Keymaker 25 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Ku rwa, jako że będę zmuszony tego słuchać na Bemowie, to ściągnąłem album "Crack the Sky". No weźcie (pipi).cie się z tym materiałem. Słuchać się tego nie da. Ludzie na wokal Dickinsona narzekają, a tutaj to po prostu miauczenie jest. Jezusie, nie zginą przed 16 czerwca ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Sciągaj "Leviathan" i "Remission" i nie pier.dol. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Jak ktoś jest pedałem i słucha muzyki dla wokali, to niech spieprza do opery. Mastodon jest przede wszystkim zespołem z najlepszym obecnie perkusistą metalowym na świecie, w drugiej kolejności jest zespołem z dwoma świetnie się uzupełniającymi i pełnymi pomysłów gitarzystami, a w ostatniej - zespołem mającym świetnego basistę. Wokale? Who cares? No ale jak się jest fanem kapeli, gdzie perkman nie potrafi nawet prosto pałki złapać, to się szuka wszelkich drobiazgów, żeby móc przywalić lepszemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzegosz Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Dobrze powiedziane! Nieźle dowaliłeś tym draniom. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Mastodon jest przede wszystkim zespołem z najlepszym obecnie perkusistą metalowym na świecie No, oficjalnie stwierdzone na forum Mastodona. I tylko tam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Ogqórek, to jak byś słuchał na raz porządnego metalu, a obok brat katował polski hip-hop. Tak, wokale w Mastodonie stawiam na równi z polskimi "raperami" i tak samo jak oni jest on irytujący. Chociaż muszę przyznać, gitarki i perkusja są fajne, ale ja słucham zespołu jako całość. PS. Mogliby poprosić Hatfielda o udział w swoim chórku - też od kilku lat ładnie pieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Nie wspominaj nawet o tym buraku w temacie o Mastodonie, co za bluźnierstwa. "Crack the Skye" wyszło w wersji instrumental więc śmiało mozesz sciagać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Cytując ogórka, jego wypowiedź w temacie o koncertach: Szkoda, że Mastodon nie przyjechał jednak sam. Nie było by takich problemów. Chodzi o tłok No tak, racja, pokazali by się tylko przypadkowi przychodni, którzy zostali zwabieni chu.jowym wokalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Marzyłby mi się kameralny koncert Mastodona w Polsce, tak powiedzmy na 150 osób. Stawiłaby się jedynie elita, a nie jacyś fani Metalipy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 i homoseksualne mniejszosci Cytuj Odnośnik do komentarza
Junkhead 33 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Kameralny Mastodon? Skinheadzi by wam zrobili to co Bóg zrobił sodomitom. Powinniście się cieszyć, że się możecie wmieszać w tłum. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Dobrze, że to internet. Nikt nie widzi moich łez. Cytuj Odnośnik do komentarza
BartX 9 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 (edytowane) Właśnie sobie trochę Mastodona odświeżam. Świetny zespół to jest. Crack the Skye jest raczej chu.jowe (z wyjątkiem The Czar), ale reszta to sam miód Edytowane 10 Grudnia 2009 przez BartX Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 (edytowane) Byłbym wdzięczny gdyby ktoś zauploadował następujące kawałki: The Bit (Melvins Cover) Cut You Up with A Linoleum Knife One (Three Dog Night Cover) Just Got Paid (ZZ Top Cover) Emerald (Thin Lizzy Cover) Edytowane 15 Grudnia 2009 przez Walter_Cronkite Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 http://www.megaupload.com/?d=UU3AOQNQ linoleum, powinno działac. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 (edytowane) Dzięki, jeszcze te covery jakby kto miał. Btw. podobno pracują nad muzyką do ekranizacji "Jonah Hex" z Brolinem. Edytowane 15 Grudnia 2009 przez Walter_Cronkite Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 The Czar i Last Baron robią z moszny kaptur :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 A ja ostatnio znowu napier.dalam Remission. To jest korwa moc i konkret. Zrobić 4 odmienne albumy i żeby każdy był genialny, to chyba tylko Mastodon potrafił Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 napierd,alacie moszing z Mikiem pattonem do tego przed monitorem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Jasne, łącznie z lizaniem rowków i pójściem w ślinę. Ewentualnie seks kozioroźniczy, ale to raczej w weekendy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 masorz, w sumie jestes jednym z najmniej zabawnych userow jesli chodzi o beke w postach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Dzięki, ze podzieliłeś się ze mną tą jakże istotną obserwacją. Postaram się wrócić do ciągłego pisania o masturbacji i wkładaniu sobie klamki do du.py. Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Strój szambonurka to byla dobra beka, wiec nie masz racji Ulszmic. Idealny target mastodona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 pierwszy kawalek na plycie leviathan chyba (nie wiem jakiej sluchamxD) jest ok, reszta slabo wchodzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Włochaty i piszczący osobnik z tego zespołu jest podobny do jednego z bohaterów filmu "Kac Vegas", czyli... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi