Gość Opublikowano 6 lutego 2008 Opublikowano 6 lutego 2008 (edytowane) Grałem wczoraj z Polakami (pierwszy raz). Grało się świetnie. Jak to jest z tym osiągnięciem:Reach 20 reviews on a single uploaded photo or piece of footage ? 20 różnych osób czy może być jedna ta sama ? Edytowane 6 lutego 2008 przez jasiopatryk Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 6 lutego 2008 Opublikowano 6 lutego 2008 Grałem wczoraj z Polakami (pierwszy raz). Grało się świetnie. Jak to jest z tym osiągnięciem:Reach 20 reviews on a single uploaded photo or piece of footage ? 20 różnych osób czy może być jedna ta sama ? roznych. wiem, ze powtarzam to jak mantre, ale to jeden z NAJBARDZIEJ DURNYCH achevementow jakie wymyslono. gram w gre od premiery i nie moge go zdobyc, bo nie chce mi sie zebrac na forach o glosy. demn! Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 6 lutego 2008 Opublikowano 6 lutego 2008 Nikt Ci nie kaze zebrac, grasz ,potem po skonczonej grze tworzysz ladna wiadomosc glosowa pt: pls rate my footage in skate i wysylasz do wszystkich osob z ktorymi ostatnio grales w skate'a. Fakt oceni Ci to pewnie 1/10 ,ale po pewnym czasie jest, zwlaszcza jesli wysylasz po jednej serii grania ,do 30osob. A jesli Ci na tym bardzo zalezy to wchodz do 1 trybu, zagraj mecz ,wejdz do innego ,zebys w kolko mial wiecej nowych ludzi na liscie. Cytuj
Gość Opublikowano 6 lutego 2008 Opublikowano 6 lutego 2008 (edytowane) Ja dostałem już kilka takich wiadomości, wszedłem zagłosowałem i wysyłam teraz identyczne wiadomości. Wystarczy jedno zdjęcie i film czy trzy filmy i sześć zdjęć ? A i czy gwiazdki też sie liczą ? Edytowane 6 lutego 2008 przez jasiopatryk Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 6 lutego 2008 Opublikowano 6 lutego 2008 Wchodzisz w MEDIA -> ma shared files i masz votes:xx przy kazdym zdjeciu/filmie, najlepiej powywalac wsyztsko i dac tylko 1 fim/zdjecie ,bo ludzie glosuja na rozne i mialem takim cudem 3 filmy po 11 glosow Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 6 lutego 2008 Opublikowano 6 lutego 2008 Nikt Ci nie kaze zebrac, grasz ,potem po skonczonej grze tworzysz ladna wiadomosc glosowa pt: pls rate my footage in skate i wysylasz do wszystkich osob z ktorymi ostatnio grales w skate'a. Fakt oceni Ci to pewnie 1/10 ,ale po pewnym czasie jest, zwlaszcza jesli wysylasz po jednej serii grania ,do 30osob. A jesli Ci na tym bardzo zalezy to wchodz do 1 trybu, zagraj mecz ,wejdz do innego ,zebys w kolko mial wiecej nowych ludzi na liscie. to wlasnie nazywam zebraniem wkurza mnie to, ze na filmie ktory obejrzalo 200 osob mam 1 glos. grrrr. drazni mnie ten temat ;-) Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 9 lutego 2008 Opublikowano 9 lutego 2008 Witam. Ostatnio robię sobie achievy w skate i chcę zrobić wszystkie spoty. Mam już 19/20, ale brakuje mi jednego- mianowicie 'A spot to stair' w Downtown. Znalazłem go na jakiejś mapce w necie, ale nie mogę go znaleźć. Szukałem na około tego miejsca gdzie on niby jest, są tam jakieś duże schody, ale nie pojawia mi się nic o spocie. Pomoże ktoś? Cytuj
Gość Opublikowano 9 lutego 2008 Opublikowano 9 lutego 2008 Ten spot to taki mały kwadracik na mapce obok LIBARY. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 9 lutego 2008 Opublikowano 9 lutego 2008 (edytowane) Spoko . Sprawdzę jak tylko dorwę się do konsoli . Edit: Wszystko ok, wystarczyło zajrzeć na drugą stronę ulicy . 20/20 spotów zaliczone wielkie dzięki! Edytowane 10 lutego 2008 przez qb3k Cytuj
marshall 0 Opublikowano 13 lutego 2008 Opublikowano 13 lutego 2008 Mam pytanie.Zdobylem juz obie okladki i nie widze juz filmikow do nagrania czy mozna jakos do nich wrocic bo chce skonczyc skate z tysiaczkiem na koncie ... Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 13 lutego 2008 Opublikowano 13 lutego 2008 Mam pytanie.Zdobylem juz obie okladki i nie widze juz filmikow do nagrania czy mozna jakos do nich wrocic bo chce skonczyc skate z tysiaczkiem na koncie ... pewnie jest aktywne jakies zadanie ktore blokuje pozostale. jak wykonasz bierzace zadanie to bedziesz mogl wykonac pozostale. Cytuj
marshall 0 Opublikowano 13 lutego 2008 Opublikowano 13 lutego 2008 No to mnie pocieszyles A wogole kiedy pogramy w skejcika razem ? Cytuj
Gość Opublikowano 13 lutego 2008 Opublikowano 13 lutego 2008 (edytowane) Moglibyście zagłosowac na mój filmik i zdjecie ? GT w sygnaturce. Ja też moge zagłosować na wasze. Jak ktoś chce niech najlepiej napisze do mnie na XBL. Edytowane 13 lutego 2008 przez jasiopatryk Cytuj
marshall 0 Opublikowano 14 lutego 2008 Opublikowano 14 lutego 2008 pomocy....Jak odkryc "Eskape from 50 chases(houdini) bo tylko to mi zostalo w milestones. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 14 lutego 2008 Opublikowano 14 lutego 2008 Idz do "Matrixa" i tam na 1-szym pietrze ,masz jednego gostka. Ustaw sobie LB+Up jakas miejscowe na gorze i jak Cie zaczyna gonic (czerwona strzalka sie pokazuje) ,to skaczesz przez barierke na dol i ladujesz "miejscowke" i znowu. Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 14 lutego 2008 Autor Opublikowano 14 lutego 2008 dawaj dyla przed Security, np. na terenie szpitala - łatwo tam debila zgubić i w miarę szybko nabijesz Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 14 lutego 2008 Opublikowano 14 lutego 2008 A wogole kiedy pogramy w skejcika razem ? pewnie przy najblizszej okazji Cytuj
marshall 0 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 Skate na tysiaka zaliczony.Uwielbiam ta gre a zarazem nienawidze.Ile czasu mi zrzarla ile wlosow powyrywala...Ale satysfakcja z ukonczenia BEZCENNA PS.Jiloo nie wiem czy mi sie jeszcze chce grac w ta gre Wczoraj od zony dostalem Burnout P. i DMC4 wiec ....Sam wiesz Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 17 lutego 2008 Opublikowano 17 lutego 2008 Ktoś popyka w skate przez live? Choćby na freeskate... Cytuj
Czoperrr 5 129 Opublikowano 17 lutego 2008 Opublikowano 17 lutego 2008 Na freeskate mógłbym pojeździć. Tylko nie mam headset'a. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 17 lutego 2008 Opublikowano 17 lutego 2008 To trochę do bani . Tylko że jeszcze trza wiedzieć jak wybrać sobie ludzi do grania, a nie tak losowo . W sumie to tak naprawdę w skate po necie jeszcze nie grałem . Cytuj
Czoperrr 5 129 Opublikowano 17 lutego 2008 Opublikowano 17 lutego 2008 W Skate zawsze gra kupa ludzi więc problemów ze znalezieniem kogoś do pogrania nie powinieneś mieć problemów. Cytuj
marshall 0 Opublikowano 18 lutego 2008 Opublikowano 18 lutego 2008 Online w skate jest o tyle lipne ze wszystko odbywa sie najczesciej na paru tylko mapach.... Cytuj
Gość Opublikowano 19 lutego 2008 Opublikowano 19 lutego 2008 W oczekiwaniu na nowa gre postanowiłe dziś znów zagrać w skate. Pozstał mi jeden film: 5500 pkt w strefie gdzie jest ochroniarz. Gdzie najłatwiej zrobić ten film ? Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 19 lutego 2008 Opublikowano 19 lutego 2008 Matrix 1-sze pietro - tam gdzie masz tunel z lawka, przed lawka nawal mnoznik jak najwiekszy albo nawet na lawce juz ,a na samym koncu luzem bedziesz mial to co trzeba, jesli nie to pojedz spwrotem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi