Owiec 281 Opublikowano 8 stycznia 2008 Opublikowano 8 stycznia 2008 Jesny nie wiem o co wam chodzi albo nie umiecie grac albo macie mega koslawe kciuki Przeciez w tej grze w singlu nie ma nic trudnego. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 9 stycznia 2008 Opublikowano 9 stycznia 2008 Najłatwiej to chyba jadąć manuala, zrobić flipa od razu na nose manuala. Ze skokiem manual - flip - znowu manual może być ciężko. ale lepiej i to opanowac, bo jest jedno zadanie gdzie trzeba wyladowac na manualu na kontenerze i przeskoczyc na drugi kontener ladujac tez na manualu. To zadanie katowałem z 2 godziny, poszedłem spać. Rano wstaję Jiloo mówi spróbuj i bam za pierwszym razem. Tam często na grinda się wchodzi i w tym trudność. Cytuj
peter.a 0 Opublikowano 9 stycznia 2008 Opublikowano 9 stycznia 2008 Jesny nie wiem o co wam chodzi albo nie umiecie grac albo macie mega koslawe kciuki Przeciez w tej grze w singlu nie ma nic trudnego. Szczerze mówiąc nie wiedziałem jak się robi manuala. (kombinowałem z dwoma gałkami na raz xD ) Ale później zrobiłem tutorial i zadanie zaliczyłem. Nie było tak trudno. Cytuj
Szabla8 11 Opublikowano 9 stycznia 2008 Opublikowano 9 stycznia 2008 Nie rozumiem was. Tak jak już napisał Owiec to singiel w SKATE jest banalny. Trudne to mogą być milestonesy A najtrudniejszy(jak dla mnie) uciec 50 razy ochroniarzowi Cytuj
McDriv3r 0 Opublikowano 9 stycznia 2008 Opublikowano 9 stycznia 2008 Cala gra jest banalna.Strasznie latwa i krotka jest :| Mogli by wymyslec jakies ciekawsze zadanie i wiecej zawodow typ x-games.Nie dlugo znowu pogram w skate ;] Cytuj
Gość Opublikowano 12 stycznia 2008 Opublikowano 12 stycznia 2008 (edytowane) Można w skate zobaczyć jakąś większą mape niż ta, która jest w prawym rogu ? Edytowane 12 stycznia 2008 przez jasiopatryk Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 12 stycznia 2008 Opublikowano 12 stycznia 2008 Oczywiscie - naciskasz "back", a potem "A" i masz . Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 13 stycznia 2008 Opublikowano 13 stycznia 2008 Mam problem z zadaniem Storefront, które jak wykonam , dostanę się na okładkę gazety i tutaj problem. Jak to zrobić? Z tego co zrozumiałem kiedy jestem na półce (obok 2 rynn) mam zacząć robić manuala, a potem wylądować na ulicy, jest też druga wersja, którą zrozumiałem czytając Gamefaqs, mam z manuala wskoczyć na półkę (obok 2 rynn) i z niej wylądować na ulicy. Próbowałem to zrobić na wszystkie sposoby, lecz nie udaje mi się nadal, ma ktoś jakąś poradę? Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 13 stycznia 2008 Opublikowano 13 stycznia 2008 To ja mam kłopot z 360flip > crooked grind Albo wychodzi mi tail, albo overcrook. Jakieś porady...? Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 13 stycznia 2008 Opublikowano 13 stycznia 2008 overcrook wychodzi najczesciej jak za mocno wyginasz galke na ukos..zrob to delikatniej Cytuj
hooki 194 Opublikowano 13 stycznia 2008 Opublikowano 13 stycznia 2008 looknij w trickbook jak robić 360 i jak crooked. i podstawowa sprawa to postawa skatera, na switch robi się to odwrotnie. Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 13 stycznia 2008 Opublikowano 13 stycznia 2008 looknij w trickbook jak robić 360 i jak crooked. i podstawowa sprawa to postawa skatera, na switch robi się to odwrotnie. Może jeszcze powiesz którymi klawiszami się steruje ... 360 to nic, chodzi mi o postawę, kąt najazdu itp. żeby trafić na crooked. Na railu wychodzi mi zawsze, ale na tym murku na który mam trafić nigdy, obojętnie z jakiej postawy. Cytuj
hooki 194 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 w trickbooku masz narysowane jak ze switcha (ze switcha w normalną strone wychodzi "laser flip" i "overcrook") a jak normalnie ów grind wykonać (oczywiście prawym analogiem). albo możesz totalnie na lame, wskoczyć na ów murek, zatrzymać się, lewym buttonem ustawić miejscówkę co by potem nie wskakiwać znów, stanąć przy krawędzi i poprostu z miejsca walnąć 360flip to crooked (skoczyć flip i tylko prawą gałkę po ukosie zostawić w górze). Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 możesz totalnie na lame, wskoczyć na ów murek, zatrzymać się, lewym buttonem ustawić miejscówkę co by potem nie wskakiwać znów, stanąć przy krawędzi i poprostu z miejsca walnąć 360flip to crooked (skoczyć flip i tylko prawą gałkę po ukosie zostawić w górze). Przyznam że o tym nie pomyślałem :] ... Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 Mam problem z zadaniem Storefront, które jak wykonam , dostanę się na okładkę gazety i tutaj problem. Jak to zrobić? Z tego co zrozumiałem kiedy jestem na półce (obok 2 rynn) mam zacząć robić manuala, a potem wylądować na ulicy, jest też druga wersja, którą zrozumiałem czytając Gamefaqs, mam z manuala wskoczyć na półkę (obok 2 rynn) i z niej wylądować na ulicy. Próbowałem to zrobić na wszystkie sposoby, lecz nie udaje mi się nadal, ma ktoś jakąś poradę? Ktoś ma radę na mój problem ? Cytuj
Gość Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 W jaki sposób wykonać nollie flipa 360 ? Macie jakieś rady jak szybko się nauczyć fliptricka, manula, fliptrick. Dużo mi problemów sprawiają manuale. Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 Ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć Zauważ że analog nie zwraca uwagi na to czy gałką kręcisz czy po prostu popychasz ją do danego punktu. Kickflipa możesz zrobić ukos dolny>ukos górny, a 360 flipa np ukos dolny lewy >góra>ukos dolny prawy. Tak czy siak, kwestia wprawy... Cytuj
Gość Opublikowano 15 stycznia 2008 Opublikowano 15 stycznia 2008 A można w inny sposób niż lekko popchnoś gałke zrobić manuala ? Bo nie ma wyczucia do tego. Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 15 stycznia 2008 Opublikowano 15 stycznia 2008 Niestety nie. Ale powinieneś wyczuć z czasem, teraz to jest dla mnie banał... Cytuj
Gość Opublikowano 15 stycznia 2008 Opublikowano 15 stycznia 2008 Mam nadzieje. A co do tego nollie 360 flip robiłem tak jak mówiłeś (trick poprawnie robie) a nie zalicz się misje. Chodzi konkretnie o tą: P-Rod Tech to Hubba - Ride the Hubba (to zaznacza jak wykonuje trick) - Nollie 360 FLIP to grind Co może być powodem ? Zostały mi tylko te 2 misje i nie moge sobie poradzić. Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 15 stycznia 2008 Opublikowano 15 stycznia 2008 nie pamiętam tego challenge'a, ale głupie pytanie - robisz grind i czy jest tam jakiś grind specjalny podany? Cytuj
massmedia 0 Opublikowano 17 stycznia 2008 Opublikowano 17 stycznia 2008 Musisz zrobić nollie 360 flipa z dowolnym grindem na hubbie. Poprostu nollie 360 flip i ladowanie na krawedzi hubby. Cytuj
hooki 194 Opublikowano 22 stycznia 2008 Opublikowano 22 stycznia 2008 (edytowane) witam ponownie, konsola wróciła z czech z nowym dvd'kiem więc zapodaję kompilację moich filmików w skate. tak na rozruszanie napędu skręciłem troche.. czirs. btw. dałem z mojego serwera na jutuba.. Edytowane 26 stycznia 2008 przez hooki Cytuj
massmedia 0 Opublikowano 23 stycznia 2008 Opublikowano 23 stycznia 2008 Hooki, krótka recenzja wytrawnego maniaka prawdziwych skate video. Nie obraź się, ale większość tych trików jest bez polotu i ... stylu? Kawałek Take me out Franza Ferdinanda spoko. Ujęcia w skate. wyglądają jednak najlepiej na fisheye'u, czyli standardowej kamerze, ja na twoim miejscu bym się tak ujęciami nie bawił. Jazda po "czesku" (odpychanie się inną nogą niż jazda) wygląda średnio. Triki zbyt tony holkowe.Kolejny minus to za duzo spowolnien. Wielki plus za to ze jako pierwszy publikujesz full montaz. Zeby nie bylo ze tylko gadam to od razu jak konsola wroci z serwisu (zwalony naped) wrzucam swój montaż. Ale ogólnie oko. Fajnie, że ktoś coś wreszcie sklecił. Cytuj
hooki 194 Opublikowano 24 stycznia 2008 Opublikowano 24 stycznia 2008 ja to na szybko skręciłem (było by trochę dłuższe ale padły mi baterie w aparacie), jak mój wrócił z nowym dvd'kiem. ale dzięki za szczerą opinię, obiecuję poprawę. hehe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi