Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 968
  • Wyświetleń 99,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Faktycznie Czarny Album . Efekt, którym pociągnęli wokale, to chyba po prostu odkupili od Hetfielda. Jednak biorąc pod uwagę, że na ostatnim albumie było chyba z piętnaście różnych stylów śpiewania, n

• Gość Grzegosz
    Gość Grzegosz

Racja, wszyscy czekają na nowy materiał zespołu Wounds.

• Oooooou   Ouuuoooou   Uooooouuu       ok chyba juz czas przeniesc ten temat do rocka albo cafe kultura, bo poddzialu "chu,jnia" nie przewidzialem

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak muzyczka ze SNES-a, spoczko.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Był ktoś na ich koncercie? Oglądał ich kilkanaście występów na żywo w sieci i wypadają strasznie przeciętnie, ale w końcu to tylko net, więc pytam.

Opublikowano

Czekam aż zagrają w jakimś klubie a nie na pastwisku.

Opublikowano

Chce ktoś kupić Remission i Crack the Skye? :P

Opublikowano

Chcę obie. Pisz na PW.

Opublikowano

Był ktoś na ich koncercie? Oglądał ich kilkanaście występów na żywo w sieci i wypadają strasznie przeciętnie, ale w końcu to tylko net, więc pytam.

Jak wokal nie daje rady na żywo to tak musi być.

Opublikowano

Ja byłem na ursynaliach ostatnio i zagrali praktycznie cały album The Hunter i było bardzo fajnie

Opublikowano

Ja byłem na ursynaliach ostatnio i zagrali praktycznie cały album The Hunter i było bardzo fajnie

Sam występ był w miarę ok, tylko publika chu.jowa.

Opublikowano

Ja tam olałem ten motłoch i polazłem na przód i po prostu słuchalem muzyki.

Przeraziło mnie to jak Mastodon grał już na zakończenie Creature Lives, fajny klimacik jest, ja się odwracam, a tam ludzie krzyczą wall of deeeath!...

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Nowy album będzie nagrywany od października. Znając życie, wszystko się opóźni i stawiam, że wyjdzie w okolicach maja.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Dobre i to.

Przydałby się znowu jakiś concept no i większe pyerdolnięcie znowu ale tego to chyba już nie wymodlę.