golab 1 670 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 najlepiej zacząć chronologicznie Cytuj Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 du.pa, od leviathana najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Od Remission, oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Crack the Sky Cytuj Odnośnik do komentarza
wozek 77 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 i tak skonczyli sie na Kill 'Em All . Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Skye, prostaku. Sky to niebo. Mastodon w tej chwili gra w tercecie, bo Bill trafił do szpitala. Miałem jechać na nich do Pragi za tydzień, ale sobie chyba odpuszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blok 6 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 mastodon skończył się na kill 'em all. tak to jest, jak się nie odświeża strony od pół godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 (edytowane) Skye, prostaku. Sky to niebo. Mastodon w tej chwili gra w tercecie, bo Bill trafił do szpitala. Miałem jechać na nich do Pragi za tydzień, ale sobie chyba odpuszczę. jeden ch.uj też miałem jechać ale nie mam funduszy aktualnie ;[ a tak w ogóle NIN > masłodon Edytowane 11 Listopada 2008 przez koval Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Marne prowo górniku. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Marne prowo górniku. jakiś zje.bany dzień dziś, nic mnie nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Postanowilem sobie odkurzyc te kapele. Jednak wyroslem z tego <powazny>, nudy. Tylko "I am Ahab" daje rade, reszta do gazu. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 pierd.olisz "Blood and Thunder" jest fest Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość andertejker Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 z mojego zyebanego punktu widzenia mastodon nie ma słabych kawałków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 obsowi ciezko jest lubic/chwalic kapele ktorej slucha na underze ktos poza nim ;] nie wiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Haha xD świeta prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 obsowi ciezko jest lubic/chwalic kapele ktorej slucha na underze ktos poza nim ;] nie wiecie? to samo diabeu;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 No to bylaby sluszna uwaga, gdyby nie fakt, ze mastodona sluchalem zanim zrobil sie wokol niego jakikolwiek fejm na underze. Podbnie jak 3/4 innych zespolow w tym dziale <skromny> z bse jest inaczej, on sie po prostu nie zna na muzyce Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 a gadasz tam, mastodona pierwszy uslyszal masorz, bo w koncu on zalozyl o nim topic <kpi> no ale zeby nie byc skromnym, to musze napisac ze jestem skromny i nie pisze przy 90% plyt komentarza "staaare" a na temat: mastodon jest fajny, i sie nie starzeje, czasownik "wyroslem" nie pasuje do tej kapeli, z FF mozna wyrosnac, ale nie z mastodona. Cytuj Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 no fajne fajne prawda, ale nudzi sie szybko, szybko fest, na poczatku podnieta ze łooo (pipi)a kosmos, a po tak 6 moze 8 przesluchaniu uuu lipton, iron tusk najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 W sumie puszkin ma troche racji, nudzi się dość szybko choć na początku wciagalem nosem wszystko teraz odpale kilka kawałków i juz takiej podniety nie ma. Co nie zmienia faktu, że nadal gniotą jaja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Royal 620 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Dziś rano szczwanie potagowałem sobie moją nową, wirtualną płytotekę i zabrałem się do słuchania. Aktualnie kończę ogarniać dyskografię po raz drugi. Muszę przyznać, że wyjebka, zarówno kompozycyjna jak i techniczna. Wokal wydaje się najmniej znamiennym elementem, będąc dojazdówką do instrumentów, w materii których jest kurewnie kapitalnie. Kolesie grają jakby przez lata ładowali muzyczną frustrację, by w końcu wylać ją z emocjonalnym pierdolnięciem wieloryba o taflę oceanu. Każda płyta jest klawa, ale Remission ogólnie wygrywa. Frenetyczna perkusja wygrywa! Myślę, że będąc w starczym wieku Obsa, nie będę pisał, że mi się ten zespół znudził. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość andertejker Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 a gadasz tam, mastodona pierwszy uslyszal masorz, bo w koncu on zalozyl o nim topic <kpi> no ale zeby nie byc skromnym, to musze napisac ze jestem skromny i nie pisze przy 90% plyt komentarza "staaare" a na temat: mastodon jest fajny, i sie nie starzeje, czasownik "wyroslem" nie pasuje do tej kapeli, z FF mozna wyrosnac, ale nie z mastodona. niestety z Fear Factory także się nie wyrasta. nawet z tego przeklętego Todaya. a na temat: Brent zrobił sobie nowe tatuaże- na facjacie i na szyi. Fajne są. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Nowa płyta będzie poruszać nie tylko tematy typowe dla opowieści osadzonej w carowskiej Rosji, ale i podróże astralne oraz tunele czasoprzestrzenne. Niezła kombinacja. Ma być bardziej przystępnie, w sensie, że np. nie będzie tylu odniesień do gier RPG, tylko raczej ma przemawiać za siebie sama muzyka. Dailor się jara, że album jest super, no ale to jego album, więc niczego to dla mnie nie przesądza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 bedzie dobrze murzyn nie dygaj Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Brann zdradził fabułę tego koncept-albumu: http://w1.431.telia.com/~u43123410/mfinter...ntervju267.html "To wielowymiarowa historia. Zaczynasz na planecie Ziemia, podejmujesz się podróży astralnej, przenosisz się w kosmos, gdzie gubisz się i trafiasz w tunel czasoprzestrzenny, zaczynasz eksplorować wszystkie teorie Stephena Hawkinga, czasoprzestrzeń i te sprawy, potem trafiasz do świata duchowego, a następnie wchodzisz w kolejny tunel czasoprzestrzenny i docierasz do carowskiej Rosji, jesteś w ciele Rasputina, następnie Rasputin zostaje zamordowany i odlatujesz przez dziurę w niebie, z powrotem przez kosmos, prosto do królestwa szatana, mijasz go i trafiasz z powrotem na Ziemię, do swojego ciała." Aha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi