Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

ogqozo, napisałem to tak abyś zrozumiał :D szkoda klawiatury na ten zespół.

Masorz, piona za FNM, fanuje im od czasów Angel Dust, na(pipi)iałem na koncercie w Spodku w 97, a nie na tych hipsterskich spędach po 2009 :D

• Odpowiedzi 968
  • Wyświetleń 99,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Faktycznie Czarny Album . Efekt, którym pociągnęli wokale, to chyba po prostu odkupili od Hetfielda. Jednak biorąc pod uwagę, że na ostatnim albumie było chyba z piętnaście różnych stylów śpiewania, n

• Gość Grzegosz
    Gość Grzegosz

Racja, wszyscy czekają na nowy materiał zespołu Wounds.

• Oooooou   Ouuuoooou   Uooooouuu       ok chyba juz czas przeniesc ten temat do rocka albo cafe kultura, bo poddzialu "chu,jnia" nie przewidzialem

Opublikowano

własnie słucham nowej płyty, zazdroszcze wam.

Opublikowano

zazdroszcze wam że potraficie bawić sie przy tej muzyce. Też bym chciał, ale trafiłem do kociołka z  dobrą muzyką i tak już na mnie nie działa ;/

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

Załapałem, tylko zastosowałem sztuczkę psychologiczną, że nie rozumiem i że niby odwracam uwagę.

No dobra, no to szanuję Twoją opinię.

Opublikowano

to następnym razem ci nie odpowiem

Opublikowano

Zmienił mu się smak po biorezonansie, teraz tylko Maria Peszek.

Opublikowano

sorry grzesiu

Opublikowano

Do następnego razu zapomnisz.

To podoba Ci się chociaż jeden numer?

ten

Edytowane przez _Milan_

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Marudziłem,opluwałem ale wychodzi na to że nowy Mastodon to, w sumie, najczęściej odtwarzana u mnie płyta przez ostatni miesiąc i jeszcze mi się nie znudziła. Jarek miał rację, najlepsza płyta do słuchania na wakacje.

Opublikowano

mastodon to idealny pomost między fascynacją scooterem,  a światem linkin park i hima.

Opublikowano

Pewnie tam jest stałe 320, w tym moim jest ~280. Wątpię, żeby było słychać jakąś różnicę.

Opublikowano

przesłuchałem niedawno raz tego nowego mastodona i może być

Opublikowano

A w tym remasterze Remission odnoszę wrażenie, że przytłumili nieco bębny co jest rozbojem w biały dzień.

• 4 tygodnie później...