Mordechay 680 Opublikowano 5 lutego 2008 Opublikowano 5 lutego 2008 Oglądając tvp1, zobaczyłem jakiegoś żeleganckiego prezentera siedzacego na fotelu, który zapowiadał jakies tam nowości w jedynce no i wspomnial o LOST, że to najchętniej oglądany serial z mnóstwem zagadek i nieoczekiwanych zwrotów akcji sratatata, toteż postanowiłem zobaczyc co to takiego.1szy odcinek nie wydawał mi się jakoś specjalnie fajny, ale później, mimo poczatkowego zrażenia, włączałem sobie publiczną po wiadomosciach i brnąłem dalej.Spodobał mi się ot co. Cytuj
ogicool 43 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 w momencie kiedy Jack zobaczył na wyspie swojego ojca :o Cytuj
kamilpolpak 61 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 kiedyś siedziałem i z nudów przełączałem programy i jakoś tak włączyłem jedynkę i akurat leciał jakiś odcinek lostów obejrzałem go i cholernie mi się spodobał a że to była chyba już 2 seria to szybko załatwiłem sobie pierwszą serie Cytuj
TyskiPL 64 Opublikowano 5 lipca 2010 Opublikowano 5 lipca 2010 Kiedyś jakoś natrafiłem na któryś odcinek chyba 2 serii. I się w to wciągnąłem po prostu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi