpowiednich achievementów, inni nie zrobią nic a one same wpadną. Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 (edytowane) dokładnie. mocno zbugowana jest ta gra. Dostałem Achiva za wszystkie tricki w książce ale nie zaliczyło mi kamienia milowego za tricki Edit już jest dobrze. achiva dostałem za tricki ale jak jeszcze raz odpaliłem konsole to nadal nie było kilku tricków w książce zaliczonych. Zrobiłem je i dostałem milestona Edytowane 31 sierpnia 2009 przez sosnaa Cytuj
Antares 20 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 Mam pytanko dotyczące nie stricte gry a strony EA Skate. Zrobiłem wszystko co się dało na singlu, zrobiłem tez wszystkie achievementy online z wyjątkiem dwóch. Jeden za 2k expa sam wpadnie z czasem, ale potrzebuję 20 ocen swojego zuploadowanego materiału zeby dostać achieva. I tu jest problem, bo skate.reel na stronie www dotyczy teraz tylko dwójki. Da się to jakoś przełączyć by widoczne były materiały z jedynki? Cytuj
Dark Star 1 Opublikowano 30 stycznia 2010 Opublikowano 30 stycznia 2010 Z tego co wiem to nie jak chcesz to ci ocenie footeg lub photo Cytuj
Antares 20 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 Dopiero teraz zauważyłem posta. Odkryłem też metodę na podejrzenie materiału na stronie. Ciągle da się oceniać fotki i filmy z jedynki Skate'a, jedyny wymóg to zalogowanie się na stronie EA Nation. Zaraz poszukam linka. http://skate.share.ea.com/profiles/83224/posts/1669815.aspx - dobrzy ludzie, koledzy forumowicze! Chamy z EA zamykają usługę 1 marca więc będę wdzięczny za 20 ocen Jak ktoś inny chce tego achievementa to wrzucać linki, trzeba sobie pomóc Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 (edytowane) Oceniłem ile mogłem. Jak ktoś chce to może oceniać też moje, bo niby mam gdzieniegdzie nawet po 400+ views, ale pewien nie jestem czy achieva dostanę (jak kiedyś może jeszcze kupię jedynkę). A żeby ten achiev wpadł to trzeba włączyć grę tak w ogóle, cnie? http://skate.share.ea.com/profiles/43390/posts/1027762.aspx Edytowane 8 lutego 2010 przez qb3k Cytuj
Antares 20 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 Tak, trzeba wejść do gry Oceniłem I dzięki za vote na mój materiał. Cytuj
rad 0 Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 (edytowane) qb3k, Antares - wlasnie ocenilem wasze fotki (mam nadzieje, ze to zrobilem - kliknalem w gwiazdki - to chyba wszystko?). gdzie moge sprawdzic ile otrzymalem glosow? ja chyba otrzymalem jeden bo ocenilem sam swoje zdjecie na 5 i mam srednia 5... no i podaje linka do mojego zdjecia, prosze was o glosy. dzieki http://skate.share.ea.com/profiles/84612/posts/1707428.aspx Edytowane 9 lutego 2010 przez rad Cytuj
Antares 20 Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 (edytowane) Da się sprawdzić z poziomu gry, zakładka MEdia, potem My shared media Ok, poszła ocena Twojej Edytowane 9 lutego 2010 przez Antares Cytuj
rad 0 Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 (edytowane) Aha, nie chce mi sie specjalnie odpalac gry, myslalem ze mozna gdzies to sprawdzic na stronce. No i dzieki za info o zamknieciu serwerow, dzieki temu w koncu sie zmobilizuje i mam nadzieje zdobede to durne ostatnie osiagniecie. Co do tych ocen to polecam http://www.xbox360achievements.org/forum/showthread.php?t=24047&page=38 wlasnie sie zarejestrowalem i czekam na mail zwrotny. edit: Wlasnie odswiezylem swoje zdjecie, okazuje sie ze moge zaglosowac znowu i znowu. Ocenilem tym razem na 1 i srednia spadla na 3,5. Zastanawiam sie czy ten patent nie zadziala, chociaz watpie, bo tak kazdy by o tym wiedzial. Pewnie trzeba otrzymac 20 ocen od 20 roznych osob. Edytowane 9 lutego 2010 przez rad Cytuj
Antares 20 Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 Raczej nie działa, bo sam sobie z 10 razy oceniałem a w grze wyświetla mi się, że mam 5 ocen Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi