Skocz do zawartości

Poszukuje

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 390
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

No to dmx jak najbardziej wskazany... Jeżeli chodzi o polskie to:

Bezimienni album "Walka" tam znajdziesz też kilka utworów pasujących do cwiczeń ( m.in. kawałek "Po raz kolejny").

Edytowane przez n4p
  • 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Prawdopodobnie Wu Tang Clan mieli animowany teledysk z takimi róźnymi stworkami :). Rozpoznawałem tam głos Method Mana. W tym teledysku kolesie oglądali jakiś magazyn. Pomożecie?

Opublikowano

Szukam takiej nutki co gosc tam rapuje o tym jak byl na slubie swojej bylej i niezle go tam czesalo na dragach. Po akcencie wydaje mi sie ze jest to kawalek z UK, a w nutce slychac damskie akcenty cos jak life is so blind czy light is blinding my eyes.

kurde ostatnio zaslyszalem na bani i mi sie wkrecila, a znalesc nie umiem.

Opublikowano

Rozkmiń ktoś ten bit z filmiku Reiko bo mi to chodzi po głowie od wczoraj i wstyd mi za siebie, że nie mogę skojarzyć z czego to. Jestem prawie pewny, że to Premier, ale to nie za wiele pomaga. Sample z tego podkładu były chyba w którymś z kawałków na mikstejpie Gurala i Matheo.

Opublikowano

Wielkie dzięki. Ja to kiedyś miałam tylko po formacie wszystko wyparowało [*] a tytułu właśnie zapomniałam, bo jest jeszcze jeden podobny bit do tego.

Opublikowano
Prawdopodobnie Wu Tang Clan mieli animowany teledysk z takimi róźnymi stworkami :). Rozpoznawałem tam głos Method Mana. W tym teledysku kolesie oglądali jakiś magazyn. Pomożecie?

Odnawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Obawiam sie, ze to nie byl Wu Tang. Inna rzecz, ze znalesc utwor z Methodem to szukanie igly w stogu siana, wystepuje w prawie karzdym utworze Wu, jako featuring na solowych plytach czlonkow, z Killa Beez oraz z masa artystow nie majacych nic wspolnego z Wu. Po pierwsze powiedz mi ile mniej wiecej wokali tam bylo? Czy to walek wolny czy szybki? Wiecej szczegulow na temat tego teledysku?

Opublikowano

Young Jeezy - My President Is Black (feat. Nas, Jay-Z)

Koniecznie Dirty.