Opublikowano 18 czerwca 201410 l Za ten tekst będziesz miał opiekane boczki na grillu a potem je wszamasz.
Opublikowano 18 czerwca 201410 l Twoje, jak można negować geniusz zespołu, który zarejestrował 6 genialnych albumów oraz inne genialne odrzuty. Masz, przypomnij sobie wybitność, tym razem z płyty Blood Mountain: https://www.youtube.com/watch?v=KlKBJ4t_fYo I jeszcze przytoczę Ci moją recenzję z 18 listopada 2008 roku: sobushi Nov 18 2008 5.00 starssimply the best metal album of the 21st century (obok Leviathan ofkoz). Lamo.
Opublikowano 18 czerwca 201410 l No taki wielki zespół, że max na co ich stać to koncert na urysynaliach.
Opublikowano 18 czerwca 201410 l Pawle, ale ja ciągle doszukuję się tej wielkości i jak do tej pory bezskutecznie
Opublikowano 18 czerwca 201410 l Niestety Twój umysł tego nie ogarnia, ale daj nam znać jak zaczniesz słuchać więcej takiej awangardowej muzy.
Opublikowano 22 czerwca 201410 l http://newalbumreleases.net/66144/mastodon-once-more-round-the-sun-2014/ Ponoć 320 i flac, zaraz sprawdzę. A jutro mi oryginałka wysyłają.
Opublikowano 22 czerwca 201410 l Próbowałem dzisiaj sterroryzować Empik żeby mi sprzedał, powiedzieli że przed premierą nie wolno.
Opublikowano 23 czerwca 201410 l Próbowałem dzisiaj sterroryzować Empik Czym? Nieogoloną twarzą czy postami na forum? btw ten rip co tu wrzucaliście to jakiś transcode czy może już zajumany rip z cd?
Opublikowano 23 czerwca 201410 l Niby z CD, ale w komentach ktoś napisał, że Aunt Lisa dalej ocenzurowane.
Opublikowano 23 czerwca 201410 l Slucham na spotify. Generalnie ze stonera to chyba tylko High on Fire lubie, wiec moja opinia nikogo. Jedno co moge powiedziec ze perkusja mnie zawsze roz(pipi)iala w Mastodonie i teraz tez nie zawodzi. Chocby dlatego poslucham calego kilka razy. Moze w koncu mnie oswieci. Edytowane 23 czerwca 201410 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 23 czerwca 201410 l Niby z CD, ale w komentach ktoś napisał, że Aunt Lisa dalej ocenzurowane. I chyba jedno słowo z tytułowego kawałka! Jest google, są stronki, ja słucham 320 z fakami, zgram sobie z CD sam to zobaczę, czy najlepsza możliwa wersja brzmi jeszcze jakoś inaczej.
Opublikowano 23 czerwca 201410 l Loko - ale HoF to sludge metal Milan - jeżeli wątpisz w moją męskość to pokażę Ci swoją klatę, ale wtedy już nigdy nie poczujesz się mężczyzną.
Opublikowano 23 czerwca 201410 l Sorki, ale w tym temacie jestem lekko ignorantem ;/ niespecjalnie rozrozniam te dwa gatunki. Poniekad sugerowalem sie tez tagami ktore byly praktycznie takie same dla tych dwoch wykonawcow. Mniejsza o technikalia. Pare kawalkow nawet dobrych, wiekszosc jednak zlewa mi sie w jeden, dlugi nudny ciag. Jednak nie zostane fanem tego zespolu.
Opublikowano 23 czerwca 201410 l Jeden dobry numer na płycie ten z chórkami ala "Be Agresive" FNM, reszta nudna jak zwykle. Dalej nie rozumiem fenomenu tego zespołu, zgadzam się Blubberem O_O, skończyli się na Leviathanie.
Opublikowano 23 czerwca 201410 l Niby z CD, ale w komentach ktoś napisał, że Aunt Lisa dalej ocenzurowane. I chyba jedno słowo z tytułowego kawałka! Jest google, są stronki, ja słucham 320 z fakami, zgram sobie z CD sam to zobaczę, czy najlepsza możliwa wersja brzmi jeszcze jakoś inaczej. jak co to zapodaj sznurka na pw
Opublikowano 23 czerwca 201410 l Ta wersja co dałem to jednak pięknie czysto brzmiący cd-rip, z przekleństwami. A mnie wkurwił gość co u niego zamówiłem oryginał bo mnie dzisiaj poinformował, że polska premiera jest 30 czerwca i wtedy mi wyśle kutas.
Opublikowano 23 czerwca 201410 l Jeden dobry numer na płycie ten z chórkami ala "Be Agresive" FNM, reszta nudna jak zwykle. No trudno oczekiwać jakiegokolwiek docenienia dobrej muzy od kolesia, który opisuje ją w taki sposób. Jedyna rzecz którą kojarzy to że kobiety pokrzykują i nawet to umie tylko nazwać "ala FNM", bo oczywiście Mike Patton wymyślił pierwszy w historii świata, że kobiety mogą pokrzykiwać. Swoją drogą, powoli dochodzę do wniosku, że Faith no More to chyba mój najbardziej znienawidzony zespół. Tak myślałem długo o dziesiątkach przypadków i kurde nie znam żadnej osoby, która jest ich fanem i nie jest... dość słaba intelektualnie. Tool dawno nie wydał płyty i trochę brakowało mi muzycznego nemesis, ale FNM (/ala FNM) faktycznie nadaje się idealnie, uosabia wszystko, co zabija rocka. Edytowane 23 czerwca 201410 l przez ogqozo
Opublikowano 23 czerwca 201410 l Jestem wielkim fanem Faith No More od 12 lat a moje IQ waha się w okolicach 140, dziękuję za uwagę.