Skocz do zawartości

Mastodon

Gość MasterShake

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Faktycznie Czarny Album :(. Efekt, którym pociągnęli wokale, to chyba po prostu odkupili od Hetfielda. Jednak biorąc pod uwagę, że na ostatnim albumie było chyba z piętnaście różnych stylów śpiewania, nie ma co przesądzać o kształcie tego. Brann Dailor jak zwykle intrygujący, natomiast riffowo nie robi specjalnego wrażenia.

• Plusik 1
  • Minusik 3
Opublikowano (edytowane)

dla ludzi z polnagimi mezczyznami na rozowym tle w avatarach pewnie nie...

Nie podoba ci się basik Pudziana?

edit: patrząc na to co słuchasz, chyba smutny z ciebie człowiek

Edytowane przez _Shaman_
Opublikowano (edytowane)

Mastodon po raz kolejny nagral chu.jowa plyte

Surprise, surprise.

Opso już byś se darował tego smutnego pierdolenia, tym bardziej, że lecisz ignorancją jak nic.

Jak album będzie chujowy, to nawet ja mu nie przepuszczę, a tym czasem poczekajmy a nie czcze pierdolenie.

Edytowane przez Masorz
Opublikowano

Mastodon po raz kolejny nagral chu.jowa plyte

Surprise, surprise.

Racja, skończyli się już dawno. Ale nową trzeba będzie obczaić coby swoje zdanie wyrobić.

Opublikowano

Cały singlowy utwór jest już w sieci, na portalach iTunes i Spotify, aczkolwiek dostępny tylko w kilku krajach. Pewnie jakoś wycieknie do końca dnia.

Opublikowano

Jeszcze niech Obso napisze, że jest dla pedałów bo ma wokale jak Chris Cornell, to będę normalnie bardzo zaskoczony.

Gość _Milan_
Opublikowano

Trzeba przyznać że kawałek wrażenia nie robi żadnego, jest tam jakiś zmasowany atak instrumentów, i czuć poprzednią plyte, ale jedna jest słabo, no i te solówki są troche po siusiaku.

Poprzednio sie zachwyciłem , teraz zawiodłem.

Opublikowano

Jeszcze niech Obso napisze, że jest dla pedałów bo ma wokale jak Chris Cornell, to będę normalnie bardzo zaskoczony.

Jakbym dostawal kazdorazowo 100 zl za sciaganie nowych plyt kazdego slabego zespolu w celu przekonania sie, czy tym razem nagral on dla odmiany cos dobrego...

to bylbym biedny.

Opublikowano

Nie no, nie spodziewałem, że będziesz tego słuchał. Tylko tego, że się wypowiesz.

Tamto mp3 jest niby 320 kbps, ale jutub brzmi lepiej.

Drugi singiel "Curl of the Burl" 8 sierpnia.

Opublikowano

Kawalek brzmi jak odrzut z ktorejs z gorszych plyt Metaliki.

A wlasciwie w ogole nie brzmi. "Crack..." mial przynajmniej swoj styl. Niesamowicie tragiczny i slaby, ale byl. A tu tak wszystko zmiksowali, ze nie ma to zadnego wyrazu.

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Nie mogę uwierzyć, że w temacie tego zespołu pojawiają się jeszcze posty.

Nie mogę uwierzyć, że temat ten ma w ogóle więcej postów niż temat o Nile.

Edytowane przez Royal
Opublikowano

Nie mogę uwierzyć, że temat ten ma w ogóle więcej postów niż temat o Nile.

Nile to gó.wno.

Ten kawałek jest niezły, coś jak połączenie Remission z Blood Mountain. Tak BTW, to NIE jest singiel.