Manor 645 Opublikowano 21 marca 2008 Opublikowano 21 marca 2008 nie ma slabej plyty mastodona, posadzenie o bezmyslne granie jest proba zaistnienia na forum dla konsolomaniakow. bezmyślne nie, ale to nie jest muzyka, któremu każdemu się może spodobac. To tak, jakby się dziwic, że komuś się może nie podobac Today is the day, albo niektóre dzieła Pattona. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 21 marca 2008 Opublikowano 21 marca 2008 (edytowane) no, ale jak sie to ma do mojego postu? czy ja mowie ze nie lubienie mastodona jest tylko prowokacja? odnioslem sie tylko do bezmyslnego nawalania w struny, tyle . ]calkowicie rozumiem jak ktos np. nie lubi today is the day, ale jak mi napisze ze to zwykla nawalanka z glupimi tekstami to jest dla mnie kretynem. Edytowane 21 marca 2008 przez _Milan_ Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 o Ty, sam jestes kretynem poprostu sluchajac remission dluzszy czas takie odniosłem wrazenie, moze kiedys mi sie odmieni, leviathan lepszy Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 aj przestan (pipi)us, to tylko internet Cytuj
django 549 Opublikowano 15 czerwca 2008 Opublikowano 15 czerwca 2008 3 nowe utwory Mastodona http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...ewsitemID=99062 Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 15 czerwca 2008 Opublikowano 15 czerwca 2008 Wrzucam to szczurku do ich tematu, zeby ludziom zainteresowanym nie umknelo w dziale newsowym. ano, zapomnialem ze maja swoj temat -[sz] Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 15 czerwca 2008 Opublikowano 15 czerwca 2008 (edytowane) Aż się dziwię że wcześniej tego nie znałem :| - to mi się kurevsko podoba. I jeszcze Iron Tusk. Nie za brutalnie, do tego znośny wokal. Dzięki chłopcy, już ściągam ich parę płyt Już się boję, że podoba mi się coraz mocniejsza muzyka... Na czym skończę? Na Brujerii xD? Edytowane 15 czerwca 2008 przez Fab3r Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 Na początek polecam Blood Moutain. To jest taka płyta własnie dla takich nowych wyznawców Mastodon'a że tak się wyrażę;] Cytuj
Specu 148 Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 a ja Leviathana polecam, bo to cos pomiedzy. wtedy mozesz zdecydowac czy chcesz mocniejszego (pipi)niecia (Remission) czy pedalskiego plumkania (blood mountain) Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 czerwca 2008 Opublikowano 17 czerwca 2008 Specu jak zwykle,wszystko co lżejsze to pedalskie;] Dla osoby,która lubi smoki to blood mountain będzie w sam raz. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 18 czerwca 2008 Opublikowano 18 czerwca 2008 Te trzy nowe tracki co są w chu.jowej jakości nieźle się zapowiadają po masteringu czy tam czym. Jak nagrają coś na miarę blood mountain czy leviathana to się spuszczę ;-) Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 20 czerwca 2008 Opublikowano 20 czerwca 2008 moze ktos upnac te 3 tracki? ale nie piotr obsowski bo on znow mi wrzuc scootera Cytuj
django 549 Opublikowano 22 czerwca 2008 Opublikowano 22 czerwca 2008 http://www.sendspace.com/file/7rivvt chapaj olchu Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 22 czerwca 2008 Opublikowano 22 czerwca 2008 to chyba jakis zart, mam nadzieje ze to wina jakosci, i tego ze ktos dla jaj jakies dzwieki smieszne puszczal obok ;/ Bardzo lubie mastodona, ale te wycieki kawalkow tylko mnie zniesmaczyly, no ale watpie zeby nowa plyta byla slaba. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 22 czerwca 2008 Opublikowano 22 czerwca 2008 milan rozpoczyna swoja nagonka a'la qotsa xD nie no brzmi to przecietnie, troche powera brak, ale to tylko marna jakos z koncertu, bedzie dobrze. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 11 sierpnia 2008 Opublikowano 11 sierpnia 2008 Tak sobie podwyższam temat, z nudów.Taki to obrazek ostatnio narysował Brann Dailor do promocji. Ale podobno nowa płyta wcale nie będzie o życiu Rasputina. Na razie nie wiadomo, o czym będzie. Piosenki zostały już mniej więcej nagrane, pozostaje dogranie jakichś tam pierdół, które ma być zakończone we wrześniu. Wszystko wskazuje na to, że płyta wyjdzie na początku 2009, w styczniu.Podobno nigdy jeszcze płyta Mastodona nie różniła się tak od poprzedniej, jak ta. Wokal jest niby bardziej melodyczny, współgrający z piosenką. Gitary bardzo "odjazdowe", oszałamiające, co w sumie jest znakiem charakterystycznym zespołu. Album ma być jeszcze bardziej epicki i konceptowy. Niezbyt mnie to napawa optymizmem, ale do "Blood Mountain" po pewnym czasie się przekonałem, więc nie skreślam... Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 13 sierpnia 2008 Opublikowano 13 sierpnia 2008 Sluchalem Blood Mountain jakis czas temu i mnie nie porwalo, teraz na jutubie jakies kawalki poprzesluchiwalem i utwierdzilem sie w przekonaniu, ze mastodon nie jest kapelą na moje uszy ! Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 14 sierpnia 2008 Opublikowano 14 sierpnia 2008 http://www.lastfm.pl/event/636278 Myślicie, że będą tam już grać piosenki z nowej płyty? Bo, kurczę, cena biletu (50 euro) jest niewysoka, biorąc pod uwagę Slayera i Trivium jako dodatki. Do Berlina tyle samo, co do Warszawy, chociaż przejazd nie wiedzieć czemu 3 razy droższy. No ale może ktoś się będzie zabierał z Wrocławia... Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 15 sierpnia 2008 Opublikowano 15 sierpnia 2008 wybrałbym się z chęcią ale nie wiem jak z kasą będę stał do tego czasu Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 28 sierpnia 2008 Opublikowano 28 sierpnia 2008 http://www.youtube.com/watch?v=VVTat27lkm 1:48 - patrz, Milan. P.S. I to nie jest jednorazowy wyskok, bo widzę, że on często takie nosi. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 28 sierpnia 2008 Opublikowano 28 sierpnia 2008 Nosisz je bo twój "idol" je nosi? Musze kupić sobie M4 i czarny garnitur Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 28 sierpnia 2008 Opublikowano 28 sierpnia 2008 Dopiero teraz to zauważyłem i jestem bardzo podniecony tym odkryciem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi