Mordechay 680 Opublikowano 27 stycznia 2008 Opublikowano 27 stycznia 2008 (edytowane) Desmond-świetna postać z zaje.bistym akcentem (ju gona daj czarli xD) Hurley- lubie go za jego dude'owanie Jack- uber kozak, uwielbiam jak się wścieka albo gdy czuje się bezradny, a ponadto ma pr0 głos ;x Edytowane 27 stycznia 2008 przez Mordechay Cytuj
mishka 5 Opublikowano 11 lutego 2008 Opublikowano 11 lutego 2008 Kate - zdrowa sztuka, nie ma co gadac Jack - coz moge powiedziec ... proste Desmond - szkocki akcent najlepszy na swiecie Ojciec Locke'a - to byl dopiero mend a nie trawie na maxa Claire ("oh, my baby this, my baby that" ludzie... juz Majk byl mniej irytujacy) iiii....retrospekcje z Charlie'm w roli glownej - ten jego przeboj... ludzie musialem wylaczac glos zeby jakos to przebolec...Juliet ? i ten menek ... Boone? czy jak sie pisze...jego siostra tez do odstrzalu (chociaz niezla byla...ale charakter i "humory" skreslily ja) Cytuj
Boone 31 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 Sawyer Desmond Locke Hurley z nowych postaci to Frank i Daniel Cytuj
xms7 0 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Opublikowano 26 kwietnia 2008 z chłopów : Hurley,Sawyer,Daniel Faraday,Jack i Desmond (troche ich jest xD) z kobiet to : Juliet,Kate i Sun Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Charlie i Desmond z kobiet nikt 1 Cytuj
Lain 107 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Opublikowano 26 kwietnia 2008 sawyer \o/ za przebiegłość i poczucie humoru. ;} ''tak. pamiętam dokładnie ten liść leżał tu'' <czy jakoś tak to leciało>> xD w 2 sezonie. masakra. Cytuj
ojejcu 86 Opublikowano 10 maja 2008 Opublikowano 10 maja 2008 Ten cały fizyk ma świetny głos. Taki cichy, szepczący. Podnieca mnie. Cytuj
Gość Haibane Opublikowano 12 maja 2008 Opublikowano 12 maja 2008 Ten cały fizyk ma świetny głos. Taki cichy, szepczący. Podnieca mnie. Wpis. I Sawyer. Ooo tak. Cytuj
ojejcu 86 Opublikowano 12 maja 2008 Opublikowano 12 maja 2008 http://pl.lostpedia.com/wiki/Jeremy_Davies Wiedziałem, że skądś go znam. Świetna rola w Rescue Dawn. Cytuj
ogicool 43 Opublikowano 12 maja 2008 Opublikowano 12 maja 2008 Charlie, Desmond i Sayid wcześniej lubiłam Eco, ale to wariat był xD Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 12 maja 2008 Autor Opublikowano 12 maja 2008 http://pl.lostpedia.com/wiki/Jeremy_Davies Wiedziałem, że skądś go znam. Świetna rola w Rescue Dawn. W szeregowcu ryanie tez gral.Swietnie pasuje do roli zagubionego naukowca. Charlie, Desmond i Sayid wcześniej lubiłam Eco, ale to wariat był xD O to to, Eco był spoko nyga. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 Locke - ale tylko w pierwszej serii, podobała mi sie jego tajemniczość, myślałem sobie "on coś wie" poźniej zaczeło mu troszku odbijać xD Sawyer - bad ass, chciałbym miec jego ogromną szczene xD Sayid - sympatyczny młuzumanin ? wtf :o ale jest spoko. Ben - lubie postacie "które coś wiedzą" xD Cytuj
Lain 107 Opublikowano 26 stycznia 2009 Opublikowano 26 stycznia 2009 Po obejrzeniu dzisiejszych dwóch odcinków stawiam na Sun i Kate. Sun bardzo się zmieniła, chce działać na własną rękę, straciła męża , nie boi się podejmować własnych decyzji. Jestem bardzo ciekawa jak obie sobie poradzą. Do tej pory mnie nie interesowały, ale teraz będą moimi 'ulubienicami'. Co do Ben'a, niby on rządzi całym tym zamieszaniem, ale jednak jak można było zauważyć w 0502 jest zwykłym pionkiem. :] Nigdy nie darzyłam go sympatią, tymbardziej teraz - śmieję się z niego, bo sobie poradzić nie może. Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 26 stycznia 2009 Opublikowano 26 stycznia 2009 Ja też po nowych epach bardziej polubiłem te dwie kobiety. Anyway, Ben dalej ma dużo mocy i potrafi manipulować ludźmi. A Hurley źle zrobił dając się złapać policji i będzie tego żałował. No i po 2 epach jeszcze bardziej polubiłem Daniela - koleś na prawdę nie wąski . Cytuj
MarekZet 2 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 (edytowane) Ja bardzo lubię Loke. Świetnie dobrany aktor i bardzo ciekawa postać, aczkolwiek moim zdanie za często jest zdezorientowany. Powinni na równi wyważyć sceny w których to on ze wszystkich najlepiej wie co się dzieje, z tymi w których jak w 0502 gdzie był totalnie zaskoczony tym co się dzieje. Bardzo też lubiłem Toma (prawa ręka Bena). Szkoda że go tak po prostu zabili. Mimo to jednak ze wszystkich postaci najbardziej lubię Desmonda. eh ten jego szkocki akcent Edytowane 28 stycznia 2009 przez MarekZet Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 A kto odwiedził Michaela kiedy ten próbował się zabić ? Tom, on żyje xD Cytuj
Gość Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 Tom zginął podczas obrony obozu pod koniec 3 sezonu. <_< Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 tak, widziałem, ale po powrocie do normalnego świata, powstrzymał Michaela przed zabiciem sie. oglądnij sobie ten odcinek, to Tom. Cytuj
gilek 3 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 tak, widziałem, ale po powrocie do normalnego świata, powstrzymał Michaela przed zabiciem sie. oglądnij sobie ten odcinek, to Tom. Tak to było w "Meet Kevin Johnson", z tym , że wtedy Tom żył. A tamten odc. opowiadał o tym co się działo z Michaelam bezpośrednio po opuszczeniu wyspy i jaką miał misję do wypełnienia. A przed zabiciem się Michaela powstrzymała 'wyspa' Cytuj
Gość Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 tak, widziałem, ale po powrocie do normalnego świata, powstrzymał Michaela przed zabiciem sie. oglądnij sobie ten odcinek, to Tom. A czy Ty jeszcze nie zorientowałeś się że w tym serialu są flashbacki? Weź się nawet nie kłuć i sam sobie oglądnij i zbierz fakty. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 A czy Ty jeszcze nie zorientowałeś się że w tym serialu są flashbacki? Weź się nawet nie kłuć i sam sobie oglądnij i zbierz fakty. hmm....może mi sie powaliło z flashfowardem. my bad. Cytuj
Gość andertejker Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 no we flashforwardzie to by tym bardziej Majkel był DEAD, prawda? Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 Sawyer - sarkastyczne poczucie humoru i genialne pseudonimy które wymyśla, sympatyczny gość ale łatwo go ponosi Lock - lubiana przeze mnie postać, jest, nomen omen, zagubiony, raz wierzy w przeznaczenie a potem mu się odmienia, nie wie do końca co teraz powinien zrobić Benjamin - mój faworyt, genialna postać, manipuluje ludźmi, zawsze wie więcej niż inni, a jego niesamowite spojrzenie, a co najlepsze - zawsze ma plan , mam nadzieje że dożyje końca serialu. Cytuj
TyskiPL 64 Opublikowano 5 lipca 2010 Opublikowano 5 lipca 2010 Zdecydowanie Desmond, na drugim miejscu Sawyer. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi