Obsolete 973 Opublikowano 22 lutego 2009 Opublikowano 22 lutego 2009 Zagral na albumie Killing Joke w 2003 r. i zagral diabla w filmie Tenacious D. To tyle jezeli chodzi o jego blyskotliwa karyjere. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 22 lutego 2009 Opublikowano 22 lutego 2009 aaa, z tym diablem to nie wiedzialem. Cytuj
ogqozo 6 552 Opublikowano 22 lutego 2009 Opublikowano 22 lutego 2009 Dave Grohl był za(pipi)istym perkusistą, nie znacie się. Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 22 lutego 2009 Opublikowano 22 lutego 2009 no, a cobain był wirtuozem gitary jest już pełny album? bo czekam by dostarczyć high quality transcode'a;] Cytuj
ogqozo 6 552 Opublikowano 22 lutego 2009 Opublikowano 22 lutego 2009 Czy ja powiedziałem, że był wirtuozem? Nie. Że był za(pipi)isty. To co innego, a wręcz przeciwieństwa. Zresztą nie o to chodzi. W każdym razie Grohl był dużo lepszym perkusistą, niż teraz jest frontmenem. Ale jak ktoś potrafi jako tako frontmenić, to prędzej czy później znudzi się graniem na bębnach. Bębniarz nikogo nie obchodzi, wokalista każdego. Nie słyszałem nigdy o wokaliście, który przeszedł na perkusję, a odwrotnie to masa przykładów jest. Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 23 lutego 2009 Opublikowano 23 lutego 2009 no predzej nikogo nie obchodzą basisci niz perkusisci Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 23 lutego 2009 Opublikowano 23 lutego 2009 najlepszy basista swiata to lemmy Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 23 lutego 2009 Opublikowano 23 lutego 2009 Nie słyszałem nigdy o wokaliście, który przeszedł na perkusję, a odwrotnie to masa przykładów jest. J Mascis, gra teraz na perkusji w Witch. Cytuj
ogqozo 6 552 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 Dzięki za wspomnienie o tym zespole. Nie wiem, jak to możliwe, że nigdy ich nie słuchałem. Uwielbiam Dinosaur Jr. i wydawało mi się, że Mascis dalej śpiewa solowo. Co do Mastodona - jakby ktoś natrafił w internecie na singla "Oblivion" (w dobrej jakości), to dajcie znać. Bo singiel gdzieś tam jest na płytce wydany. Cytuj
Gość andertejker Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 znalazłem w trochę lepszej jakości Crack The Skye: http://www.mediafire.com/?neyt4djayqx - coś około 192 kbps i dalej brakuje "The Last Baron" <_< Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 pewnie polepszyli jakosc metoda golaba. Cytuj
ogqozo 6 552 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 Płyty ciągle nie ma, ale jest teledysk do "Divinations". Nawet śmieszny momentami. Jak na Mastodona to nie jest tak źle. http://www.mastodonrocks.com/node/861 Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 Znaczek w gornym prawym rogu mowi wszystko o tym zespole. Szczegolnie jak wchodzi refren. idealne polaczenie. Beda to puszczac pomiedzy nowymi teledyskami Blink 182 i Britney. Cytuj
ogqozo 6 552 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 Wytknąłbym ci jakiś zespół, który lubisz i który też był w Headbangers Ball, no ale nie chce mi się szukać. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 No ch uj z tym, faktem jest, ze graja w tym kawalku lzej niz Slipknot czy Papa Roach. nie wiem jak mozna np. objezdzac nowa plyte Slipa i jednoczesnie chwalic Mastodona. Ku rwa nawet nowa metalipa ma wiecej ciezaru niz ten kawalek mastodona;/ Refren jest tak zalosny ze ja pie rdole. Kiedy bedzie dobry rip plyty bym mogl sie powysmiewac z calosci? Cytuj
ogqozo 6 552 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 nie wiem jak mozna np. objezdzac nowa plyte Slipa i jednoczesnie chwalic Mastodona Mieć jakieś szersze horyzonty muzyczne niż "ciężej=lepiej"? Kiedy bedzie dobry rip plyty bym mogl sie powysmiewac z calosci? Tydzień, dwa. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 ale oni w tej piosence graja melodie na poziomie feela czy szymona wydry wiec nie wiem o jakich horyzontach mozna tu mowic Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 obso, czasami masz przeblyski dobrego gustu, ale ogolnie to nedza straszna ;] najpierw jedziesz po kylesie, a teraz po bogu ducha winnemu mastodonie. pewnie nie ruchales dawno. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Jest i klip. http://www.mtv.com/videos/mastodon/346252/...#artist=1228325 w sumie podoba mi się ten kawałek. Jest gejowato troche, ale czuc inspiracje klasyka rocka, jest lżej bardziej eklektycznie a The Czar rozje'buje. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Mam wrazenie, ze podobaloby sie wam chocby grali disco polo, byle firmowalby to Mastodon, skoro jara was polaczenie power metalu (zwrotki), z ktorego rzekomo tak sie smiejecie oraz nu metalu na poziomie gorszym niz linkin park (refren, chociaz nie wiem czy to "cos" mozna tak nazwac, chyba caly rok nad jego struktura mysleli;0), no ale spoko. GL w zglebianiu opowiesci o smokach i ksiezniczkach przy albumach innych artystow. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 no ja nie brancluje sie nad sama ekipa, bo w koncu wyyebal ich Austi n z todaya. Ale plyta mi sie bardzo podoba. Imimo ze na poczatku myslalem jak obso, to teraz czekam niecierpliwie na dobra jakosci brakujacy kawalek. Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 no ten kawalek z klipu jest najsłabszy z plyty ale reszta bardzo zaje,bista Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi