Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 968
  • Wyświetleń 99,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Faktycznie Czarny Album . Efekt, którym pociągnęli wokale, to chyba po prostu odkupili od Hetfielda. Jednak biorąc pod uwagę, że na ostatnim albumie było chyba z piętnaście różnych stylów śpiewania, n

• Gość Grzegosz
    Gość Grzegosz

Racja, wszyscy czekają na nowy materiał zespołu Wounds.

• Oooooou   Ouuuoooou   Uooooouuu       ok chyba juz czas przeniesc ten temat do rocka albo cafe kultura, bo poddzialu "chu,jnia" nie przewidzialem

Opublikowano

kur.wa ale nawymyślał. ale może coś z tego będzie :lol:

a zresztą uj tam z lirykami, muzyka się liczy najbardziej.

Edytowane przez andertejker

Opublikowano

Jak dopie.rdolą do tego muzyką z poza czasu i przestrzeni to będzie zaje.bongo, tak myślę ;]

Opublikowano
kur.wa ale nawymyślał. ale może coś z tego będzie :lol:

a zresztą uj tam z lirykami, muzyka się liczy najbardziej.

No dla mnie tekst też jest ważny i to bardzo ale nie przekreśla szans płyty. Dobry wokal to mnie najbardziej chyba przyciąga.

A co do tego konceptu Mastodona, to niezła beka uśmiałem się troche.

Opublikowano

ciekawe, czy w 'sekwecji rasputinowskiej' ziomek bedzie darl ryja po rusku?

erik-rock.gif

Opublikowano

Powinien gościnnie wziąć wokala z Anal Nosorog do tego.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

czemu to jeszcze nie wycieklo?

obso wez obczaj czy u ruskow przypadkiem juz nie ma

Opublikowano

Ruskie wprowadzily z nowym rokiem filtr na muzyke dla pedalow, wiec niestety nic z tego.

Opublikowano

fakt, ze czlonkowie grupy mastodon nie kryja sie ze swoim homoseksualizmem nie oznacza, ze musisz sie z tego naigrywac.

Opublikowano

l_f71934a77dac4dca99d64a73e13d8597.jpg

THIS WOODEN LEG IS WHAT PROPELS ME

HARPOON THRUST IN THE SKY!

AIM DIRECTLY TO HIS CROOKED BROW

AND LOOK HIM STREIGHT IN THE EYEEEEEEE!!!!

dawać to (pipi)a!1

Edytowane przez tk

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Portale ogłosiły, że jest już pierwsza recenzja nowej płyty. Wszystkie podają tego samego linka:

http://thequietus.com/articles/00927-masta...-track-by-track

...który niestety mi nie działa. Nie wiem, dlaczego. W komentarzach nikt się nie skarży na linka, za to komentuje recenzję. Więc jak komuś link działa, to niech powie.

Na oficjalnej stronie Mastodona można usłyszeć pierwsze 15 sekund pierwszego utworu z "Crack the Skye". To tylko kilka brzdąknięć, tak że żadnej podjarki nie mam. Wolałem poprzednie płyty i rozpoczęcie od rozpierduchy.

Opublikowano

może i kilka brzdąknięć, ale już czuć powera tego utworu.

też mi nie działa ten link. w sumie nie byłem tam zarejestrowany, co też uczyniłem, ale jeszcze mi nie doszedł link aktywacyjny.

Opublikowano

http://board.mastodonrocks.com/index.php?showtopic=3968

W najbliższy poniedziałek w jakimś tam radiu będzie premiera pierwszego kawałka z nowej płyty, "Divinations". We wtorek do sklepów trafi singiel z tym utworem.

Premiera całej płyty - podobno 24 marca.

Pod koniec lutego Mastodon gra w Atlancie koncert z High on Fire, Neurosis, Boris i innymi. Mają grać na nim utwory z nowej płyty.

Opublikowano

24 marzec moje urodziny ;) To oznacza, że płyta będzie zaje'bista.

Opublikowano

http://img125.imageshack.us/img125/9254/divlb8.jpg

Podobno nowy singiel jest już na brytyjskim iTunes Store. Niestety, na razie nie udało mi się znikąd dostać utworu. Jeden Angol powiedział, że mi wyśle na maila, ale iTunes mu nie pozwoliło.

Opublikowano

No po okladce mozna stwierdzic, ze to chyba ten kawalek opowiadajacy o wizycie u ruskich, to odnosnie tej "fabuly" albumu, co to ktos kiedys wrzucal.

Opublikowano

Raczej nie to, bo czas trwania jest inny, niż na iTunes i na Wikipedii.

Opublikowano

wywieszczylem pedalstwo nowego Mastodona <Wernyhora>

przesluchalem: miks power metalu <zwrotki> i nu metalu <refren>

nie no rewelacja

xD

ta piosenka jest tak zalosna, ze tylko okladka tego go wna moze z nia stawac w szranki

Opublikowano

Trudno się nie zgodzić. Brak temu kawałkowi pazura, jakiś mdły taki jest ;] [w porównaniu do reszty twórczości]

Opublikowano

Początek jest fajny. Dopóki wokale nie wchodzą. Potem jest trochę dziwnie, nie do końca tego się spodziewałem. Przejście ze zwrotki na refren jest bez sensu, strasznie tradycyjne i bez mocy. Zachwycony nie jestem, ale i tak będę to sobie puszczał, aż wycieknie cała płyta.

Opublikowano

Zje/bali sprawę z tym refrenem, bo bez tego kawałek byłby znakomity.

No, ale nie jest.

Opublikowano

zgadzam sie z grzesiem, zwrotki swietne, muza dobra, refren smierdzi mokrym psem.