Gość _Milan_ Opublikowano 28 sierpnia 2008 Opublikowano 28 sierpnia 2008 do perki byle szmaty mozna zalozyc, i tak nie widac, pewnie jak wychodzil z hacjendy to podpie.rd,olil synkowi. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Brann w niedawnym wywiadzie stwierdził, że nie chce grać kawałków z nowej płyty przed jej premierą. Bo, jak mówi, oni coś nowego zagrają, ludzie nie wiedzą, jak to odebrać, ktoś nagra to na telefon komórkowy i po sieci krąży utwór brzmiący jak totalne (pipi). Niedawno dodano do jesiennej europejskiej trasy Slayer-Mastodon-Trivium nowe koncerty, tym razem w Skandynawii. W sumie mogliby jeszcze do Polski wpaść... Nowa płyta ma mieć na końcu utwór w podobnym stylu, co poprzednie "finishery". Muzycy starają się bardziej skupić na ładnych melodiach i emocjach, niż na technicznych umiejętnościach. Cytuj
Totamten 123 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 nuta.pl: "Melodyjny Mastodon": - Przez ostatnie osiem miesięcy siedziałem z gitarą akustyczną i jointem, pisząc muzykę - zdradził gitarzysta i wokalista, Brent Hinds. - Zależało mi na bardziej melodyjnym, bardziej przystępnym materiale. Chcieliśmy też mieć inne brzmienie, w stylu klasycznego rocka. [*] Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 Już od dawna tak mówili, że będzie melodycznie. Brann twierdzi, że "to może być taki nasz Czarny Album". Zobaczymy, jak to wyjdzie w praniu, ale pewnie będzie dobrze. Cytuj
Gość andertejker Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 ktoś tam świeczke zaświecił, przeciez te 3 kawałki z nowej płytki, które były na sieci brzmiały całkiem w stylu 'blood mountain', więc narazie nie ma co rozpaczać. no chyba, że je grali dla picu a tera ich nie będzie. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 ktoś tam świeczke zaświecił, przeciez te 3 kawałki z nowej płytki, które były na sieci brzmiały całkiem w stylu 'blood mountain', więc narazie nie ma co rozpaczać. no chyba, że je grali dla picu a tera ich nie będzie. Będą. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 skąd wiesz ogórkłozo ? mnie ciekawi to: "Gościnnie w studiu pojawił się Scott Kelly, wokalista Neurosis" Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 skąd wiesz ogórkłozo ? Brann mi powiedział. Inna sprawa, że mogą trochę się już różnić od tego, jak były grane wtedy. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 pewnie perka bedzie zyebana, mowil mi ze te kapcie odebraly mu mestwo Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 Ten ze Slipknota w klipie do "before I forget" tez ma takie kapcie. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 btw zayebisty jest widok jak wlaciciel takich kapci ma je juz znoszone, i stopy przebijaja sie przez ten miekki material, w stylu widac palce, sooo geeey xD Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 Te kapcie to zły znak, jeśli chodzi o nowy materiał Mastodon'a vide Slipkont Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 Jak nagrywali poprzednie albumy to też je miał na sobie raczej. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 Nie bo nie było na nie mody :potter: Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 (edytowane) i tak wiadomo że Blood Mountain to ich najlepsza płyta będzie a reszta to gó.wno więc niech se nagrywają rocka czy co tam Edytowane 9 października 2008 przez koval Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 Nosił trampki jak nagrywał Blood Mountain, znaczy że będzie dobrze. A myślę tak właśnie dlatego, że na razie wydali 3 płyty i każda była doskonała. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 (edytowane) @Radek chyba ty. @Ogórkłozo nie no spoko niech się wyraża tak, ale przy tym mógłby zachować troche dobrego gustu. edit. tak sie nie bawimy wyedytowałeś posta! Edytowane 9 października 2008 przez _Be_ Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 Musiałem, Koval dopisał swojego i mój już nie miał sensu. Cytuj
django 549 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 i tak wiadomo że Leviathan to ich najlepsza płyta będzie a reszta to gó.wno więc niech se nagrywają rocka czy co tam poprawilem to dla ciebie Cytuj
Gość andertejker Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Nowy album otrzymał nazwę "Crack The Skye", bedzie na nim 7 utworów. Oby do stycznia. Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 porażająca ilość utworów Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 no kurde co z tego, wazne by sie kapela nie zyebala. Nie czekam z zacisnietymi piastkami bo roznie to bywa, licze ze po porstu bedzie jeszcze lepiej, albo tak dobrze jak na poprzednich. wystarczy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi