Gość Opublikowano 23 września 2008 Opublikowano 23 września 2008 Swiateczna piosenka jest wzruszajaca a i historia a szczegolnie jej zakonczenie mnie akurat poruszyly.. Bez kitu niektore kawalki nie chca wyjsc z glowy za cholere (dobra przyznam sie.. Sk8ter Boy rządzi ) a radocha z wykrecenia kilku trudnych combosow jest niesamowita.. Zreszta sam gram koncerty robie plyty i od zawsze mialem problemy z idealnym wyczuciem rytmu a przy takich grach jak Patapon czy teraz wlasnie EBA swietnie mozna sobie poprawiac wyczucie rytmu.. Gra jest swietna. Czytalem ze ma tylko 17 misji.. mam obecnie 14-sta i co - pozniej juz koniec? (oprocz masterowania starych wynikow) Czy moze ten agent murzynek ma kolejne 17 misji? :> Odnioslem wrazenie ze w trudniejszych piosenkach latwiej jest zdobyc wyzsza ocene na koncu, a w tych latwiejszych ciezej. Dobrze glowkuje? Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 Zdobądź odpowiednią ilość punktów to odblokujesz nowe piosenki . Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 w japonskiej wersji sa jakies ciekawe utwory? Cytuj
Guts 7 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 w japonskiej wersji sa jakies ciekawe utwory? Tu masz cały tracklist. Wszystkie były swego czasu hitami w Japonii: 1. Asian Kung-Fu Generation - Loop & Loop 2. 175R - Melody 3. Morning Musume - Koi no dance site 4. Ulfuls - Guts Da Ze!! 5. Nobodyknows+ - Kokoro Odoru 6. Tomoyasu Hotei - Thrill 7. The Blue Hearts - Linda Linda 8. B'z 9. Kishi-dan - One Night Carnival 10. Road Of Major - Taisetsuna Mono 11. Linda Yamamoto - Neraiuchi 12. Yaida Hitomi - Over The Distance 13. ORANGE RANGE - Shanghai Honey 14. The Yellow Monkey - Taiyou ga moeteiru 15. L'Arc~en~Ciel - READY STEADY GO Osobiście Oendan bardziej do mnie trafił niż EBA. Ma ten niesamowity klimat japoński oraz muzykę, która idealnie komponuje się z wydarzeniami na ekranie. Co do "smutnego utworu" w EBA, to był on niezły, ale w pierwowzorze japońskim po prostu niszczy i nawet teraz, gdy pisze tego posta mam w głowie "Over the Distance" Yaidy Hitomi, a łzy same napływają Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi